Rog Hozzászólás ideje: 2020. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 7. - Rendeljen egy vontatót. - Mi? Ez nem lehet igaz! Elviteti az autót?! - Ha először szegte volna meg a törvényt akkor csak elvitetném de ez a negyedik kihágása. Beismeri hogy bűnös? - Nem vagyok az. - Tudtam hogy ezt mondja. - Hé! Várjon már! Micsinál?! - pisztolyhoz: Gránát! - pisztoly: Gránát. - Neeee!!!! Verda felrobbantása. - Neeee!!!! - Most kocsikázzon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2020. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 7. Dredd bíró! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Június 7. Yep.. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 16. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 16. Kis segítség: A kép egy hajón játszódó jelenetből való és a letakart cuccos mögötti árnyék egy pasashoz tartozik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2020. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 16. The Mummy 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 16. Yep. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2020. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 19. Mi a film címe? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 19. A kotonemberek támadása? 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 20. Harmadik típusú találkozások 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2020. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 20. Igen 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 1. - Te ásítozol?! - "ásítás" - Miközben felvázolom a dolgot?! He?! Figyelsz te rám?! - Azóta nem hogy azt mondtad megvan a terv. - Oké. Mister Proper-t elvesztettük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 1. Bosszúállók: Végtelen háború 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 1. Spoiler Avengers: Infinity War 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 1. Egy-egy tapsika mindkettőtöknek: Tegnap este csatornaváltogatás közben elcsíptem és ama jelenet közben egyből beugrott hogy ma beteszem ide azt a párbeszédet. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 19. Melyik filmekre gondoltam? Egy kis segítség: - Mondhatni trilógiáról van szó, - Mindhárom filmet az az ember rendezte, akinek köszönhetünk egy SW mozit, - Mindhárom film antagonistája szerepelt már SW filmben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. A Da Vinci-kód Angyalok és démonok Inferno 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. Úgy van! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 27. - Olyan van hogy két ember aki ugyanabban az évben született, nem ismeri egymást. Olyan is van hogy két ember aki ugyanabba a gimnáziumba járt, nem ismeri egymást. De olyanról, hogy két ember aki a ...-i gimnáziumban ugyanabban az osztályban érettségizett, nem ismeri egymást... erről most hallok először. - Kérem az ügyvédemet! Nem tűröm hogy két hadnagyocska packázzon velem! - Voltam én már magasabb rangban is ... úr. Csak nemrégiben egy ilyen önhöz hasonló férget úgy vágtam szájon hogy kiköpte a fogait. - Remélem nem akar tettlegességhez folyamodni! - Van amitől én is undorodom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 27. Kicsit segítek. Az úr Soltész, a gimi pedig siófoki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 28. Megint segítek. A főszereplő színésznek sok köze van Bud Spencer-hez. Az egyik híres amcsi énekesnő művészneve a muvi címében és a muviban (abban többször is) is előfordul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 28. Akkor ez valamelyik Csöpi film, csak nem tudom, melyik. Rég láttam már őket. Hasra ütéses tipp: A Pogány Madonna? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 28. Bezony. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 11. - Nem hallok semmit. A füleim... Döbbenet amit tettél. - Talán alkudoznom kellett volna? - Igen. Azt hiszem. És ha mellélősz? Meg is ölhettél volna. - Igen. Mennyire hallasz? - Rettenetes. Tartós halláskárosodásom lesz. - Hadd nézzem. Hajolj közelebb. Hallod amit most mondok? - Igen. - Én... sosem.... alkudozom. Értetted? - Igen. - Rendben. - Oké. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 11. (szerkesztve) 35 perccel korábban, Rog írta: - Nem hallok semmit. A füleim... Döbbenet amit tettél. - Talán alkudoznom kellett volna? - Igen. Azt hiszem. És ha mellélősz? Meg is ölhettél volna. - Igen. Mennyire hallasz? - Rettenetes. Tartós halláskárosodásom lesz. - Hadd nézzem. Hajolj közelebb. Hallod amit most mondok? - Igen. - Én... sosem.... alkudozom. Értetted? - Igen. - Rendben. - Oké. Életre-halálra (US Marshalls) Noah-Gerard párbeszéd Szerkesztve: 2020. Szeptember 11. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 11. Nem talált. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 11. 1 perccel korábban, Rog írta: Nem talált. De közel járt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 11. Még mindig nem talált. Olyan című muvit nem ismerek. A megfejtés kéne ide. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 11. 13 perccel korábban, Rog írta: Még mindig nem talált. Olyan című muvit nem ismerek. A megfejtés kéne ide. Meghagyom másnak. Mi már mindketten tudjuk, hogy tudom.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 11. (szerkesztve) Egy tapsikolást attól függetlenül kapsz tőlem. Csak az a gond hogy a tipped sokat segíthet a megfejtésben és úgy most már nem az igazi a játék. Akadhatnak olyanok is akiknek már eleve a dialógból egyből leesik a cím de olyanok is akiknek a tipped miatt eshet le. Szóval szerintem jobb lenne mégis beírnod a címet mert úgy érzem hogy így már semmi értelme ennek a mostani megfejtősdinek. Szerkesztve: 2020. Szeptember 11. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.