Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Most ki rak képet? Bomarr jön, állítólag egy nehézzel. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Csak meg ne szakadjon alatta. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Igen, ez egy nehezebb darab lesz: Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Bomarr, nekem egyik belinkelt képedet sem hajlandó megjeleníteni a gépem (nem mintha lenne esélyem a megfejtésre, de akkor is ) Donát Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Bomarr, nekem egyik belinkelt képedet sem hajlandó megjeleníteni a gépem (nem mintha lenne esélyem a megfejtésre, de akkor is ) Donát Nahát, ez érdekes... van más is, akinek ilyet csinál? (egyébként a kepfeltoltes.eof.hu-ra töltöm fel a képeket) Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Próbáltam másik ablakba megnyitni, próbáltam letölteni, (mert itt nem jeleníti meg), de sehogy se ment. Ody és Kudar képével viszont nem volt eddig gond. De nálad se ezt, se az Egri Csillagosat nem láttam. A Dűnéset se Donát Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Hozzászólás ideje: 2006. November 28. A nap, mikor a Föld megállt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Nálam semmi probléma. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Donát: feltöltöttem egy másik helyre. Ha most látod és mások is látják, akkor innentől ide fogok feltölteni Rog: jó tipp, de nem Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Köszi, látom! Donát Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Hozzászólás ideje: 2006. November 28. The Yellow hat Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Hozzászólás ideje: 2006. November 28. The Yellow hat Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Lövésem sincs ehhez. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Hozzászólás ideje: 2006. November 28. No, mivel úgy látom ez nem fog menni, ime egy 'kis' segitség, amikkel akár némi netes keresgéléssel az is megtalálhatja a cimet, aki nem látta. Sokan ezt a filmet az Alien (nálunk: 'Nyolcadik utas a Halál' ) előfutáraként tartják számon. Sőt annak idején voltak, akik plágiumot is kiáltottak, bár ezt a készitők visszautasitották. Nézzük mik borzolták a kedélyeket. Elöszőr is mindkét film egy űrahjós legénységről szól, akik leszállnak egy idegen bolygón és egy beazonosithatatlan űrhajót találnak. Mind az Alien-ben, mind itt a hajónak patkó alakja van Az egyikük odakint súlyos sérüléseket szenved el, ám hiba őt felhozni a hajóra. És mindkét filmben az idegen űrhajó belseje egy óriási csontvázat rejt. Egyik filmben se derül ki, hogy mi is pontosan ez S még egy kis segitség: egy OLASZ filmről van szó Jó keresgélést... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Te jó ég! Én nem is tudtam ezt. Ekkora nyúlást...bár mérföldekkel jobban sikerült Ridley Scott remakje. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Contamination!? Google a barátod Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Ha a feladvány Alien előd akkor a tied utód. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Contamination!?Google a barátod Bár olasz is, horror is és alienes is, de a Contamination egy kicsivel az Alien bemutatása után készült. Ez a film több, mint egy évtizeddel elötte Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Attacco Alieno(Alien Attack)? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Attacco Alieno(Alien Attack)? Nem (van ilyen film? az imdb-n nem találtam ). Egyébként egy jó wiki nagy segitség ilyenkor Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Hozzászólás ideje: 2006. November 28. (szerkesztve) Nem (van ilyen film? az imdb-n nem találtam ). Egyébként egy jó wiki nagy segitség ilyenkor Van ilyen. Még egy: "It! The Terror from Beyond Space" "Planet of the Vampires" Szerkesztve: 2006. November 28. - Obi1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Van ilyen.Még egy: "It! The Terror from Beyond Space" Na ez már viszont ugymond "meleg". Három sci-fi filmet tartanak az Alien korai elődjének. Amit irtál az egyik... a megfejtés viszont egy másik Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Na ez már viszont ugymond "meleg". Három sci-fi filmet tartanak az Alien korai elődjének. Amit irtál az egyik... a megfejtés viszont egy másik Planet of the Vampires Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Planet of the Vampires GRAT! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Hozzászólás ideje: 2006. November 28. GRAT! A vicc az hogy ezt találtam meg legelsőnek, de a vámpír szó hallatán meggondoltam magam. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Hozzászólás ideje: 2006. November 28. A vicc az hogy ezt találtam meg legelsőnek, de a vámpír szó hallatán meggondoltam magam. A másik vicc az, hogy egyetlen vámpir sincs a filmben. Nemtom hogy került bele az angol cimbe Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Én is megtaláltam. Mostanra... Donát Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Planet of the Vampires Most akartam beírni Már mikor megláttam a patkó forma hajót, meg olvastam, hogy Alien "előd", tudtam. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Én is megtaláltam a Vámpíros filmet, de egyből elvetettem az ötletet... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Bocsi Obi1. Tudom hogy Te jössz de én is mennék. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.