Hozzászólás ideje: 2006. November 28.18 éve Szerző Ránéztem a képre és mondom semmi különös nincsen rajta, bármelyik filmből lehet. Aztán jobban megnéztem...
Hozzászólás ideje: 2006. November 28.18 éve ehh.... akkor a Mag (csak tipp) Ez se jó, kicsit átverős.
Hozzászólás ideje: 2006. November 28.18 éve Sokkal régebbinek néz ki. Kicsit több mint tíz évvel korábbi.
Hozzászólás ideje: 2006. November 28.18 éve Így olvassátok a HSZ-eimet mostanában? Kicsit szomorú vagyok.
Hozzászólás ideje: 2006. November 28.18 éve Így olvassátok a HSZ-eimet mostanában? Ööööö ezt nem értem.
Hozzászólás ideje: 2006. November 28.18 éve Ööööö ezt nem értem. Nekem viszont ez segitett a megfejtésben
Hozzászólás ideje: 2006. November 28.18 éve Nekem viszont ez segitett a megfejtésben Nekem meg ezért nem. Azt hittem már itt van baj.
Hozzászólás ideje: 2006. November 28.18 éve Viszont a következő feladványt Obi1 csinálja, mivel ő találta ki a Planet of the Vampires-t. Ennyi minimim jár (és szerintem tartsuk is igy mostantól... tehát a győztes adja a következő feladványt )
Hozzászólás ideje: 2006. November 29.18 éve Erről elég hosszan regéltem pár napja a filmes topikban. Uh, ez egy új jelenet az Abyss-ból?
Hozzászólás ideje: 2006. November 29.18 éve Uh, ez egy új jelenet az Abyss-ból? Aha. Szégyelje magát Cameron hogy miktől fosztott meg Minket mikor az eredetit moziba küldte.
Hozzászólás ideje: 2006. November 29.18 éve Szerző Hát aki ebből kitalálja... De gondolom ha szereplő lenne rajta, akkor meg túl egyszerű lenne.
Hozzászólás ideje: 2006. November 29.18 éve A Ponyvaregény szerintem nem játszódik ilyen környéken. Ez egy soha nem látott Special Edition változat képkockája :D
Hozzászólás ideje: 2006. November 29.18 éve Akkor egy kicsit konkrétabb kép: A filmben meg is említik a víz színét, és hogy miért ilyen zöld.
Hozzászólás ideje: 2006. November 29.18 éve Bingó Az első kép alapján vagy három-négy filmcim keringett a fejemben... köztük volt a Szökevény is, de ez a segitség egyértelművé tette
Hozzászólás ideje: 2006. November 29.18 éve Szerző Tudsz valamit Bomarr. Kíváncsi vagyok milyen képet teszel
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.