alma Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 Sziasztok, webfejlesztéssel kezdtem el foglalkozni, gyakorláskánt készítettem egy Star Wars témájú honlapot, itt érhető el: http://thegalacticnews.com A koncepció az volt, hogy elképzeltem, hogyan nézne ki egy hírportál a SW világában. A hírek pedig bőven tartalmaznak iróniát. Kíváncsi vagyok, hogy tetszik nektek. Üdv, alma 1 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 Szia! Érdekes ötlet, jó pofa. Megkérdezhetem miért nem magyarul van? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alma Posted March 28, 2019 Author Share Posted March 28, 2019 2019. 03. 27. - 11:31, Ody Mandrell írta: Szia! Érdekes ötlet, jó pofa. Megkérdezhetem miért nem magyarul van? Nem volt olyan konkrét elképzelés az elején, hogy ezt magyaroknak szánom, sőt az elején csak magamnak szántam gyakorlásnak az egészet. Angolul nyilván nagyobb tömeget elér, de ez sem volt még tudatos az elején. Napi szinten használom szinte az angolt, éppen úgy jutott eszembe egy-két cím ötlet, ennyi lehetett az oka. Szóval teljesen random, hogy angolul lett megírva.. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 Jobban belegondolva ésszerűbb így, a szélesebb látogató közönség miatt is. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 Tetszik nagyon, helyenként igencsak ötletes szalagcímekkel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 Ez mindig frissülni fog? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pb69 Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 Jópofa, ügyes munka. IT szempontból is egész pofás és korrekt, tartalmilag pedig kifejezetten ötletes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 Nagyon tetszik! Soha rosszabb nyelvgyakorlást. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 Nekem most nen elérhető az oldal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alma Posted March 30, 2019 Author Share Posted March 30, 2019 2019. 03. 28. - 12:46, Ody Mandrell írta: Ez mindig frissülni fog? Kb hetente, az a terv. Plusz ameddig van elég ötlet hozzá. 2019. 03. 29. - 11:13, pb69 írta: Jópofa, ügyes munka. IT szempontból is egész pofás és korrekt, tartalmilag pedig kifejezetten ötletes. Köszi! 18 órával ezelőtt, Pildi írta: Nagyon tetszik! Soha rosszabb nyelvgyakorlást. Köszi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted April 7, 2019 Share Posted April 7, 2019 Nagyon jó ötlet! Annak idején az EP2 előtt volt hasonló kezdeményezés a Lucasfilm részéről (holonetnews.com), amely számos érdekes háttéranyaggal szolgált az EP1 utáni évtizedet illetően. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts