Frenkie Hozzászólás ideje: Február 7. Hozzászólás ideje: Február 7. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Én is furcsálltam, de aztán kiderült, hogy Elon Musk támogatja a harcában. Egyre jobb. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 6. Hozzászólás ideje: Május 6. Gina Carano a napokban azt mondta, hogy "szívesen visszatérne a Star Warsba, és nincs benne semmilyen ellenérzés a Disney iránt" Nem állhat valami jól a pere, úgy érzem 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 6. Hozzászólás ideje: Május 6. Lehet hogy rehabilitálják. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Május 6. Hozzászólás ideje: Május 6. 1 órával korábban, Yoda József írta: "szívesen visszatérne a Star Warsba, és nincs benne semmilyen ellenérzés a Disney iránt" Szerintem az ügyében az igazi kérdés az, hogy a Disney-nek van-e iránta valamilyen ellenérzése. Mert ez kábé olyan, hogy "főnök, megbocsátom magának, hogy bepereltem magukat". 1 Válasz
DanCarver Hozzászólás ideje: Augusztus 12. Hozzászólás ideje: Augusztus 12. Jelenleg itt tart Gina Carano pere a Disney és a Lucasfilm ellen. https://rebo.hu/2024/08/12/jovo-szeptemberben-indulhat-gina-carano-disney-es-lucasfilm-elleni-perenek-targyalasa/ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Augusztus 12. Hozzászólás ideje: Augusztus 12. A múltkor arról volt szó, hogy már visszakozott. Erre jön ez.... Nem ő volt a legélesebb kés a fiókban. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.