Ugrás a kommentre

Cara Dune

Rog

Ajánlott hozzászólás

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Yoda József írta:

"szívesen visszatérne a Star Warsba, és nincs benne semmilyen ellenérzés a Disney iránt"

Szerintem az ügyében az igazi kérdés az, hogy a Disney-nek van-e iránta valamilyen ellenérzése. Mert ez kábé olyan, hogy "főnök, megbocsátom magának, hogy bepereltem magukat". :lol:

• 3 hónappal később...
  • 11 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Mérhetetlen szánalmas amit ez a nő művel. Bármely cégnek joga van kirúgni bárkit bármiért. Még indokolni se kell. Mondjuk most a "haverja" az elnök aki magáncégek működésébe szól bele. Majd leszól a Disney-nek is.:D

Hozzászólás ideje:
4 órával ezelőtt, Yoda József írta:

Most olvasom a variety-n, hogy peren kívül megegyeztek, és keresik, hogy milyen formában dolgozzanak újra együtt :lol:

Hát nekem baromi fura lesz ezek után, ha a karakter újra felbukkan, de ok...

https://variety.com/2025/biz/news/gina-carano-disney-settle-mandalorian-firing-1236481982/

https://rebo.hu/2025/08/08/gina-carano-peren-kivul-rendezte-jogi-vitajat-a-disney-vel-es-a-lucasfilmmel/

Így van a Disney és a Lucasfilm nagyon okosan megegyezett vele peren kívül, senki sem akarja hogy vállalati titkok derüljenek ki egy nyilvános tárgyaláson, meg a Lucasfilm embereit beidézzék meghallgatásra, köztük Favreaut és Kennedyt. Amúgy a Disney hasonlóan zárta rövidre a témát a Blake Lively és Justin Baldoni perben, ahol a Deadpool és Rozsomák film és a Marvel dokumentumait követelték.

Én egyébként örülnék ha Cara Dune még szerepelne, nekem a karakter végig szimpatikus volt a Mandóban, egy kőkemény shock trooper ex-lázadó. Carano erre a szerepre tökéletesen illet és jól is alakította, az legyen a magánügye hogy mit gondol a világról és a politikáról, nem befolyásolja a színészetét. Én szívesen viszont látom későbbi Mando sztorikban vagy máshol. 😊

Hozzászólás ideje:

Az engem sem érdekel, hogy milyen ember Carano (szerintem egy iszonyú sotoba nőszemély és mint ember, számomra rendkívül unszimpatikus - talán ezért is tud agyatlan erőhuszárokat játszani, akik csak ütni meg lőni tudnak). Viszont sokakat azért erőteljesen befolyásol, milyen a színész a magánéletben - ezért is vannak ezek a kirúgások általában. Sajnos egy visszás hírnevű alkalmazott könnyen visszaüthet a cégre magára. Nem mondom azt, hogy minden, amit a Disney tesz, az erkölcsileg vagy más szempontból jó lenne, de szerintem Caranóval jól jártak el. A peren kívüli megegyezés is okos húzás volt, mert így védhetik az érdekeiket, és egy ügyes PR-manőverrel még akár úgy is kijöhetnek belőle, hogy megmutatják, ők milyen megbocsátóak tudnak lenni.

Aztán, amikor elül a vihar, Carano kaphat 5 perc játékidőt egy Mandi-műben, amiből 3 perc a vágóasztalon végzi, és az utolsó percben megölik Dune-t, és a hölgy mehet isten hírével. Ez van, nem újra kirúgták, hanem kreatív döntések mentén a karaktere szolgálta a legjobban a mű drámáját. :evil:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.