Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

cbBibZD.jpg

Fejvadász droid.
A sorozatban gyakran összetévesztik a híres IG-88-as droiddal.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Szerintem nékem is. Nagyon menő fazonnak tűnik. Plusz jó néhány poén kötődhet hozzá. :)  

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nem az ő poénkodására akartam kilyukadni. Arra gondoltam hogy az összetévesztősdiből adódhatnának poénos szituk. Azokban a helyzetekben neki nem kéne feltétlenül poénkodnia.

Hozzászólás ideje:

Nekem azért fura ez, mert amúgy az EpV-ben látott IG-88 nemcsak egy volt a sok hasonszőrű fejvadász droid közül? Vagy nem az EpV-ben látott IG-88 példánnyal tévesztik össze gyakran, hanem az IG-88 szériával?

Hozzászólás ideje:

Az IG-88 valószínűleg nem egyedi droid, de az ep5-ben látott IG-88B abból a szempontból egyedi, hogy aktiválása után nem engedelmeskedett a parancsoknak, önállóvá vált. IG-11 szintén IG-szériás droid, ezeknek különböző változatai vannak. A TCW-ben például IG-86-osokat láthattunk.

Hozzászólás ideje:
4 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Az IG-88 valószínűleg nem egyedi droid, de az ep5-ben látott IG-88B abból a szempontból egyedi, hogy aktiválása után nem engedelmeskedett a parancsoknak, önállóvá vált. IG-11 szintén IG-szériás droid, ezeknek különböző változatai vannak. A TCW-ben például IG-86-osokat láthattunk.

Igen, de annyira híressé vált, hogy egy másik droidot hozzá hasonlítanak? :D

• 5 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

y1aqrAy.jpg

A9JoiRK.jpg

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

DsysYWF.jpg

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Róla is érkezett információ.

"One of a series of dangerous assassin droids largely outlawed in the galaxy, IG-11 is a hired gun programmed to follow Bounty Hunters Guild protocols to the letter. Reliable and durable, IG-11's thin body is built on an armored substrate that can withstand repeated assaults. It is against his programming to be captured, and he has built-in last-ditch fail-safes to prevent that from ever happening."

Hozzászólás ideje:
24 perccel korábban, Dzséjt írta:

Az első rész alapján...

Spoileres tartalom megtekintése

Az előzeteseket, TV spotokat elnézve lesz még szerepe... valaki összerakja majd biztos.

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:

Na, meg utaltak, a készítők, hogy a sorozatban sokan összekeverik IG-88-cal. 

Szerkesztve: - Adrián

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Dzséjt írta:

Srácok, nem kell spoiler tag, ott a spoiler címke a topik címe mellett. ;) 

No-no, te is spoiler mögé rejtetted, csak szerkesztetted :P

Tehát akkor az aktuális epizódra utaló spoilereket sem kell elrejteni a spoileres topikokban? A sorozat főtopikja is spoileres, de ott nem hiszem hogy bárki szívesen olvasna spoilert.

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Yoda József írta:

Tehát akkor az aktuális epizódra utaló spoilereket sem kell elrejteni a spoileres topikokban? A sorozat főtopikja is spoileres, de ott nem hiszem hogy bárki szívesen olvasna spoilert.

Innentől spoilermentes.

Hozzászólás ideje:
7 perccel korábban, Yoda József írta:

No-no, te is spoiler mögé rejtetted, csak szerkesztetted :P

Mert, amikor beírtam, még nem volt ott a spoiler címke. Miután odakerült, akkor szerkesztettem. ;) A kérdésedre meg a válasz megtalálható a szabályzatban, de az ide vonatkozó rész ez:

2017. 11. 03. - 17:28, Dzséjt írta:

Új sorozatok esetén nem kötelező a spoiler kapcsoló használata az epizódok topikjában, illetve akkor, ha a topik címe mellett vagy a címében szerepel a "spoileres" címke.

Ugyanúgy működik ez is, mint az ep9 szekcióban a dolog.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Komoly mozgáskultúrája van a vasnak, ahogy pl. átlép-átfordul egy hulla felett, stb. ;) bírtam, beteg állat.

Hozzászólás ideje:

Ebben a 6 percben is, sikerült nagyon megkedvelnem, hiszen nem csak egy badass droid volt, hanem rendben volt a karaktere, dialógjai. :D

2019. 08. 26. - 21:30, Dzséjt írta:

Ez legyen igazi terminator.

I'll be back. :) 

Hozzászólás ideje:
22 órával ezelőtt, Donát írta:

Ha összerakják, lesz egy új nemezise a főhősünknek? Biztos nem a pozitív tengelyen fog polarizálódni az örömközpontja IG-11-nek, amiért Mandi szétlőtte a fejét...

Hacsak nem maga a főhősünk fogja újra összerakni és átprogramozni. De szerintem is inkább vissza-visszatérő ellenfél lesz.

• 1 évvel később...
Hozzászólás ideje:

9pyukep_d.webp?maxwidth=760&fidelity=gra

Ez egy nagyon szép gesztus volt Cara és Greef, illetve a nevarrói lakosság részéről. IG áldozathozatala örök mementóul szolgálhat. Örülök, hogy a készítők az ilyen háttérelemekre is nagy gondot fordítanak. 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Talán róla is csináltak szobrot. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.