Rog Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. (szerkesztve) Fejvadász droid. A sorozatban gyakran összetévesztik a híres IG-88-as droiddal. Szerkesztve: 2019. Augusztus 26. - Dzséjt 2 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Egyik instant kedvencem lesz az fix. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Szerintem nékem is. Nagyon menő fazonnak tűnik. Plusz jó néhány poén kötődhet hozzá. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Nekem jobban tetszene, ha nem poénkodna. Van már elég poén-droidunk, talán túl sok is. Ez legyen igazi terminator. 6 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Nem az ő poénkodására akartam kilyukadni. Arra gondoltam hogy az összetévesztősdiből adódhatnának poénos szituk. Azokban a helyzetekben neki nem kéne feltétlenül poénkodnia. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 28. Nekem azért fura ez, mert amúgy az EpV-ben látott IG-88 nemcsak egy volt a sok hasonszőrű fejvadász droid közül? Vagy nem az EpV-ben látott IG-88 példánnyal tévesztik össze gyakran, hanem az IG-88 szériával? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 28. Az IG-88 valószínűleg nem egyedi droid, de az ep5-ben látott IG-88B abból a szempontból egyedi, hogy aktiválása után nem engedelmeskedett a parancsoknak, önállóvá vált. IG-11 szintén IG-szériás droid, ezeknek különböző változatai vannak. A TCW-ben például IG-86-osokat láthattunk. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 28. 4 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Az IG-88 valószínűleg nem egyedi droid, de az ep5-ben látott IG-88B abból a szempontból egyedi, hogy aktiválása után nem engedelmeskedett a parancsoknak, önállóvá vált. IG-11 szintén IG-szériás droid, ezeknek különböző változatai vannak. A TCW-ben például IG-86-osokat láthattunk. Igen, de annyira híressé vált, hogy egy másik droidot hozzá hasonlítanak? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 28. Bezony, nagyon híres droid lett. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 28. 1 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 11. Hozzászólás ideje: 2019. November 11. Róla is érkezett információ. "One of a series of dangerous assassin droids largely outlawed in the galaxy, IG-11 is a hired gun programmed to follow Bounty Hunters Guild protocols to the letter. Reliable and durable, IG-11's thin body is built on an armored substrate that can withstand repeated assaults. It is against his programming to be captured, and he has built-in last-ditch fail-safes to prevent that from ever happening." 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. November 12. Hozzászólás ideje: 2019. November 12. (szerkesztve) Az első rész alapján róla sem kell majd sokat beszélgetni. Szerkesztve: 2019. November 12. - Dzséjt 1 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. November 12. Hozzászólás ideje: 2019. November 12. (szerkesztve) 24 perccel korábban, Dzséjt írta: Az első rész alapján... Spoileres tartalom megtekintése Róla sem kell majd sokat beszélgetni. Az előzeteseket, TV spotokat elnézve lesz még szerepe... valaki összerakja majd biztos. Szerkesztve: 2019. November 12. - Yoda József 1 Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2019. November 12. Hozzászólás ideje: 2019. November 12. (szerkesztve) Na, meg utaltak, a készítők, hogy a sorozatban sokan összekeverik IG-88-cal. Szerkesztve: 2019. November 12. - Adrián Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. November 12. Hozzászólás ideje: 2019. November 12. Srácok, nem kell spoiler tag, ott a spoiler címke a topik címe mellett. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 12. Hozzászólás ideje: 2019. November 12. Jaja! Mindenki vegye ki a spoiler tag-et. Köszönjük! Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. November 12. Hozzászólás ideje: 2019. November 12. 2 perccel korábban, Dzséjt írta: Srácok, nem kell spoiler tag, ott a spoiler címke a topik címe mellett. No-no, te is spoiler mögé rejtetted, csak szerkesztetted Tehát akkor az aktuális epizódra utaló spoilereket sem kell elrejteni a spoileres topikokban? A sorozat főtopikja is spoileres, de ott nem hiszem hogy bárki szívesen olvasna spoilert. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 12. Hozzászólás ideje: 2019. November 12. 2 perccel korábban, Yoda József írta: Tehát akkor az aktuális epizódra utaló spoilereket sem kell elrejteni a spoileres topikokban? A sorozat főtopikja is spoileres, de ott nem hiszem hogy bárki szívesen olvasna spoilert. Innentől spoilermentes. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. November 12. Hozzászólás ideje: 2019. November 12. (szerkesztve) 7 perccel korábban, Yoda József írta: No-no, te is spoiler mögé rejtetted, csak szerkesztetted Mert, amikor beírtam, még nem volt ott a spoiler címke. Miután odakerült, akkor szerkesztettem. A kérdésedre meg a válasz megtalálható a szabályzatban, de az ide vonatkozó rész ez: 2017. 11. 03. - 17:28, Dzséjt írta: Új sorozatok esetén nem kötelező a spoiler kapcsoló használata az epizódok topikjában, illetve akkor, ha a topik címe mellett vagy a címében szerepel a "spoileres" címke. Ugyanúgy működik ez is, mint az ep9 szekcióban a dolog. Szerkesztve: 2019. November 12. - Dzséjt Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2019. November 12. Hozzászólás ideje: 2019. November 12. Komoly mozgáskultúrája van a vasnak, ahogy pl. átlép-átfordul egy hulla felett, stb. bírtam, beteg állat. 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 12. Hozzászólás ideje: 2019. November 12. Ha összerakják, lesz egy új nemezise a főhősünknek? Biztos nem a pozitív tengelyen fog polarizálódni az örömközpontja IG-11-nek, amiért Mandi szétlőtte a fejét... 1 Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2019. November 13. Hozzászólás ideje: 2019. November 13. Ebben a 6 percben is, sikerült nagyon megkedvelnem, hiszen nem csak egy badass droid volt, hanem rendben volt a karaktere, dialógjai. 2019. 08. 26. - 21:30, Dzséjt írta: Ez legyen igazi terminator. I'll be back. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2019. November 13. Hozzászólás ideje: 2019. November 13. 22 órával ezelőtt, Donát írta: Ha összerakják, lesz egy új nemezise a főhősünknek? Biztos nem a pozitív tengelyen fog polarizálódni az örömközpontja IG-11-nek, amiért Mandi szétlőtte a fejét... Hacsak nem maga a főhősünk fogja újra összerakni és átprogramozni. De szerintem is inkább vissza-visszatérő ellenfél lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 13. Hozzászólás ideje: 2019. November 13. Nekem is egyből a kedvencemmé vált. A legközelebbi Madnessen meglesz a droid favoritom. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. November 23. Hozzászólás ideje: 2020. November 23. Ez egy nagyon szép gesztus volt Cara és Greef, illetve a nevarrói lakosság részéről. IG áldozathozatala örök mementóul szolgálhat. Örülök, hogy a készítők az ilyen háttérelemekre is nagy gondot fordítanak. 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. November 24. Hozzászólás ideje: 2020. November 24. Az egészet Kuiil-nek köszönhetik, aki átprogramozta. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. November 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. November 24. Talán róla is csináltak szobrot. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.