Hozzászólás ideje: 2019. November 8.5 éve 4 perccel korábban, Darth Porg írta: Alig várom, remélem szerda-csüt. összejön fiammal... az összes eddig látott karakter nagyon bejövős, hatalmas hangulat érződik, Nolte figurája máris naaagy kedvencem, Pascal jó színész sokat várok tőle sisak nélkül. 7-8 óra alatt sok helyszín, sok karakter, és tuti, hogy jó sztori lesz, nem félek ettől kicsit sem. A látvány engem egyből behúzott, minden kockája arany. Előre kb. ennyi. Az Uralkodó és a Vader szavak bármilyen kiejtéséért plusz pont jár nálam, reménykedem ebben, ezeknél nagyobb hangulatteremtő nem nagyon létezik... ahogy az RO-ban az "itt már nincsenek jedik", pl. Osztom a véleményed, én is hasonló lelkesedéssel várom.
Hozzászólás ideje: 2019. November 8.5 éve 16 perccel korábban, Brodie írta: Meg fogjátok várni a feliratot? Én attól tartok, hogy nem fogom kibírni és megnézem angol felirattal. Ezer százalék, hogy megvárom a magyart. Szerintem gyorsan kész lesznek.
Hozzászólás ideje: 2019. November 8.5 éve 7 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ezer százalék, hogy megvárom a magyart. Szerintem gyorsan kész lesznek. Aha, ha kedd dél a rész megjelenése, akkor gondolom legkorábban szerda este várható.
Hozzászólás ideje: 2019. November 10.5 éve IG-11 is megszólalt. Szerkesztve: 2019. November 10.5 éve - Adrián
Hozzászólás ideje: 2019. November 10.5 éve Ez valóban megint mutat új és jó részleteket. Már csak két nap.
Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 18.4 éve Szerző Az első TV Spot a 2. évadhoz. Nincs benne új jelenet
Hozzászólás ideje: 2020. Október 12.4 éve Új Tv-spot, 1-2 új jelenettel. Szerkesztve: 2020. Október 12.4 éve - Bence1997
Hozzászólás ideje: 2020. Október 12.4 éve Nekem itt csak a disney+ oldala jön be. BY úgy ül itt, mint egy Jedi mester. SZERK: rá kell menni a twitter oldalra, akkor játssza le. Szerkesztve: 2020. Október 12.4 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2020. Október 17.4 éve Egy rövidke promó, ahol a végén behíresztelik a hétfői előzetest.
Hozzászólás ideje: 2020. Október 21.4 éve Új Tv-spot, 1-2 új jelenettel. (a másik kettő már korábbi) Szerkesztve: 2020. Október 21.4 éve - Bence1997
Hozzászólás ideje: 2020. Október 21.4 éve 9 perccel korábban, Bence1997 írta: Új Tv-spot, 1-2 új jelenettel. (a másik kettő már korábbi) Jobb lett volna időkód nélkül betenni, pláne úgy hogy így pont az új jeleneteket tartalmazó spotot átugorja Szerkesztve: 2020. Október 21.4 éve - Nabopolasszar
Hozzászólás ideje: 2020. Október 21.4 éve 2 perccel korábban, Nabopolasszar írta: Jobb lett volna időkód nélkül betenni, pláne úgy hogy így pont az új jeleneteket tartalmazó spotot átugorja Ha minden igaz, most már jó.
Hozzászólás ideje: 2020. Október 22.4 éve Újabb Tv-spot, apró bővítéssel az arénás jelenethez. (azt tudtátok amúgy, hogy "Wherever I go, he goes" és "so I've heard"? )
Hozzászólás ideje: 2023. Január 29.2 éve Az első tv-spot a 3. évadhoz. Az előzetes rövidebb verzióját kaptuk meg.
Hozzászólás ideje: 2023. Február 13.2 éve Két újdonságot véltem felfedezni. Az egyik, hogy valakik rátámadnak egy Vizsla által védelmezett klánra, a másik pedig Pershing sétája talán annak a rombolónak a belsejében, amit az előzetesben is láttunk.
Hozzászólás ideje: 2023. Február 17.2 éve Ezt láttátok már? Teljesen új, official clip. Baby yoda el van mint a befőtt... (45 másodperces)
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.