lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 14. Nem tudom mi lehet nálad, de nekem semmiféle számot nem kért, se hitelkártyát. Biztos, hogy az ingyenes 7napos HS-re próbálsz regisztrálni, nem pedig a fizetősre? Hú, de nagy barom vagyok. :34: köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 15. Akinek van HS-e annak mindenképp érdemes bekukkantania a főoldalra. Egy rakás kép a DVD menüiből, egy csomó van köztük, amiket eddig még nem lehetett látni (szám szerint 63 van az egyik részlegben). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 16. Nagyon jó kis képek. Egyenlőre a képek alapján az Utapau a kedvencem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 16. Fantasztikusak a menük, ismét lélegzet elállítót alkottak. A Mustafar-i tetszik a legjobban. Bár igazából a extra lemez menüi tetszenek a különösképpen. Hát azok egyszerűen valami zseniálisak. Sok jó helyszín van a filmben, és ezt a legjobban ki is használták. Egyébként ez a Within a minute, ez most tulajdonképpen, miről fog szólni??? :39: Idáig mintha azt mondták volna, hogy a vágső párbajról, de arra sok lenne egy teljes óra. már ha annyi lesz. :63: Most újra reménykedem, hogy hátha egy Beginning típusú film lesz. Egyébként kezdek arra gondolni, hogy csak 1 kivágott jelenetet kapunk. Mindig ezt mutogatják.... Ezzel elszállt az a pici remény is, hogy a lázadásról lesz valami a DVD-s verzióban. DE Yoda-Qiu-gon párbeszédében még mindig lehet reménykedni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 16. Egyébként kezdek arra gondolni, hogy csak 1 kivágott jelenetet kapunk. Mindig ezt mutogatják.... Ezzel elszállt az a pici remény is, hogy a lázadásról lesz valami a DVD-s verzióban. DE Yoda-Qiu-gon párbeszédében még mindig lehet reménykedni "Deleted sceneS". Tehát tuti, hogy nem csak egy lesz belőlük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 24. Ti letudjátok tölteni a legújabb HSes videót?Nekem nem megy.Az eddigieket letudtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 24. Nekem se megy! Pedig most jött ki egy új ILM-es cucc. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 24. Nekem se megy! Pedig most jött ki egy új ILM-es cucc. Van egy módszer amivel asszem lelehet menteni.Videós képlopó program.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 24. Van egy módszer amivel asszem lelehet menteni.Videós képlopó program.... Félreértettél. Maga a fájl megnyitása nem megy. Ráklikkelek, és nem tölti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 24. Van egy módszer amivel asszem lelehet menteni.Videós képlopó program.... Félreértettél. Maga a fájl megnyitása nem megy. Ráklikkelek, és nem tölti. Ja, nekem se jött be elösszőr.Fél órát vártam és bejött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 24. Akkor majd várok. Érdemes leszedni a cuccot? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 24. Akkor majd várok. Egyébként nem nagy cucc.Mutatnak videót a forgatásról-utána az animációról-és utána a kész jelenetből.És így megy ez pár jelenettel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 24. Köszi az infót! Akkor lehet, hogy mégse várok egy órát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 24. Nekem bejött. Én birom az ilyen összehasonlitó-felvételeket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 24. Huh ez nagyon király kis video, nekem az ilyesmik a kedvenceim Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2005. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 8. A Hyperspace-re felkerült valami új anyag amiben Rick McCallum árul el érdekességeket, a DVD-ről és a Star Wars jövőjéről. Kár, hogy már nincs az ingyen 7 nap. Esetleg aki elő van rá fizetve, dióhéjban elmondana, hogy mit lehet belőle megtudni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2005. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 8. Na, azóta megtaláltam szerintem kb. erről lehet szó: http://movieweb.com/news/news.php?id=9509. Vannak benne érdekességek, de még mindig kevés a konkrétum. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. December 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 17. A DVD Deconstruct HS-es videókhoz, valaki nagyon ügyes nem tud linket. Vagy nem tudja feltenni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 17. Így könnyebb mint lementeni/utána feltenni: http://www.starwars.com/webapps/registrati...&type=TRIAL_DVD Van free trial, csak nem hírdetik mert a DVD-seknek van. De akárki regelhet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Így könnyebb mint lementeni/utána feltenni:http://www.starwars.com/webapps/registrati...&type=TRIAL_DVD Van free trial, csak nem hírdetik mert a DVD-seknek van. De akárki regelhet. Köszi, nem is tudtam, hogy még van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 18. Eredetileg nincsen, csak akiknek megvan a ROTS DVD, de akárki regelhet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Akinek kell az új hyperspace-es videó(making of Shaak Ti), az szóljon.Lementettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Január 18. Hehe, ennyire aprólékos azért nem lehet a sw.com: http://starwars.com/databank/creature/duck/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 29. Sorry hogy itt offolok, de ez az a topik ami a Sagáról is szól meg az anyagiakhoz is köze van... Szóval, jelentem, újratöltés történt a kedvenc budapesti boltocskámban! King Comics, Lurdy ház, az Alexandrával szemben. A bejárattal szembeni polcon két klón dekkol többek közt, elég nehéz nem kiszúrni hogy ott SW várható... aki arra jár, a saját érdekében ugorjon be! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 29. (szerkesztve) Aki beugrik mit talál ott? Mondjuk téged? Szerkesztve: 2006. Március 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 31. Aki beugrik mit talál ott? Figurákat, fénykardokat, asszem van pár repülő kütyü is dobozolva (Republic Gunship-ban vagyok biztos, ACR-170, meg valami TIE... nem néztem) Yoda fénykardja pl meglepett... Ugyanaz a 10 000 Ft fölötti széria mint ami a premier idején Anakinnal és Obival volt... nem is tudtam h lesz:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Ki az aki már sikerrel regisztrált a ROTS DVD segítségével a HS-re? Demo változat asszem, de az is több mint a semmi. Egyébként ahogy olvasom a híreket, lesznek jó cuccok mostanában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Egyszer sikerült nekem decemberben. De az már lejárt. Nem tudom, azóta van e lehetőség ilyen kéthetes trialra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Egyszer sikerült nekem decemberben. De az már lejárt.Nem tudom, azóta van e lehetőség ilyen kéthetes trialra. Remélem, mert én még nem aktiváltam, és majd most akarom, amikor jönnek a csemegék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Remélem, mert én még nem aktiváltam, és majd most akarom, amikor jönnek a csemegék. Én sem használtam ki! Remélem még lehet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.