Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Csütörtök 14:26 Hozzászólás ideje: Csütörtök 14:26 41 perccel korábban, Dzséjt írta: Semmilyen. Azt hittem azok rangjelzések a vállán. Nagyon hasonlít a korábbi rangjelzésekre. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Csütörtök 15:22 Hozzászólás ideje: Csütörtök 15:22 Valóban hasonlít, de az új Köztársaságban már mindenki a "gyógyszerleveles" változatot használja, egységesen a jobb mellrészen, mindne öltözéken (és hát a ruhák is sokkal egységesek, egy szóval: egyenruhák). Ez is mutatja, hogy ez már egy állami hadsereg, nem szedett-vedett, különböző sejtekből összeállt, félkatonai szövetség. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Péntek 10:36 Hozzászólás ideje: Péntek 10:36 20 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Inkább fogadja padawanjáúl Jacent és nevelje Jedi lovaggá egykori mestere fiát. Ennek én is örülnék, de valószínűleg ebben az évadban ez még nem lesz hangsúlyos, talán az évadzáróban megnyugató képsor lehetne, ahogy elkezdi edzeni/tanítani, de szerintem Ezra itt olyan dolgokba fog keveredni amikor még jobb ha nincs mellette Hera fia. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Péntek 11:10 Hozzászólás ideje: Péntek 11:10 (szerkesztve) 3 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Ezra itt olyan dolgokba fog keveredni amikor még jobb ha nincs mellette Hera fia. Mert a Jedik sosem viszik olyan helyekre és sodorják olyan eseményekbe bele a tizenéves vagy még annál is fiatalabb padawanjaikat, amikbe akár helyben bele is halhatnak, de az a minimum, hogy életre szóló PTSD-t kapnak? Szerkesztve: Péntek 14:31 - Dzséjt 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 20 órával korábban Hozzászólás ideje: 20 órával korábban Jólvanna, értem én, csak az motoszkált bennem, hogy Hera és Jacen klasszikus anya-fia kapcsolatban vannak, a rend már nem létezik, nem hiszem, hogy úgy el lesz ragadva mellőle, mint Anakin Shmi mellől. Hera nagy anyatigris, ha Ezra padawanja lesz Jacen az kontroll alatt marad szerintem, kb olyan családias lesz, ahogy Ezra Kanan tanítványa volt. Persze az sem volt veszélytelen. Amúgy nem is írtam, hogy a végre megborotválkozott Eman Esfandi mekkora!! telitalálat! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 13 órával korábban Hozzászólás ideje: 13 órával korábban (szerkesztve) 10 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Hera és Jacen klasszikus anya-fia kapcsolatban vannak Nem tudom, mennyire számít klasszikusnak az, hogy a látottak alapján Jacen nem jár iskolába és nincs stabil otthona, helyette egy hadihajón él katonák (és éles lőfegyverek) között, és az egyetlen barátja nem egy korabeli gyerek, hanem egy goromba, közveszélyes, beszélni képtelen asztrodroid. De legalább az anyja X-szárnyúk kíséretében viszi olyan bolygókra, ahol potenciális csata alakulhat ki az új Köztársaság és a Birodalom között. Úgy érzem, Hera, az anyatigris simán kimeríti a gyermekveszélyeztetés fogalmát. A Seatos fölött csak néhány méteren múlt, hogy a lángoló X-szárnyú nem csapódott bele a Ghostba, s ezzel megölhette volna Herát és Jacent. A családias tanítás viszont szerintem már csak azért is garantálva lenne, mert bizonyos értelemben Ezra volt Hera és Kanan első fia, szóval Jacennek szinte a bátyja. Meg szerintem Hera már csak azért is simán rá merné bízni Ezrára a fiát, mert így áttételesen, de Jacen az apjától is kapna valamit, hiszen Ezra azt a tudást adná át neki, amit Kanantől tanult. Az Erő használat képessége a legnagyobb ajándék, amit Kanan a fiára hagyott, botorság lenne hagyni ezt elsorvadni vagy még rosszabb, rossz irányba fejlődni. És ezt szerintem Hera már a Kanan iránti tiszteletből és szeretetből sem tenné meg. Szerkesztve: 10 órával korábban - Dzséjt 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.