Jump to content

A szeneslapát visszacsap!


Bomarr

Recommended Posts

A szeneslapát visszacsap!

 

zeeeaq7.png

 

Bizonyára többen jól emlékeznek még egykori fórumtársunkra, Zééé-re, aki sosem volt rest pár mentális szeneslapát-ütéssel honorálni az ostoba Star Warsos fejtegetéseket és a csípőből érkező prequel-fikázásokat. Bár sokan azt hittük végleg visszavonult, ám a napokban felhívta a figyelmünket újonnan indult Alkotói Blogjára, melyben a figura-készítés aprólékos és meglehetősen érdekes fázisait követhetjük végig. Persze Zééé szokásosan könnyed kommentálása mellett. Az újonnan indult blog megtekintéséhez ERRE tessék kapcsolni.

Edited by Bomarr
Link to comment
Share on other sites

Nem találok szavakat, kapkodva veszem a levegőt, nyirkos a tenyerem, nagyot dobban a szívem. Ki ez a csúcs ember? Ezt egyszerűen nem hiszem el, ilyen nincs, ilyen nem létezik. Nem létezhet. Én még életembe soha...én....én...eddig nem is tudtam, nem is hittem volna. Kérem tapsoljuk meg a zsenit. :D

(egy ismeretlen Zééé fan)

 

Jaaaj most vettem csak észre, látszik a nicknevem :D lebuktam. :yeah:

 

Na mindegy, a lényeg, hogy Ody felengedett a fórumra, de akárhogy keresem, nem találom kedvenc topikomat, vagy az nem itt volt? (Valami miért utáljuk a Star W...)

 

Szóval full respect az oldalnak, az üzelmeltetőknek, meg mindenkinek.

Edited by Zééé
Link to comment
Share on other sites

Üdv Zééé.

 

Jó cikk lett, már én is csináltam űrhajót ónból és ledekből.Nem volt épp kellemes, mivel szinte ónmérgezést kaptam tőle. :D

Szia Obi1...feltétlenül nézd meg a többi dolgot is a galériába, főleg a föderációs AAT-t. (az két oldalnyi kép ráadásul!!)

Meg tessék mindent megnézni amúgyis.:D

Igen tudom miről beszélsz, sajnos én súlyos alergiás vagyok kiskorom óta.:yeah:

Link to comment
Share on other sites

Üdv Zééé! Tök jó, hogy az AOL után itt is felbukkantál :)

Átsasoltam a blogodat és tudod, most nagyon irigy lettem ám rád... megláttam azt az M41A pulse rifle-t... C-S-O-D-Á-L-A-T-O-S!!! :)

Edited by Dzséjt
Link to comment
Share on other sites

Mindenkinek köszönöm a dícséretet, de az a legnagyobb dícséret, ha ránéztek a blogomra, mert próbálok nagyon érdekes alkotásokat, megosztani minden rajongóval.

 

A hét végén felkerül a kész M41-es, a számláló elektronikát akkor szerelem be.

És hamarosan felkerül egy rohamosztagos illetve az elemzése, majd hírt adok itt róla valamelyik fórumba, ha nem baj. Az M41-es ről annyit, hogy elképzelhető rendelés belőle, egyenlőre nem tudom a részleteket, mert még nem gondoltam ki. Sajons itt az a fő akadály, hogy nagyon nehéz megcsinálni, tehát bozalmasan időigényes. DE a blogomban mindenről írok tájékoztatót. Szóval hétvégén, vasárnap környékén mennek a képek.

És még egyszer, mindenkinek köszönöm a bíztatást, nagyon jól esett.

Edited by Zééé
Link to comment
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information