Dzséjt Hozzászólás ideje: Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: Április 28. 1 órával korábban, Donát írta: Azért az Acolyte-ba sokkal jobban illeszkednek, már csak az EpI miatt is. Nálam ez volt eddig az egyik legnagyobb húzása a sorozatnak, azt hittem másoknak is megragadt azért. Jobban illeszkedik, az fix, ugyanakkor rengeteg más dologra is igaz ugyanez, amit a trailerben látni lehetett. Akkor engem is megragadtak, talán még beszéltünk is róluk. Ennek ellenére én is totál elfelejtettem őket, csak a múltkori trailer megnézése után ugrott be, hogy mintha láttunk volna neimoidiaiakat valamelyik trailerben. Egy év alatt egyszer láttam azt a trailert, ráadásul utána jött több másik is - hogy a többi élményről ne is beszéljek -, nem csoda, ha az ember elfelejt valamit ennyi idő után, ha csak egy villanásra látja. Ha meg csak olvasott róla, meg még inkább nem meglepő. Az biztos, hogy ez egy remek kapcsolódási pont lesz a PT-hez. De lehet, hogy a KSz - már ha az a figura a Szövetség tagja, mert igye a neimidiai faj nem minden tagja dolgozik a Szövetségnek - itt még nem is fog közvetlen a Sith-eknek dolgozni, csak valamilyen proxin, mondjuk a címszereplőn keresztül. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: Április 28. 4 órával ezelőtt, Donát írta: Ez újdonság volt neked? Nem...azért is raktam azt a fejet. Totál új, semmi előjele nem volt, emlékeim szerint nem is beszéltek róla. Nagyon meglepődtem a feltűnésükön. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Április 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Április 29. Amanda és Dafne ott lesznek szombaton a CCXP-n. Közben jött egy újabb kedvcsináló Dafne-val, aki spanyolul hypeol. Van 2 új jelenet benne, mindkettő Jackie-vel kapcsolatos, az elején vannak. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: Április 29. Azért eléggé hype-olják a dolgot. Szerintem fogunk kapni egy új trailert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: Április 29. Nagyon tolják nemzetközileg is. Az is sokat dob rajta, hogy összekötik a hype-ot a TPM-el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 1. (szerkesztve) Kiszivárgott a special look, ami a TPM újrabemutatóján fog menni (twitteres poszt, lehet törölve lesz hamarosan, a videót nen tudtam most letölteni) Spoiler Alternatív link, ha a fentebbi törölve lenne: Spoiler https://streamable.com/u4eyqq Szerkesztve: Május 1. - Yoda József 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Május 1. Nagyon jó! A koreográfia remek és az Erőhasználat is. A zene is tetszetős. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 1. Kicsit a koreográfia néhol a Matrixot idézte meg nekem, amikor összecsaptak... Trinity vs. Morpheus lánya. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 1. 3 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Nagyon jó! A koreográfia remek és az Erőhasználat is. A zene is tetszetős. Ebben az ultra-f*s minőségben is baromi jól néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 1. Nagyon tetszik nekem is! kíváncsian várom, hogy vajon ezt kapjuk-e a CCXP-n is, vagy valami mást Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 1. Tetszett a nézők reakciója is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 1. Én csak azt nem vágom ez milyen vetítés volt? Valami VIP? Nem 3-án lesz a bemutató? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 1. Nekem is olyan mintha moziban lett volna... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 1. Én most tudtam meghallgatni hanggal együtt is, a zene is nagyon jó, már az a kicsi is, amit hallunk belőle Tetszik 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Május 1. 41 perccel korábban, Yoda József írta: Nagyon tetszik nekem is! kíváncsian várom, hogy vajon ezt kapjuk-e a CCXP-n is, vagy valami mást Remélem mást. Nem rossz ez se, de szombaton leszünk 1 hónapra a sorozattól. Valami új lenne a jó, mert ez csak az Indira vs. Mae harcra fókuszált, a többi jelenet meg a teaser maradék része. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 1. Én abban bízom kapunk egy új előzetest Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Május 1. Én is. Jövőhéten gondolom már a marketing is beindul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 1. Ha ez lesz az új zászlóshajó akkor biztos promózzák majd ezerrel. CCXP-n tuti ez a részlet lesz, de emellett adhatnának egy előzetest is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kdani20 Hozzászólás ideje: Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 1. Bocs a nyelvért, de kikívánkozik: ez k*rva jó :O eddig is nagyon vártam, de most aztán végem lett 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Május 1. Itt is elérhető, picivel jobb a minősége, mint Yoda videójának, ámbár németül van, de aztaleborultszivarvégitneki! Spoiler https://streamable.com/x2h5z4 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 2. Így picit tényleg jobb volt, várom, hogy majd rendesen is láthassuk. Csak most tűnt fel, hogy az összecsapás végén maszk nélkül van a csaj. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Május 2. Igen, a videót úgy néz ki, hogy több helyen is megvágták, gondolom a dialógusok miatt, amik lehet spoileresek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 2. Amúgy jól értem, hogy Spoiler Mae ezek szerint ismeri Indara mestert? Illetve konkrét megerősítést kaptunk Mae erőérzékenységéről is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Május 2. Hát Spoiler ha a flashback jelenet kapcsolódik Mae karakteréhez, akkor esélyes, hogy nemcsak Indarát, de a többi akkor ott jelenlévőt (Kelbacca, Sol és Torbin) is személyesen ismerheti. Az meg, hogy erőérzékeny, szerintem adja magát, ha ő az akolitus, akkor erőérzékenynek kell lennie. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 2. 47 perccel korábban, Bence1997 írta: Hát Spoileres tartalom megtekintése ha a flashback jelenet kapcsolódik Mae karakteréhez, akkor esélyes, hogy nemcsak Indarát, de a többi akkor ott jelenlévőt (Kelbacca, Sol és Torbin) is személyesen ismerheti. Az meg, hogy erőérzékeny, szerintem adja magát, ha ő az akolitus, akkor erőérzékenynek kell lennie. Spoiler Jó de nem arról volt szó, hogy titkolni kell az Erőérzékenységet a Jedik elől mert akkor lebukhatnak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 2. 1 órával korábban, Yoda József írta: Szerintem már így is annyira tömött a május 4. a TotE-val és a The Acolyte-tal, hogy nem most várnék bejelentést új animációs sorozatról. Majd nyáron Május 4-én lesz valami az Acolyte kapcsán? Vagy félreértek valamit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 2. 1 perccel korábban, Bomarr írta: Május 4-én lesz valami az Acolyte kapcsán? Vagy félreértek valamit? Igen, a mexikói CCXP-n lesz Acolyte panel, ezen a rendezvényen már szerepelt korábban a Mandalorian is, új betekintővel. Mivel 1 hónap múlva lesz a premier, várható egy második előzetes, ha követik a megszokott marketinget. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Május 3. (szerkesztve) Ki van ott Sol mellett? Csaknem az a személy, akivel megütköznek a jedik? A vörös fénykard stimmel. És Mae kétszer szerepel? Továbbá azt hiszem, azok ott bal felül Vektorok? Szerkesztve: Május 3. - Bence1997 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 3. (szerkesztve) Hmm... Qimir arca nincs a poszteren, a vörös fénykardos csávó pedig maszkban van. Hmmmm csak nem ő az? Amúgy így hogy most kiraktak egy ilyet, én fogadok pár belga sörben, hogy holnap új trailer jön Szerkesztve: Május 3. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Május 3. (szerkesztve) 4 perccel korábban, Yoda József írta: Hmm... Qimir arca nincs a poszteren, a vörös fénykardos csávó pedig maszkban van. Hmmmm csak nem ő az? Hát tényleg csak Manny Jacinto hiányzik, mert mindenki más szerepel a poszteren, akit a forgatás kezdetekor bejelentettek. Szóval... Jönni fog valami. Szerkesztve: Május 3. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.