Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Acolyte sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
17 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Itt egy kis ellentmondást érzek.

Az alatta lévőt nem a fickó írta, hanem mások. A 3. részt pedig egy videóban említették. :)

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Hozzászólás ideje:
57 perccel korábban, Cpt. Rex írta:

Ennek asorozatnak lesz valamilyen köze a baljós árnyakhoz? Vagy Palpatine-hoz? 

100 évvel a Baljós árnyak előtt játszódik, Palpatine itt még nem született meg, maximum a mestere, vagy annak a mestere teheti tiszteletét.

Közvetve van tehát köze Palpatine-hoz, illetve a sorozat azt meséli el, hogyan indult el a folyamat, amelynek során a Sithek beszivárogtak a Köztársaság életébe, miközben a Jedi Rend ereje hanyatlásnak indul.

Hozzászólás ideje:

Ekkoriban Huyang egyetlen egy dolga, hogy fénykardgyártásra okítsa az ifjoncokat a Gyülekező ceremónia során a Crucible űrhajón. Szóval, ha csak nincs egy a sztori fókuszában lévő ifjonc a sorozatban, aki épp most megy el a Crucible fedélzetén a Gyülekező ceremónia keretében az Ilumra megszerezni az első kyber kristályát és megpíteni az első fénykardját, és ez a sztoriszál szerepet kap egy nyomozós thrillerben, akkor elég esélytelen, hogy Huyang szerepeljen.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Készülődnek, pár perc múlva ha minden igaz kezdetét veszi a Londoni premier is.

Image

Image

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Ez a banner nincs meg valakinek nagy felbontásban? Egyszerűen nem találom sehol. Ami nagyobb felbontású, az tisztelt pixelhalmaz.

Köszi. 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Az alábbi videóban egy picit spoilereznek. :D

Megemlítik

Spoiler

Osha nevét, már az elején. :D

És persze Manny megerősítette azt, amit már korábban is kiderült: Amandla ikreket játszik. :)

Hozzászólás ideje:
4 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Ekkoriban Huyang egyetlen egy dolga, hogy fénykardgyártásra okítsa az ifjoncokat a Gyülekező ceremónia során a Crucible űrhajón. Szóval, ha csak nincs egy a sztori fókuszában lévő ifjonc a sorozatban, aki épp most megy el a Crucible fedélzetén a Gyülekező ceremónia keretében az Ilumra megszerezni az első kyber kristályát és megpíteni az első fénykardját, és ez a sztoriszál szerepet kap egy nyomozós thrillerben, akkor elég esélytelen, hogy Huyang szerepeljen.

Kicsit túltoltad, kevesebb rációval is kaptunk már cameót!

4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Simán elsétálhat a háttérben. :)

Ez meg túl kevés.

Valahol a kettő közt gondoltam.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
35 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Reggel vagy akár már ma este lesznek vélemények erről is?

Szerintem már késő este jönnek. :)

Interjú készült Amandlával és Mannyval, a fentebbi videó picit bővített kiadása. Nem köntörfalaztak, íme az infók. A biztonság kedvéért, akiket esetleg nem érdekel további infó 1 héttel a premier előtt, azoknak segítettem, spoiler mögött vannak a dolgok. ;) De ja, az infók:

Spoiler

- Amandla ikreket játszik. A nevük Osha és Mae. Az ikreket gyermekkorban valami elszakította egymástól.

- Mae karakterét a bosszú hajtja, míg Osha egy szerelő, aki régen a Jedi Rendhez tartozott, de elhagyta azt még padawan korában.

- Osha meg lesz gyanúsítva a gyilkoságokkal, így a lánynak meg kell védenie magát. Eközben kiderül a számára, hogy az ikertestvére életben van.

- Qimir egy önző karakter. A karakter nem a szabályok szerint játszik, van, amikor a jediknek segít, ha úgy óhajtja. De van, amikor Mae-nek és a mesterének(!!!), hogy véghezvigyék a küldetésüket.

- Qimir egy túlélő. Nem tartozik se a fény, se a sötétség oldalához.

Hozzászólás ideje:
Spoiler

A megfogalmazásból azt hittem Qimirnek van egy mestere :D aztán megnéztem az eredetit. Szóval Qimir Mae-nek és Mae mesterének segít. Hmmm

Akkor mégse ő a maszkos? Akkor egy olyan karakter lenne, akit nem tudunk, ki alakít? Netán tényleg David Harewood karaktere lesz az? :hmm:

Vagy esetleg Manny ferdít kicsit, és mégis ő Mae mestere, és néha "segít magának"? :D

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Spoiler

Pedig azt hittem érthetően fogalmaztam. :D

Benne van, hogy Manny csak féligazságot mond. Legalábbis ha én játszanék egy sithet, akkor a való életben is úgy viselkednék. :P

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Az első vélemény Londonból:

Oh wow ez őrülten jó móka volt. A legjobban élveztem az ANDOR óta. Kiváló szereposztás mindenhol, valami friss és új, mégis teljesen ismerős. Újra a lövészárokban vagyunk! A FALLEN ORDER rajongók imádni fogják.

FO rajongók? :hmm::?

További vélemények:

Ma este láttam az Acolyte első két részét. Egy csomó akció volt és egy érdekes történet, nem voltam teljesen elájulva tőle de az Andor óta ezen szórakoztam a legjobban és várom, hogy többet lássak... (és itt úgy fejezte be, hogy tulajdonképpen Aco-rendben volt a két rész - angolul Aco-alright)

Az Acolyte-ot nem terhelik a későbbi események, ez az a sorozat, amire a Star Wars már régen várt. Újnak, izgalmasnak és újnak érződik. A harci jelenetek üdítőnek néznek ki. Láttam az első két epizódot és alig várom, hogy lássam a többit is.

Nos, az Acolyte egy csodálatos adalék a Star Wars univerzumához, a központi rejtély lenyűgöző és van néhány igazán nagyszerű új karakter, világ és színészi teljesítmény. Alig várom a többit.

Az Acolyte maga a Szökevény című film de a Star Wars univerzumában - konkrétan egy jelenet át lett emelve a 90-es klasszikusból. Az első két epizód gyors tempójú és magabiztosan mutat be világokat és karaktereket. Nagyon érdekel, hogy merre megy tovább a sztori mert eddig a színészi alakítások és az akciók nagyon ígéretesek.

Az Acolyte jól startolt el. Leslye Headland útmutatásával a sorozat magabiztosan fedezi fel a Jedik mítoszát.

A látványvilág csodálatos és a harcok hihetetlenül megkoreografáltak. A végeredmény egy gazdag és megjutalmazó Star Wars sorozat.

Hozzászólás ideje:

Nem tudom rendesen idézni, mert sajna bedobja azt a sz*r "not acceptable" errort, de, ezt továbbra is tartom: 

Szerkesztve: - Yoda József

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.