Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 25. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Május 25. 17 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Itt egy kis ellentmondást érzek. Az alatta lévőt nem a fickó írta, hanem mások. A 3. részt pedig egy videóban említették. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Május 25. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 26. Ennek asorozatnak lesz valamilyen köze a baljós árnyakhoz? Vagy Palpatine-hoz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 26. Igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 26. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Igen. Én úgy olvastam hogy nem sok minden. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 26. Elvileg itt indulnak el azok az események amik a sith-ek térnyeréséhez vezetnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 26. 57 perccel korábban, Cpt. Rex írta: Ennek asorozatnak lesz valamilyen köze a baljós árnyakhoz? Vagy Palpatine-hoz? 100 évvel a Baljós árnyak előtt játszódik, Palpatine itt még nem született meg, maximum a mestere, vagy annak a mestere teheti tiszteletét. Közvetve van tehát köze Palpatine-hoz, illetve a sorozat azt meséli el, hogyan indult el a folyamat, amelynek során a Sithek beszivárogtak a Köztársaság életébe, miközben a Jedi Rend ereje hanyatlásnak indul. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Május 26. Most már kevesebb, mint 10 nap(!) és egy újabb történelmi pillanatnak lehetünk majd szemtanúi!!! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 26. 10 nap mi? Jó a kép, mert (Daphne) Keen lesz ezt kivárni.. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Május 27. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Május 27. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Május 28. A mai nap a briteknél lesz premier. Már készülődnek. 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 28. Mit gondoltok, Huyang benne lesz? Szerintem adná magát, jó univerzum építés lehetne! 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 28. Ekkoriban Huyang egyetlen egy dolga, hogy fénykardgyártásra okítsa az ifjoncokat a Gyülekező ceremónia során a Crucible űrhajón. Szóval, ha csak nincs egy a sztori fókuszában lévő ifjonc a sorozatban, aki épp most megy el a Crucible fedélzetén a Gyülekező ceremónia keretében az Ilumra megszerezni az első kyber kristályát és megpíteni az első fénykardját, és ez a sztoriszál szerepet kap egy nyomozós thrillerben, akkor elég esélytelen, hogy Huyang szerepeljen. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 28. Simán elsétálhat a háttérben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Május 28. (szerkesztve) Készülődnek, pár perc múlva ha minden igaz kezdetét veszi a Londoni premier is. Szerkesztve: Május 28. - Bence1997 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 28. Karakteres topikokba tedd át. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Május 28. Intézkedtem. 1 hét skacok!!! (meg egy pici...) 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kdani20 Hozzászólás ideje: Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 28. Ez a banner nincs meg valakinek nagy felbontásban? Egyszerűen nem találom sehol. Ami nagyobb felbontású, az tisztelt pixelhalmaz. Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Május 28. (szerkesztve) Az alábbi videóban egy picit spoilereznek. Megemlítik Spoiler Osha nevét, már az elején. És persze Manny megerősítette azt, amit már korábban is kiderült: Amandla ikreket játszik. Szerkesztve: Május 28. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 28. Hmm Spoiler Manny és Amandla együtt vannak leültetve, vajon ez szándékos? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 28. 2 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Készülődnek, pár perc múlva ha minden igaz kezdetét veszi a Londoni premier is. Reggel vagy akár már ma este lesznek vélemények erről is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 28. 4 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Ekkoriban Huyang egyetlen egy dolga, hogy fénykardgyártásra okítsa az ifjoncokat a Gyülekező ceremónia során a Crucible űrhajón. Szóval, ha csak nincs egy a sztori fókuszában lévő ifjonc a sorozatban, aki épp most megy el a Crucible fedélzetén a Gyülekező ceremónia keretében az Ilumra megszerezni az első kyber kristályát és megpíteni az első fénykardját, és ez a sztoriszál szerepet kap egy nyomozós thrillerben, akkor elég esélytelen, hogy Huyang szerepeljen. Kicsit túltoltad, kevesebb rációval is kaptunk már cameót! 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Simán elsétálhat a háttérben. Ez meg túl kevés. Valahol a kettő közt gondoltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Május 28. 35 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Reggel vagy akár már ma este lesznek vélemények erről is? Szerintem már késő este jönnek. Interjú készült Amandlával és Mannyval, a fentebbi videó picit bővített kiadása. Nem köntörfalaztak, íme az infók. A biztonság kedvéért, akiket esetleg nem érdekel további infó 1 héttel a premier előtt, azoknak segítettem, spoiler mögött vannak a dolgok. De ja, az infók: Spoiler - Amandla ikreket játszik. A nevük Osha és Mae. Az ikreket gyermekkorban valami elszakította egymástól. - Mae karakterét a bosszú hajtja, míg Osha egy szerelő, aki régen a Jedi Rendhez tartozott, de elhagyta azt még padawan korában. - Osha meg lesz gyanúsítva a gyilkoságokkal, így a lánynak meg kell védenie magát. Eközben kiderül a számára, hogy az ikertestvére életben van. - Qimir egy önző karakter. A karakter nem a szabályok szerint játszik, van, amikor a jediknek segít, ha úgy óhajtja. De van, amikor Mae-nek és a mesterének(!!!), hogy véghezvigyék a küldetésüket. - Qimir egy túlélő. Nem tartozik se a fény, se a sötétség oldalához. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 28. (szerkesztve) Spoiler A megfogalmazásból azt hittem Qimirnek van egy mestere aztán megnéztem az eredetit. Szóval Qimir Mae-nek és Mae mesterének segít. Hmmm Akkor mégse ő a maszkos? Akkor egy olyan karakter lenne, akit nem tudunk, ki alakít? Netán tényleg David Harewood karaktere lesz az? Vagy esetleg Manny ferdít kicsit, és mégis ő Mae mestere, és néha "segít magának"? Szerkesztve: Május 28. - Yoda József 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Május 28. Spoiler Pedig azt hittem érthetően fogalmaztam. Benne van, hogy Manny csak féligazságot mond. Legalábbis ha én játszanék egy sithet, akkor a való életben is úgy viselkednék. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 28. Spoiler Itt még nem volt de az egyik BTS klipben egy Mannyra nagyon hajazó fickó látható a háttérben fénykarddal a kezében 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Május 28. (szerkesztve) Az első vélemény Londonból: Oh wow ez őrülten jó móka volt. A legjobban élveztem az ANDOR óta. Kiváló szereposztás mindenhol, valami friss és új, mégis teljesen ismerős. Újra a lövészárokban vagyunk! A FALLEN ORDER rajongók imádni fogják. FO rajongók? További vélemények: Ma este láttam az Acolyte első két részét. Egy csomó akció volt és egy érdekes történet, nem voltam teljesen elájulva tőle de az Andor óta ezen szórakoztam a legjobban és várom, hogy többet lássak... (és itt úgy fejezte be, hogy tulajdonképpen Aco-rendben volt a két rész - angolul Aco-alright) Az Acolyte-ot nem terhelik a későbbi események, ez az a sorozat, amire a Star Wars már régen várt. Újnak, izgalmasnak és újnak érződik. A harci jelenetek üdítőnek néznek ki. Láttam az első két epizódot és alig várom, hogy lássam a többit is. Nos, az Acolyte egy csodálatos adalék a Star Wars univerzumához, a központi rejtély lenyűgöző és van néhány igazán nagyszerű új karakter, világ és színészi teljesítmény. Alig várom a többit. Az Acolyte maga a Szökevény című film de a Star Wars univerzumában - konkrétan egy jelenet át lett emelve a 90-es klasszikusból. Az első két epizód gyors tempójú és magabiztosan mutat be világokat és karaktereket. Nagyon érdekel, hogy merre megy tovább a sztori mert eddig a színészi alakítások és az akciók nagyon ígéretesek. Az Acolyte jól startolt el. Leslye Headland útmutatásával a sorozat magabiztosan fedezi fel a Jedik mítoszát. A látványvilág csodálatos és a harcok hihetetlenül megkoreografáltak. A végeredmény egy gazdag és megjutalmazó Star Wars sorozat. Szerkesztve: Május 28. - Bence1997 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: Május 28. (szerkesztve) Nem tudom rendesen idézni, mert sajna bedobja azt a sz*r "not acceptable" errort, de, ezt továbbra is tartom: Szerkesztve: Május 28. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.