Szisz Hozzászólás ideje: Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 10. 6 órával ezelőtt, Kenobi tábornok írta: Qimir a személyes kedvencem. Aa. Nem csak a tied. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 10. 14 perccel korábban, Szisz írta: Aa. Nem csak a tied. Ez Torbin, nem tudtad? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 10. 53 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Sok erőt a harchoz, drága barátom! Szükséged lesz rá. "This is a fight that you will not win" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 10. 39 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ez Torbin, nem tudtad? Most cseréltem ki. Torbin is kell. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 10. 4 perccel korábban, Szisz írta: Most cseréltem ki. Torbin is kell. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 10. Oké akkor Indara is és velem együtt az 4. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 10. Szembejöttek velem már délelőtt fikázó videók, cikkek. Most megnéztem a részt, és néha tényleg azt érzem, hogy egyes önjelölt "kritikusokkal" nem ugyanazt a műsort nézzük, de valami félrecsúszik, az biztos. 2 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 10. (szerkesztve) 11 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Szembejöttek velem már délelőtt fikázó videók, cikkek. Most megnéztem a részt, és néha tényleg azt érzem, hogy egyes önjelölt "kritikusokkal" nem ugyanazt a műsort nézzük, de valami félrecsúszik, az biztos. Ezeknek nem a sorozat a lényeg, hanem a hangulat amit meg kell lovagolni. Ennek hátán jön a sok idióta, és velük együtt a zsozsó. Szerkesztve: Július 11. - Ody Mandrell 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 10. Kicsit bánom, hogy ezt elolvastam, de már mindegy álljon itt is, ha valaki nagyon kíváncsi, és nem bírja visszafogni magát. A szivárogtató 13 állítást közölt az utolsó epizódról, amelyben 3 igazat rejtett el, a többi hamis. Íme: Spoiler 10 hazugság, 3 igazság a fináléra: 1. Qimir kitörli Sol emlékét arról, hogy valaha is találkozott Sith-tel 2. Darth Plagueis egy barlangban bujkál 3. Qimir meghal az epizód első perceiben, mert Osha nem tudja irányítani az Erő-képességeit miközben a kortózis sisakot viseli. Ezután újraéleszti őt az életerejének átirányításával. 4. Darth Ramage megjelenik Sol halálakor és "temetésén". (saját megj.: a Legendákban ez egy létező Sith: https://starwars.fandom.com/wiki/Darth_Ramage) 5. Sol megpróbálja megölni Mae-t és Osha-t is. 6. Osha és Mae felidézik a "te velem vagy és én veled vagyok" kántálást, és egy diádot alkotnak, és valahogy eggyé válnak. 7. Vernestra felgyújtja Sol-t 8. Sifo Dyast és az ő klónhadsereg ötletét említik Yoda jelenlétében. 9. Sol fénykardja vörösre változik a dühtől. 10. Qimir és Osha megtalálják Korilt, aki elmondja neki, hogy mit tett Sol. 11. Sol megpróbálja bizonyítani a konvergenciát, de a tanács nem hisz neki. 12. Sol megöli Qimirt Vernestra szeme láttára. 13. Vernestra megöli Mogot 1, 2, 6 a tippem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 10. Ez így jó lenne. Spoiler Plaguies akkor már most feltűnne? Gondolom ott lehet a környéken. Sol ezek szerint túlélné? Ez az emléktörlés elég humánus megoldás lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 10. Oh, elolvastad? bátor Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 10. 13-ból 3...gondoltam nem lehet baj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 11. (szerkesztve) 8 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Szembejöttek velem már délelőtt fikázó videók, cikkek. Most megnéztem a részt, és néha tényleg azt érzem, hogy egyes önjelölt "kritikusokkal" nem ugyanazt a műsort nézzük, de valami félrecsúszik, az biztos. Hirtelen azt hittem, hogy ezt én írtam. Tesó. 8 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ezeknek nem a sorozat a lényeg, hanem a hangulat amit meg kell lovagolni. Ezek hátán jön a sok idióta, és velük együtt a zsozsó. Máshogy formáztam volna a szavakat, tartalom detto. Akadtam azért bele semlegesebb, tárgyilagos elemzésbe, aminek az elején van magyarázat arra, hogy az értékelés, hogy tudott olyan mélyrepülésbe menni. Szőnyegbombázás történt. Arra is magyarázat miért ilyen hevesek az indulatok, mert ezzel lehet nézettséget generálni, azzal nem, ha valami langyos és korrekt. Átvettem újra a 7. részt és azt kell mondjam, ezt a sorit nem lehet sem részenként, sem évadként értékelni, olyan mintha egy hatalmas kirakós darabjait pakolgatnám magamban helyre. Kicsit megértem a fikázókat is, mert a 7. rész után belül megéreztem a sötét oldalt, mintha az orrod előtt főznének illatozó ételeket, kapsz kóstolókat, aztán lehet a végén kihoznak a konyhából egy steaknek álcázott tortát vagy egy répának látszó steaket. Kinek mi jut? Fel voltam csigázva az 5-6. után, most lehangoló, hiába kerültek helyre kirakós darabok, lassan vége úgy érzem magam, mint Anakin „I want more”. Étvágygerjesztőnek jó lett. Jól becsalogattak a málnásba és most lehet el is tévedek benne. Közben úgy cserélgetem az avatarjaimat, mint az Idegen a... Szerkesztve: Július 11. - Szisz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 11. 2 órával ezelőtt, Szisz írta: úgy érzem magam, mint Anakin „I want more”. Étvágygerjesztőnek jó lett. Jól becsalogattak a málnásba és most lehet el is tévedek benne. Ez volt a cél. Gondolom. Kíváncsi leszel egy második évadra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 11. (szerkesztve) Jöttek válaszok, ám újabb kérdések jöttek. Szeretném, ha folytatnák. Nem gondoltam még a 4. résznél sem, hogy ennyire bevonódok a történetbe. Szerkesztve: Július 11. - Szisz 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 11. Itt az az interjú amit a Chosen című epizód kibeszélőbe említettem. https://nerdist.com/article/the-acolyte-showrunner-leslye-headland-interview/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 11. 11 órával ezelőtt, Yoda József írta: Kicsit bánom, hogy ezt elolvastam, de már mindegy álljon itt is, ha valaki nagyon kíváncsi, és nem bírja visszafogni magát. A szivárogtató 13 állítást közölt az utolsó epizódról, amelyben 3 igazat rejtett el, a többi hamis. Íme: Spoileres tartalom megtekintése 10 hazugság, 3 igazság a fináléra: 1. Qimir kitörli Sol emlékét arról, hogy valaha is találkozott Sith-tel 2. Darth Plagueis egy barlangban bujkál 3. Qimir meghal az epizód első perceiben, mert Osha nem tudja irányítani az Erő-képességeit miközben a kortózis sisakot viseli. Ezután újraéleszti őt az életerejének átirányításával. 4. Darth Ramage megjelenik Sol halálakor és "temetésén". (saját megj.: a Legendákban ez egy létező Sith: https://starwars.fandom.com/wiki/Darth_Ramage) 5. Sol megpróbálja megölni Mae-t és Osha-t is. 6. Osha és Mae felidézik a "te velem vagy és én veled vagyok" kántálást, és egy diádot alkotnak, és valahogy eggyé válnak. 7. Vernestra felgyújtja Sol-t 8. Sifo Dyast és az ő klónhadsereg ötletét említik Yoda jelenlétében. 9. Sol fénykardja vörösre változik a dühtől. 10. Qimir és Osha megtalálják Korilt, aki elmondja neki, hogy mit tett Sol. 11. Sol megpróbálja bizonyítani a konvergenciát, de a tanács nem hisz neki. 12. Sol megöli Qimirt Vernestra szeme láttára. 13. Vernestra megöli Mogot 1, 2, 6 a tippem Nagy a kísértés, de kihagyom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Július 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Július 13. Kijött az űjabb Neilson, június 10 és 16 között: 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 13. A szupi különleges kard, amiről volt pletyka, csak most jön majd? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 13. Kizárásos alapon, most. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 13. 26 perccel korábban, csoli1138 írta: A szupi különleges kard, amiről volt pletyka, csak most jön majd? 16 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Kizárásos alapon, most. Nem, már volt Spoiler Qimir kardjára gondolt Leslye, ez a szétszedhetős dolog elvileg nehézséget jelentett a kellékeseknek 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 13. 17 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Kijött az űjabb Neilson, június 10 és 16 között: Frissítettem a grafikonokat ez alapján: Spoiler Nézett percek: Nézett perc / heti epzódhossz: 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 14. 18 órával ezelőtt, Yoda József írta: Nem, már volt Spoiler elrejtése Qimir kardjára gondolt Leslye, ez a szétszedhetős dolog elvileg nehézséget jelentett a kellékeseknek Ugye nem mondod komolyan? Pont ettől tartottam, mert nem az utolsó részre szólt a pletyka. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 15. 2024. 07. 10. - 23:34, Yoda József írta: Kicsit bánom, hogy ezt elolvastam, de már mindegy álljon itt is, ha valaki nagyon kíváncsi, és nem bírja visszafogni magát. A szivárogtató 13 állítást közölt az utolsó epizódról, amelyben 3 igazat rejtett el, a többi hamis. Íme: Spoileres tartalom megtekintése 10 hazugság, 3 igazság a fináléra: 1. Qimir kitörli Sol emlékét arról, hogy valaha is találkozott Sith-tel 2. Darth Plagueis egy barlangban bujkál 3. Qimir meghal az epizód első perceiben, mert Osha nem tudja irányítani az Erő-képességeit miközben a kortózis sisakot viseli. Ezután újraéleszti őt az életerejének átirányításával. 4. Darth Ramage megjelenik Sol halálakor és "temetésén". (saját megj.: a Legendákban ez egy létező Sith: https://starwars.fandom.com/wiki/Darth_Ramage) 5. Sol megpróbálja megölni Mae-t és Osha-t is. 6. Osha és Mae felidézik a "te velem vagy és én veled vagyok" kántálást, és egy diádot alkotnak, és valahogy eggyé válnak. 7. Vernestra felgyújtja Sol-t 8. Sifo Dyast és az ő klónhadsereg ötletét említik Yoda jelenlétében. 9. Sol fénykardja vörösre változik a dühtől. 10. Qimir és Osha megtalálják Korilt, aki elmondja neki, hogy mit tett Sol. 11. Sol megpróbálja bizonyítani a konvergenciát, de a tanács nem hisz neki. 12. Sol megöli Qimirt Vernestra szeme láttára. 13. Vernestra megöli Mogot 1, 2, 6 a tippem Nos a 13-ból 2-re eléggé megnőtt az esély, hogy igazak, aztán majd meglátjuk Spoiler A 7, illetve a 9-esről van szó. A 7-est egy korábbi leak erősíti, még a forgatásokról, Lee Jung Jae dublőrének volt tüzes élménye, ahol égő embert kellett alakítani - talán Sol temetése lenne ez? A 9-est pedig az utolsó epizódból kiszivárgott képek erősítik (egyet linkeltem szintén a topikban), ugyanis Osha Sol fénykardját tartja kezében, és olyan kép is van, ahol a forgatáson tartja a kezében a kelléket, aminek nem kék színű a színe, mint Sol-énak. A szivárgásban nincs említve, hogy véreztetné ki a kardját, így akár lehet az valaki más is (Osha). Egyébként k*rva menő lenne ilyet látni élőszereplősben, pláne a Jedi: Survivor után A harmadik igaz állítás még kiadó remélem a 2-es 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 15. Ezt viszont már nem olvasom el Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 15. Akkor annyit mondok, hogy nekem tetszik ez a kettő 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 15. 3 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 15. Mikor lesz már szerda (szombat)??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 15. Még egy napot kell kibírni és jön az évadzáró Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 15. Már nem bírok leállni, a szivárogtató megint elhintett 2 dolgot Spoiler A két cameo, amit korábban említett: - az egyik egy Jedi, a másik egy Sith - az egyik az elején, a másik az epizód végén lesz Illetve, annyit mondott még, hogy az eredeti verzió szerint (amit már korábban is mondott, hogy megváltoztattak) a fináléban utolsóként elhangzó szó az volt, hogy "Tenebrous" 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.