Bomarr Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 (edited ) Star Wars koncert a londoni Celebration-on! Mig a közeledő amerikai Celebration-ról egyre buzgóbban csordogálnak az információk, addig a valamivel későbbre tervezett európai ünnepség-sorozatról csak elvétve kapunk kissebb hír-morzsákat. Ám a minap egy egészen remek bejelentést tettek a szervezők: a Celebration Europe nyitónapján, vagyis július 13-án ingyenes koncertet ad a Londoni Szimfonikus Zenekar a 30. évforduló tiszteletére! Remélem páran eltudunk jutni ide, s élőben is hallhatjuk ahogy felcsendülnek a klasszikus dallamok! Edited March 27, 2007 by Bomarr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 Huhhh ennek a hírnek Zoli nagyon fog örülni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 Persze, hogyne. Csak Zoli Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 Na most kezdtem el igazán irigyelni mindenkit aki kijut oda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 A karmesterről nincs semmi? JW lesz az vagy más? SW koncert csak vele lehet az igazi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SimonZ Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 Nyammmm.... Rog: JW nélkül is jó lesz az. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 A karmesterről nincs semmi? JW lesz az vagy más?SW koncert csak vele lehet az igazi. Erről Kern Jut eszembe a Sztracsatellából! Karmestert játszik, elfelejtett beinteni, és azt mondja magában, ez az előadás már nélküle is elmenne. Londoniaknak már nem is kell karmester annyira profik. JW szerintem kizárt eléggé be van táblázva, pl januárba lett lefikszálva egy november végi chicagoi koncertje. Tehát ha őt beakarták szervezni korábban kellett volna kelni. Ettől függetlenül, lehet, hogy a Maestro kivételt tesz, és be sűrítik valahogy, de én kétlem. De ez aligha csökkenti az élmény. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 Nyammmm.... Rog: JW nélkül is jó lesz az. Jó lesz az így is, biza Erre most nagyon rá vagyok kattanva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 Ha az irigység fájna, a fórum már eutanázijáért kiáltana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Füge Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 (edited ) Nagy álmaim között szerepelt mindig is egy élőzenés Star Wars koncert Kár hogy nem jutok ki És gondolom a klubnapon nem nagyon szerveznek ilyesmit Edited March 28, 2007 by Darth Fuge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 Persze, hogyne. Csak Zoli Jóvanmá... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 És gondolom a klubnapon nem nagyon szerveznek ilyesmit Dehogy nem, én leszek a karmester, Oldi alkotja a fúvósokat, Ody a dobosokat, Karrde a pengetőseket, a többiek meg lesznek a kórus, illetve egyéb zeneeszközök szabadon bevállalhatóak Hát, irigylem a kimenőket. Jó kis programjuk lesz. Csak aztán majd győzzék elmesélni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 Én bevállalom a vonósokat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Füge Posted March 29, 2007 Share Posted March 29, 2007 Leszek gitárral vagy az nincs benne? És a Barta Zolival mi lesz? vagy hátul kardoznak a Fülével? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted March 29, 2007 Share Posted March 29, 2007 Ők mennek kardozni. Ez a SAGA Fórum Színfónikus Zenekara lesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts