Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Március 27. Hozzászólás ideje: 2007. Március 27. (szerkesztve) Star Wars koncert a londoni Celebration-on! Mig a közeledő amerikai Celebration-ról egyre buzgóbban csordogálnak az információk, addig a valamivel későbbre tervezett európai ünnepség-sorozatról csak elvétve kapunk kissebb hír-morzsákat. Ám a minap egy egészen remek bejelentést tettek a szervezők: a Celebration Europe nyitónapján, vagyis július 13-án ingyenes koncertet ad a Londoni Szimfonikus Zenekar a 30. évforduló tiszteletére! Remélem páran eltudunk jutni ide, s élőben is hallhatjuk ahogy felcsendülnek a klasszikus dallamok! Szerkesztve: 2007. Március 27. - Bomarr
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 27. Hozzászólás ideje: 2007. Március 27. Huhhh ennek a hírnek Zoli nagyon fog örülni.
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Persze, hogyne. Csak Zoli
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Na most kezdtem el igazán irigyelni mindenkit aki kijut oda!
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. A karmesterről nincs semmi? JW lesz az vagy más? SW koncert csak vele lehet az igazi.
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Nyammmm.... Rog: JW nélkül is jó lesz az.
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. A karmesterről nincs semmi? JW lesz az vagy más?SW koncert csak vele lehet az igazi. Erről Kern Jut eszembe a Sztracsatellából! Karmestert játszik, elfelejtett beinteni, és azt mondja magában, ez az előadás már nélküle is elmenne. Londoniaknak már nem is kell karmester annyira profik. JW szerintem kizárt eléggé be van táblázva, pl januárba lett lefikszálva egy november végi chicagoi koncertje. Tehát ha őt beakarták szervezni korábban kellett volna kelni. Ettől függetlenül, lehet, hogy a Maestro kivételt tesz, és be sűrítik valahogy, de én kétlem. De ez aligha csökkenti az élmény.
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Nyammmm.... Rog: JW nélkül is jó lesz az. Jó lesz az így is, biza Erre most nagyon rá vagyok kattanva
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Ha az irigység fájna, a fórum már eutanázijáért kiáltana.
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. (szerkesztve) Nagy álmaim között szerepelt mindig is egy élőzenés Star Wars koncert Kár hogy nem jutok ki És gondolom a klubnapon nem nagyon szerveznek ilyesmit Szerkesztve: 2007. Március 28. - Darth Fuge
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Persze, hogyne. Csak Zoli Jóvanmá...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. És gondolom a klubnapon nem nagyon szerveznek ilyesmit Dehogy nem, én leszek a karmester, Oldi alkotja a fúvósokat, Ody a dobosokat, Karrde a pengetőseket, a többiek meg lesznek a kórus, illetve egyéb zeneeszközök szabadon bevállalhatóak Hát, irigylem a kimenőket. Jó kis programjuk lesz. Csak aztán majd győzzék elmesélni
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Én bevállalom a vonósokat.
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. Leszek gitárral vagy az nincs benne? És a Barta Zolival mi lesz? vagy hátul kardoznak a Fülével?
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. Ők mennek kardozni. Ez a SAGA Fórum Színfónikus Zenekara lesz
Ajánlott hozzászólás