Ugrás a kommentre

Idővonal

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2022. 01. 08. - 18:16, Bence1997 írta:

Azért raktam a Lopakodó árnyak után, mert a TSotN történetben megemlítik a Tempest Runnerben történteket, amely köztudott, hogy a Lopakodó árnyak után játszódik. Spoilert amúgy csak a Tempest Runnerre fogsz találni, mivel az eddig csak audiobook-ként jelent meg, ezért az az egyetlen olyan történet még, amit nem olvastam/hallgattam. :)

Teljes nézet  

Köszönöm.

(Btw, átneveztem az Élet napi antológiát Élet napi kincsestárra, ha gondolod, majd egy következő update során azt is lehet javítani. :D Köszi :D )

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

A Shadows Remain és az Eye of the Strom fel fognak kerülni? Meg ugye van ez a Galactic bakeoff is, bár azt nem tudom, hogy mennyire lényeges, illetve, hogy egyáltalán illik-e bárhova is az idővonalra. Így cím ás borító alapján nagyon gyerek merchandisenak tűnik.

Szerkesztve: - WebbedApe
  2022. 01. 27. - 12:44, WebbedApe írta:

A Shadows Remain és az Eye of the Strom fel fognak kerülni?

Teljes nézet  

Az előbbit hamarosan beírom, nagyjából meg is van az intervalluma. Illetve még a Bake-off is bekerül majd, tegnap este láttam, hogy online elérhető. Elolvasom majd és az is felkerül a listába.

Az utóbbinál viszont még megvárom a történet második felét, hogy egy konkrét időhöz kössem. :)

Szerkesztve: - Bence1997
Hozzászólás ideje:
  2022. 01. 27. - 17:41, Bence1997 írta:

Az Insiderekben szereplő novellák következő története, ha jól láttam, akkor előző hónapban jelent meg az első, a héten pedig a második fele a történetnek. :)

Teljes nézet  

Köszi, annyira az Insideres novellákat nem követem, csak a regényeket és a képregényeket olvasom. Hozzátesznek valamit a fő történethez, vagy csak érdekességek?

• 2 héttel később...

Újból frissítettem az idővonalat. Most már fel van tüntetve az is, hogy mely művek mennek párhuzamosan egy regénnyel. Pl. a Starlight: Shadows Remain novella a Mission to Disaster c. könyv ideje alatt játszódik. A Trail of Shadows utolsó két füzete, továbbá a fő Marvel széria utolsó három része pedig a The Fallen Star eseményeivel párhuzamos. Továbbá később is lesz még párhuzamosság, mert már most van a Midnight Horizon és az IDW képregény legutóbbi száma között két jelenet, amely mindkét műben szóról szóra megjelenik. :)

Szerkesztve: - Bence1997
Hozzászólás ideje:

Frissítve a Midnight Horizon YA könyvvel. Két részletre osztottam, nagyjából kronológiailag így történnek az események.

A Mtd esem.; TFS esem.; stb. jelölések azt jelentik, hogy az adott történet éppen a Del Rey vagy bármelyik regény eseményei alatt történik. :)

Hozzászólás ideje:

Újabb update: Alakítottam az idővonalon. Mivel kitudja, hogy hány hullámból fog majd állni a következő fázis - a harmadikról nem is beszélve - a színek túltelítődnének, ezért döntöttem úgy, hogy leosztottam 4-5 színre, ezt az idővonalas hozzászóláson látjátok is. Szerintem így jobban átláthatóbbá teszi majd a későbbi javítgatásokat. Továbbá a "X. hullám" jelzést is kivettem, azt se éreztem odavalónak. Hamarosan teljessé válik az első fázist összefoglaló táblázat. Ma az Adventures széria finálézott, jövőhéten pedig megjelenik a Marveles képregényszéria utolsó felvonása, továbbá Soule Eye of the Stormja is kompletté válik a második számával. :)

Hozzászólás ideje:
  2022. 02. 23. - 21:21, Bence1997 írta:

Újabb update: Alakítottam az idővonalon. Mivel kitudja, hogy hány hullámból fog majd állni a következő fázis - a harmadikról nem is beszélve - a színek túltelítődnének, ezért döntöttem úgy, hogy leosztottam 4-5 színre, ezt az idővonalas hozzászóláson látjátok is. Szerintem így jobban átláthatóbbá teszi majd a későbbi javítgatásokat. Továbbá a "X. hullám" jelzést is kivettem, azt se éreztem odavalónak. Hamarosan teljessé válik az első fázist összefoglaló táblázat. Ma az Adventures széria finálézott, jövőhéten pedig megjelenik a Marveles képregényszéria utolsó felvonása, továbbá Soule Eye of the Stormja is kompletté válik a második számával. :)

Teljes nézet  

Valamelyik nap az Edge of Balance második kötete is megjelent.

Hozzászólás ideje:

Megtörtént az utolsó frissítés is, egyelőre. Az első fázis ezennel teljessé vált. Most már csak a magyarul megjelenteknél lesz változtatás. Októberben találkozunk a következő fázisnál. Addig lehet amúgy, hogy javítom még ezt is. :peace:

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Picit elfeledkeztem erről az idővonalról, de semmi probléma, ma javítottam, mivel már egy ideje megjelent a Marvel képregény első része. A második ahogy látom júliusban érkezik, az utolsó fázis könyvei pedig jövő hónapban. :)

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Sziasztok!
Új Köztársaság Fénykora novellát hoztam mára. Az Árnyékfoszlányok a 3. hullám történeteit bővíti, egészen pontosan a Mission to Disaster gyermekkönyv történetét.

Ezúttal Ghal Tarpfen biztonsági főnök múltjából derülnek ki érdekes dolgok, amik komolyan befolyásolhatják a szülőbolygója történelmét, miután a titka rossz kezekbe kerül.

Remélem tetszik, jó szórakozást hozzá!

Ui.: idővonal szempontjából a novella a regény 20. fejezete után játszódik, amolyan 20,5. fejezetként.

Sziasztok!
Új Köztársaság Fénykora novellát hoztam mára, ami egyben az utolsó is a jelenleg elérhető, érában játszódó novellák közül. 
Az Árnyékfoszlányok 2. része a Mission to Disaster gyermekkönyv története után játszódik, és meglehetősen spoileres a regény cselekményét illetően.

Remélem tetszik, jó szórakozást hozzá!

Szerkesztve: - kdani20
  • 3 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Sziasztok!

Mint látható, eltűnt a táblázat a kiemelt hozzászólásból, helyette egy doksis linket láttok. Az ok egyszerű: Excelben sokkal jobban megtudtam oldani az egészet, hamar el is érem az anyagot, csak be kell írnom egy-két dolgot majd és kész. Egyelőre még nem teljes a formája, ebben az évben még csiszolni fogok rajta, de kezdő alapnak szerintem tökéletesen megfelel, pláne, hogy néhány nap múlva elstartol a 2. fázis, szóval újból itt vagyok, leszek és frissítek, a magyar megjelenéseket is figyelem - legyen szó szukits vagy rajongói fordításról (apropó egy gyors kérdés: tudni már valamit, hogy a Kolibri hányadán áll a MG regényekkel? Ha jól emlékszem még tavasszal volt hír erről, azóta nem követtem a fejleményeket) - szóval naprakész vagyok. Bár nem garantálom, hogy azonnal lesz frissítés, egyelőre az is jó kérdés, hogy kedden eltudom-e kezdeni angolul a Path of Deceit c. könyvet. Tervezem, de most sok dolog összejött, meglátjuk, hogy mi lesz.

Addig is:

Watching Stay Tuned GIF by AsmodeeGames

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  2022. 11. 08. - 9:28, Ody Mandrell írta:

Az sw.com is feltett egy olvasási sorrendet. :) 

https://www.starwars.com/news/every-star-wars-the-high-republic-book-and-comic-series

@Darth Sky a Marchion Ro képregényt is lefordítod majd? Nagyon jó lenne az első fázis végére. :) 

Teljes nézet  

Tudtommal benne lesz a Jedik-Egy korszak vége képregényben. 

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Sziasztok!

Útjára indul a Köztársaság Fénykora következő fázisa, ami az első előtt veszi fel a történet fonalát. A Csillagfény novellák zárását követően újabb helyszín következik, ami meglehetősen fontosnak tűnik az eljövendő történetek alapján, ez pedig a Jedha, azon belül pedig a Megvilágosodás nevű kantin.

Hőseink az első rész során megismerkednek egy hiperűr-kutatóval, aki kalandos történeteket mesél nekik kalózokról és egy Jediről. A történetnek azonban még nincs vége, de hogy mi történt ezúttal, az csak a novellából derül ki. ;)

A Megvilágosodás meséi: Új kilátások - Második rész

Jó szórakozást, remélem tetszeni fog.

• 3 hónappal később...
  • 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  2023. 02. 25. - 20:11, Bence1997 írta:

Újra elérhető, azonban még nem teljes, egyelőre a 2. fázis néhány kiadott művét raktam bele. Picit újítottam, illetve majd holnap is lesz bővítés. :)

Teljes nézet  

Na, kicsivel több, mint 1 hónap után sikerült utolérnem magamat, szóval mostmár teljes az idővonal. Persze van még 1-2 apróság, ami hiányzik (pl. az IDW képregények magyar címei, illetve a Marchion Ro-ról szóló kétrészes történet), de azokat majd a napokban pótolom.

A 2. fázis tovább fog még növekedni, hiszen a következő hullám jövőhéten fogja kezdetét venni.

Ja és picit a színeken is alakítottam. A 2. fázis kék, az első fázis pedig sárgás-barnás színt vesz fel. A zöld színeket kivettem, helyettük ott lesznek a magyar címek. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.