Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 29.17 éve Szerző Jean Michell Jarre - Les Chants Magnetiques part I
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 31.17 éve Takarmányozástan nyári gyakorlat I. - Bakonyság filmzene ( )
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 31.17 éve Takarmányozástan nyári gyakorlat I. - Bakonyság filmzene ( ) Nem unod még? Jó, te csak háromszor-négyszer hallottad...
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 31.17 éve Steve Jablonskytól azt a részletet, amikor megérkeznek az Autobotok.
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 31.17 éve Steve Jablonskytól azt a részletet, amikor megérkeznek az Autobotok. Van már OST?
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 31.17 éve Van már OST? Nincs, csak nekem megvan egy 30 mp - elméletben a készülő score-ról -, amit Krande elcsaklizott
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 31.17 éve Teljesen megörültem, mikor a napokban megpillantottam egy torrentoldalon egy olyasmi nevezetű torrentet, aminek ez volt a neve: Transformers OST SCORE 2007 és le is töltöttem egyből, de sajna a játéknak a zenéje...
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 1.17 éve Október 9-re ígérik. Végre valami lóhír! Nekem is megvan egy zeneszám, a gonosz Transformerek témája.
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 2.17 éve Én most találtam egy majdnem 3 perces autobot megérkezőset. Szerintem valaki a filmből keverhette le mert nekem nagyon úgy hangzik mint ami abban van. Szerkesztve: 2007. Szeptember 3.17 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 4.17 éve Szerző KFT - Száll egy pofon a szélben Iszonyat nagy zene ez! Át tudom élni!
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 6.17 éve Szerző KFT - Várjuk a Nemjövőt A nőkről szól e dal. Telitalálat a szövege!!!
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 6.17 éve KFT - Várjuk a Nemjövőt A nőkről szól e dal. Telitalálat a szövege!!! Nem nőkről. Arról hogy várjuk a másik felünket és nem jön. Várunk évek óta Várjuk mindig Őt Így múlik el az élet - Csak várjuk a nemjövőt Néha egy pillantása Egy arcból néz reánk De idegen szájat csókol Ilyenkor is a szánk Úgy hisszük százszor: Ez végre Ő Pedig csak új tévedés Hosszú sorban a következő És újra várunk Nem hisszük el: Bárki más itt lehet Ő máshol él, soha nem jön el Várunk évek óta Várjuk mindig Őt Így múlik el az élet - Csak várjuk a nemjövőt Csak várjuk a nemjövőt Tényleg telitalálat
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 6.17 éve Szerző Szisz, neked a száll egy pofon a széllbent (szintén KFT) éneklem. Keresd meg a számot. Jó szórakozást. Szerkesztve: 2007. Szeptember 6.17 éve - Ody Mandrell
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.