Hozzászólás ideje: 2021. Május 10.4 éve 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Murmaider több változatban is ismert. Mármint hogy értve?
Hozzászólás ideje: 2021. Május 10.4 éve 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ez egy Deathklok szám, egy rajzfilmben is szerepelt. Ja ja jah, azt tudom, azt hiszem a többi szám is abból van. Szerkesztve: 2021. Május 10.4 éve - Darth Cupsy
Hozzászólás ideje: 2021. Május 14.4 éve Annyira jó ez a szám, hogy ha az ember teljesen lenémítja még akkoris jó....
Hozzászólás ideje: 2021. Május 14.4 éve Bal oldali kopasz csávó a Csaba látható jelenleg a konyhafőnökben
Hozzászólás ideje: 2021. Május 18.4 éve Nehéz szavakba önteni, hogy ez a szám hogyan és miért lopta be magát 1 nap alatt a szívembe.
Hozzászólás ideje: 2021. Május 18.4 éve 1 órával ezelőtt, Iqvi írta: Nehéz szavakba önteni, hogy ez a szám hogyan és miért lopta be magát 1 nap alatt a szívembe. Mert jó Akkor lehet ez is tetszeni fog:
Hozzászólás ideje: 2021. Május 26.4 éve 1 órával ezelőtt, NorbiLordi írta: . Nagyon durván tolja ez a csávó, régebben nézegettem videóit Én is próbálkoztam utána a vokálokkal, valami nagyon kb. hasonló ki is jött, de nem ilyen hosszútávon, rendszerint köhögés a vége rendesen odaver a toroknak
Hozzászólás ideje: 2021. Május 27.4 éve Ha már Love, Death + Robots, akkor az 1. évad trailerének a zenéje:
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.