Hozzászólás ideje: 2007. Július 22.18 éve (hüpp, én erről nagyon lemaradtam... azóta sem hallottam még eredetiben)
Hozzászólás ideje: 2007. Július 25.18 éve Derb, nálad pesszimistább embert életemben nemláttam. Ezt vegyem óknak. Amúgy most lehet is szóval.Nem nagyon van sem okom sem erőm virulni.
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 1.18 éve Disney - Aladdin - Vanessa Williams & Luther Vandross - A Whole New World betét dal A mi közös dalunk a kicsikémmel.
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 3.18 éve Szerző Pet Shop Boys - It's alright Szerkesztve: 2007. Augusztus 3.18 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6.18 éve Hans Zimmer, James Newton - Nycteris (a Joker kacaj alatta félelmetesen jó)
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6.18 éve Szerző Depeche Mode - Walking in my shoes Szerkesztve: 2007. Augusztus 6.18 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24.17 éve Ennio Morricone - A profi (Der Profi - Chi Mai) Morriconétől ez a kedvencem. Ha soha mást nem írt volna, már akkor is óriási tehetségnek tartanám.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.