Donát Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 A Jelöltek: 1. Natalie Portman (Padmé Amidala) 2. Carrie Fischer (Leia Organa hercegnő) 3. Daisy Ridley (Rey Palpatine) 4. Pernilla August (Shmi Skywalker), 5. Kelly Marie Tran (Rose Tico) 6. Laura Dern (Holdo altengernagy) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted October 15, 2021 Author Share Posted October 15, 2021 Dzséjt Aranyfénykardos listájából válogattam azokat, akiknek egy hangyaf*sznyival nagyobb szerepe volt, mint a többieknek. Ha van olyan jelölt, amit érdemes még felvenni a listára, akkor írjátok meg alább vasárnapig. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 Esetleg még Mon Mothma (Caroline Blakiston) és Gwendoline Christie (Phasma százados). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 Jannah (Naomi Ackie)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 (edited ) Maz Kanata. Egyébként lehet, hogy Mothma és Jannah inkább mellékszereplőnek számít. Edited October 16, 2021 by Ody Mandrell Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 Az eslő 3 után mindenki mellékszereplő itt szerintem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 Egyetértek csolival. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 1 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Az eslő 3 után mindenki mellékszereplő itt szerintem. 33 perccel korábban, Bomarr írta: Egyetértek csolival. Ez így van, de ezt már megbeszéltük. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 Ez továbbra se teszi előttem világossá miért vannak női mellékszereplők a női főszereplő listában. Miért olyan fontos hogy kilencen legyenek ha egyszer nincs kilenc valódi jelölt? A legjobb női főszereplő szavazáson az lenne az érdekes hogy a legjobb női főszereplők között ki a legnépszerűbb. Az alibiből berakott jelöléseknek sok velejét nem látom. De ez csak egy személyes vélemény. Nyilván nem dől össze a ház ha marad igy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 (edited ) Mert így egységesen 9 jelölt van minden kategóriában. Pech, hogy a Star Wars a Disney előtt alig mutatott fel érdemi női szereplőt, pláne főszereplőt. De ezt nem lehetett volna esetleg akkor szóba hozni, amikor erről beszéltünk két és fél héttel ezelőtt? Tök jó, ha akkor vannak felszólalások valami ellen, amikor már elkezdük a játékot... Persze most is át lehetne variálni, semmi akadálya, csak azért bosszantó, hogy utólag van reakció, nem akkor, amikor épp tárgyaljuk a dolgot. És nem is egyik napról a másikra dőlt el. Edited October 16, 2021 by Dzséjt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 Két kategóriával van esély arra, hogy a kevesebb szerepet kapó női karakterek is nyerhetnek. A főszereplő titulus szerintem a nők tekintetében értendő: akik a legtöbbet szerepeltek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 (edited ) Végül is három színésznő közül könnyebb lehet eldönteni, ki a legjobb, és miért pont Natalie Portman az. Edited October 16, 2021 by Dzséjt 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted October 16, 2021 Author Share Posted October 16, 2021 2 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Mert így egységesen 9 jelölt van minden kategóriában. Pech, hogy a Star Wars a Disney előtt alig mutatott fel érdemi női szereplőt, pláne főszereplőt. De ezt nem lehetett volna esetleg akkor szóba hozni, amikor erről beszéltünk két és fél héttel ezelőtt? Tök jó, ha akkor vannak felszólalások valami ellen, amikor már elkezdük a játékot... Persze most is át lehetne variálni, semmi akadálya, csak azért bosszantó, hogy utólag van reakció, nem akkor, amikor épp tárgyaljuk a dolgot. És nem is egyik napról a másikra dőlt el. Még nem vagyunk késésben. Ha szeretnénk ,akkor csak 3 női főszereplő lesz a szavazáson és a többiek mennek a női mellékszereplőbe. Részemről nem probléma. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 Alávetem magam a nép akaratának. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted October 25, 2021 Author Share Posted October 25, 2021 Ez egy speciális kategória lesz. A három jelöltünk: 1. Natalie Portman (Padmé Amidala) 2. Carrie Fischer (Leia Organa hercegnő) 3. Daisy Ridley (Rey Palpatine) 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 (edited ) Szerintem jó döntés! Így is baromi nehéz lesz választanom Rey és Leia között. Edited October 25, 2021 by Ody Mandrell 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts