Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. OffEz melyik rendezvényen lesz? a júliusi szíriuszoson. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Szép munka RaptorZ-től Csak pár gond van vele, lesz még egy 6. évad, valamint ebbe csak az írott DVD-ket lehet bele tenni, az meg lerontja a díszdobozt Ezért került rá a díszdoboz elejére, hogy "The Road So Far", vagyis még nem teljes a sorozat. Viszont ha RaptorZ a 6. évad után is készít egy ilyen digipack-ot, tutira beszerzek egyet, mert a hazai kiadókra várni értelmetlen. Egyébként az írott DVD-kre is rá lehet "vasalni" ezt-azt, úgyhogy emiatt nem aggódom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Lost S2-höz Spoiler: Amikor a futás után bemutatkozott Desmond Jacknek, simán megsejtettem, hogy az a fickó van a bunkerben Ezek a fickók Ana Luciával meg nem mind a szárnyban voltak? Ha igaz, akkor eléggé elvadultak rövid időn belül, vagy mi. Vagy egyszerűen ők is frászban vannak valamiért, és csak úgymond védekeznek, bár elég fura, hogy el akartak bánni Jinnel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Lost s2 eleje Spoiler: A bunkeros arcot én is megsejtettem, elég kiszámítható volt.A farokban voltak, nem a szárnyban, oda üzemanyagot szokás tenni, nem utasokat Majd lesz egy rész, amiből kiderül, miért olyan gorombák. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 9. Nálam Sawyer a Nr1 a Lostban. A tahóból eljutunk a...... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Ááááááááá.... nem hiszem el, hogy ennyire félregépelek!!! A farokra gondoltam, és nem azt írtam Dzséjt, köszi, hogy szóltál Nálam Sawyer a Nr1 a Lostban. A tahóból eljutunk a...... Volt egy ilyen sejtésem, mert azért vannak jelei, hogy nem az a teljesen marha, aki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Volt egy ilyen sejtésem, mert azért vannak jelei, hogy nem az a teljesen marha, aki Hát...azért Ő az igazi ösztönlény szerintem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Noh, egész jóra sikeredett Crixus szinkronja. Viszont Ashuré nem tetszik, még úgy se, hogy sokat fog számítani majd a megszokás. Cseke Péternek amúgy minden tisztelet, kezdi magát beleélni Batiatus bőrébe, de valahogy John Hannah fennkölt stílusa nagyon hiányzik. Barcának sikerült kiosztani Bobby Ewing hangját és hát ez elég furcsa neki. Mondjuk neki alapból is jellegtelen a hangja, akárcsak Varronak. Szóval őket könnyebb lesz majd megszokni. Továbbra is remek Spartacusé, Glaberé és Ilithyáé Ja és ott van Doctore is, mondjuk Kályd Artúr még dolgozhat vele, hogy tökéletesebb legyen a hangja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Ja és ott van Doctore is, mondjuk Kályd Artúr még dolgozhat vele, hogy tökéletesebb legyen a hangja.Érdekes lehet Artu hangjával. Szerintem ha lett volna rá mód akkor Vass Gabit kellett volna beszervezni helyette. Eddig ugyan csak egy filmben hallottam az ő hangjával Petit de abban elég jól passzol hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Érdekes lehet Artu hangjával. Szerintem ha lett volna rá mód akkor Vass Gabit kellett volna beszervezni helyette. Eddig ugyan csak egy filmben hallottam az ő hangjával Petit de abban elég jól passzol hozzá.Érdekes, hogy a mellékszereplőknek viszont piszkosul eltalálták a hangjait. Albinius, Solonius ésatöbbi. Csupa jól ismert szinkronhang. De ellentételezésként marha jól hangzanak a trágár beszólások az ízes magyar nyelven. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Érdekes, hogy a mellékszereplőknek viszont piszkosul eltalálták a hangjait. Albinius, Solonius ésatöbbi. Csupa jól ismert szinkronhang. De ellentételezésként marha jól hangzanak a trágár beszólások az ízes magyar nyelven. A beszámolóid hatására asszem mégis elkezdem nézni szinkronosan. Majd utánanézek hogy meg lehet-e találni rapiden vagy más nem torrentes fájlmegosztón. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Most kaptam a hírt, hogy szombaton kapom kézbe a Lost első 4 szezonját. Ugye épp az ötödiket nézem... Aztán jön egy kis dara. És vélemény. Amúgy az ötödik nagyon bejön eddig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. . Ugye épp az ötödiket nézem... Amúgy az ötödik nagyon bejön eddig. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. :D Spoiler: Legalább hű marad a Lost folyamatos időugrásaihoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. A beszámolóid hatására asszem mégis elkezdem nézni szinkronosan. Majd utánanézek hogy meg lehet-e találni rapiden vagy más nem torrentes fájlmegosztón. Jaja, nyugodtan próbát tehetsz vele Amúgy nekem elégé megdöbbentő, hogy mára több csaj rajongója van a sorozatnak mint férfi Csak úgy dobálják a szívecskéket a Facebookon a szereplőknek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Spoiler: Legalább hű marad a Lost folyamatos időugrásaihoz. Jaja! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. :D Nem bírtam ki, és ha már adják, akkor nézem. Ha valamit nem értek, utánaolvasok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Jaja, nyugodtan próbát tehetsz vele Rajta leszek az ügyön. Amúgy nekem elégé megdöbbentő, hogy mára több csaj rajongója van a sorozatnak mint férfi Csak úgy dobálják a szívecskéket a Facebookon a szereplőknek. A soriban levő pasik számát tekintve szerintem ez nem olyan meglepő. Belevaló csajok lehetnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. A soriban levő pasik számát tekintve szerintem ez nem olyan meglepő. Belevaló csajok lehetnek. Hát rosszul biztosan nincsenek tőlük Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Nem bírtam ki, és ha már adják, akkor nézem. Ha valamit nem értek, utánaolvasok. Hát nem vagy semmi Tenel. De ha így is legalább olyan jó élményt nyújt, akkor egészségedre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. De ha így is legalább olyan jó élményt nyújt, akkor egészségedre. Hidd el, minden részben jópárszor leesik az állam! Amúgy sem egyszernézős a cucc, minimum két-három nézés lesz a közeljövőben. Tetszik a humora a sorozatnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Ez a kísértethajós rész megint hatalmas volt az Odaátban Ez a Bella nem semmi csaj. Deannel jól elvannak, de szegény Samnek más jutott A James Bondos stílust ütött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 10. Hát rosszul biztosan nincsenek tőlük Tőlük biztos nem. A brutál jelenetektől viszont már előfordulhat ilyesmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Lost s02e9 elejéig.. Spoiler: .. mert hogy a temetésig néztem meg. Hogy az az...Ezt gondoltam, mikor Ana Lucia lelövi Shannont, és utána a következő rész a farokbeliekkel foglalkozik. Mivel annak a résznek marha izgalmas vége lett, erre mással folytatták. Utána még este néztem tovább, ami miatt most későn feküdtem, mindegy, kíváncsi voltam Sajnálom szegény Shannont Reménykedtem egy rész erejéig, hátha csak elájult a sokktól meg súlyosan megsérült, és nem halt meg Fene bele. A mostohamamája kiérdemelte Frenkie shotiját Egyébként Ana Lucia egész jó karakter, bár most kissé dilisnek is tűnik. Majd itt kinövi Jó pár lennének Jackkel Eko is remek karakter, kezdem megkedvelni. Egyébként az egész bandát csípem, szóval nagyon szívesen nézem a kalandjaikat Hamar a végére fogok így érni, de meglátjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Mindjárt beérsz. Én a 10. részig láttam. Egyéb elfoglaltságok miatt most nem volt lehetőségem nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Nekem meg most nem volt más, a melegben úgyis csak filmet nézni, olvasni vagy netezni lehet többnyire, ha éppen nincs meló, ezek meg szabadon választható programok. Most sorozatnézés van Egyébként most már el is hiszem, hogy sokan megsiratták a végét, majdnem így jártam most én is, Spoiler: mikor eltemették Shannont. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Kilenc után lefeküdtem kicsit, és háromnegyed háromkor keltem fel. Lemaradtam a Lostról! Sírás ezerrel! Viszont haver ma hozza a friss első négyet. Szép az élet mégis! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Lesz mit nézned Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Nézd tovább akkor Karrde, mert There Will Be Cry. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Karrde! Örülök, hogy tetszik. Nem izomagy sorozat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.