Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Közben most nézem. Van egy jópofa kis poén vagy legalábbis kulturális utalás az epizódban. Az ugye egyértelmü, hogy Richard rövid és kissé fals éneklése a mulatóban Robin Hoodról szól, annak ellenére hogy ez a név nem hangzik el. És akit emleget 'Arthur a Bland' az eredeti folklor szerint tényleg a sherwoodi erdő kompániájának a része volt. Ez még annak ellenére is jópofa, hogy a folklor születése valamivel a sorozat történetének az ideje után volt. De mivel csak az első lejegyzések dátumát ismerjük, ráadásul a Robin Hood név el se hangzik ebben a pár mondatban igy ez lehet valami nagyon korai verziója is a legendának, és ez igy szerintem marha jó kis "poén". Pláne azzal együtt, hogy a sorozat egyik producere pont az idén csinált Robin Hood filmet (föleg emiatt került be ez a kis utalás gondolom). Ody: na kiváncsi vagyok hogy fog tetszeni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. (szerkesztve) Nagyon örülök, hogy csak így végig pörgetve a Katedrálisról írtakat mindenki csak jót írt! Én még az első részt sem tudtam megnézni, de a héten még szabin leszek, így biztos sort kerítek mindegyik részre, ami már lement. Ugye három volt eddig? Szerkesztve: 2010. Augusztus 8. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Nagyon örülök, hogy csak így végig pörgetve a Katedrálisról írtakat mindenki csak jót írt! Én még az első részt sem tudtam megnézni, de a héten még szabin leszek, így biztos sort kerítek mindegyik részre, ami már lement. Ugye három volt eddig? Már van negyedik rész is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Már van negyedik rész is. Elég gyorsan adják őket. Még ennyi és vége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Elég gyorsan adják őket. Még ennyi és vége. Ráadásul az utolsó kettőt együtt adják majd le, ugyhogy még augusztusban véget ér Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Ráadásul az utolsó kettőt együtt adják majd le, ugyhogy még augusztusban véget ér Az tök jó mert ha leadják az utolsót akkor meg is nézem mindet egyszerre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Jófajtának tűnik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Mondanom se kell, hogy ez DINASZTIA tagoknak kötelező Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. supnat 5. évados bakiparádé: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. supnat 5. évados bakiparádé:De jó, hogy kikerült Nagyon idióták a srácok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Ez a Boardwalk Empire elözetes teljesen rendben van, ha leszámitom, hogy gyakorlatilag az elözetesben egyetlen olyan pillanat sincs, ami ne lenne ismerős valamelyik korábbi gengszterfilmből... ennyire nehéz lenne újat mondani ebben a zsánerben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Bomarr, ez olyan mint sci-fi filmtől nem sci-fis elemeket várni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Bomarr, ez olyan mint sci-fi filmtől nem sci-fis elemeket várni Az nem baj, hogy gengszteres. Nekem az a bajom, hogy szinte minden jelenetét láttam már valahol. Mint egy sci-fi sorozat aminek a trailerében hol egy óriási űrállomást ostromolnak egyszemélyes gépekkel, hol klingon fejü gonosz figurák néznek a kamerába... nem érzem, hogy nagyon megerőltették volna magukat, bár látszik hogy nagyon szinvonalasan fogják felmondani a leckét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Ráadásul az utolsó kettőt együtt adják majd le, ugyhogy még augusztusban véget ér Én nem is bánom, hogy "csak" nyolc részes. Így is épp elég hosszú ahhoz, hogy nagyjából hűen visszaadja a regény cselekményét és hangulatát. Az a jó, hogy nem mozifilmet készítettek belőle, mert ott biztos sérült volna néhány dolog. Jó pár szereplőről határozott elképzeléseim vannak, ahogy én magam elképzeltem őket olvasáskor, és nagyon kíváncsi vagyok, milyenek lettek a filmen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. (szerkesztve) Ez nagyon úgy néz ki mint a Sopranos csak 80 évvel korábban. Ami nem baj mert Gandolfini sorozatát szerettem nagyon főleg Pauleyt. Szerkesztve: 2010. Augusztus 9. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Én nem is bánom, hogy "csak" nyolc részes. Így is épp elég hosszú ahhoz, hogy nagyjából hűen visszaadja a regény cselekményét és hangulatát. Majdnem hogy nem elég hosszú még így sem, de majd meglátod Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Az nem baj, hogy gengszteres. Nekem az a bajom, hogy szinte minden jelenetét láttam már valahol. Mint egy sci-fi sorozat aminek a trailerében hol egy óriási űrállomást ostromolnak egyszemélyes gépekkel, hol klingon fejü gonosz figurák néznek a kamerába... nem érzem, hogy nagyon megerőltették volna magukat, bár látszik hogy nagyon szinvonalasan fogják felmondani a leckét.Hát én megmondom neked őszintén, hogy nem is tudnék se olyan sorozatot, se olyan filmet mondani melyben ne tűnne fel egy már ismert jelenet, illetve jelenetsor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. The Champion of Capua A klip utolsó jelenete asszem mindent elmond. Innentől csak úgy pörögnek az utolsó rész emlékei. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Jó kis videó volt ez. És bár jöhetne már az előzmény is, de én jobban várom a folytatást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Huhhhh nagyon jó kis adrenalin rész volt ez a mostani Katedrális. Az érseknek nagyon érik a sothi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Majdnem hogy nem elég hosszú még így sem, de majd meglátod Így éjnek évadján sikerült végre megnéznem az első részt, és el vagyok varázsolva teljesen! Ebből tényleg kevés lesz 8 rész. A három fő férfialak, aki mindig is a legtöbbet számított, Fülöp, Tamás és Jankó nagyon jó választás (bár Jankó ugyan eddig csak nézett, de azt nagyon kifejezően , Fülöp nyílt tekintete pedig telitalálat ), és a két női főszereplő, Aliena és Ilona is bőven megfelelnek az elképzeléseimnek. Sajnálom, hogy nem folytathatom egyből a második résszel, de már igencsak későn van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Huhhhh nagyon jó kis adrenalin rész volt ez a mostani Katedrális. Az érseknek nagyon érik a sothi. Meglepődnénk ha Fülöp előkapna egy sotit és elkezdené levadászni az ellenségeit... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Jaja Fülöp másképp harcol Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Jaja Fülöp másképp harcol És hosszú távon hatékonyabban is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. KisKósa láttad már az új OP opening-et? Megnézheted mert végülis annyira nem spoileres, de azért ki lehet következtetni, hogy mekkora részek vannak. (lesznek) Bocsi, hogy csak most írok vissza, csak mostanában nem nagyon értem rá fórumozni. Egyébként a napokban néztem meg ezt az openinget, és még mindig Ace megmentése áll a középpontban. Még mindig jobb ez az opening, mint az előző, az elég röhejes. De csak az eleje. Én most kénytelen vagyok szüneteltetni, mert még codec packkal sem működik a BS player rendesen. De majd igyekszem módot találni arra, hogy nézni tudjam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Meglepődnénk ha Fülöp előkapna egy sotit és elkezdené levadászni az ellenségeit... Nem éppen Fülöpre gondoltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Marha jó tribute zene a LOSTnak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Oldie ezt csekkold! És nézd meg a behind the scenet is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Köszi, de tegnap már csekkoltam Mehet Sparta legközelebb Stallone mellé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.