Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. (szerkesztve) Hát ha valaki felmegy ma az Ncorera látja: Elkezdődött az idei sorozatidény. Már kihívtam és úton van House doki Szerkesztve: 2010. Szeptember 21. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Bővített előzetes a Fringehez. R*hadt durva lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Nagyon jó volt a Chuck és benne Linda Hamilton és Dolph Lundgen! Este majd még Castle! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Bővített előzetes a Fringehez. R*hadt durva lesz.Vörös Livi lesz a legdurvább. szezoinnyitós részletek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Vörös Livi lesz a legdurvább. szezoinnyitós részletek Az az utolsó videó nagyon ott van Spoiler: Vajon mi játszódhat le Lívben amikor látja Charilet? És szerintem ennek az altercharlinek kár volt kinövesztenie a haját. Elég brutálon festett kopaszon a második évad végén Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Már kihívtam és úton van House doki Felirat mikorra várható? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. (szerkesztve) Vajon mi játszódhat le Lívben amikor látja Charilet? És szerintem ennek az altercharlinek kár volt kinövesztenie a haját. Elég brutálon festett kopaszon a második évad végén Gondolom Livi nem szívesen nyírta volna ki és nehezére is esett volna direkt rálőni mert úgy néz ki mint a másik Csárli. Csárli2 elég durva volt kopaszon de hajas fejjel nekem valamivel bizalomgerjesztőbb a fazon. Livi jó ideig Wal2-éknél dekkolhatott. Néhány hét biztos volt mire kinőtt annyira Csárli2 haja. Szerkesztve: 2010. December 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Már kihívtam és úton van House doki Nekem is feliratos kérdésem van, tudja már valaki, hogy idén hogyan fog menni? Vagy marad a tavalyi nyögvenyelős módi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Felirat már van kb. 2 óta http://www.tvsubtitles.net/subtitle-140218.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Nekem már csak a részhez kéne valami nem torrentes, nem megauploados link... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. (szerkesztve) Hogy az a... ezek után hogy fogom szombatig kibírni Ez most ütött kudar, Sky! Csak akkor nézzétek meg, ha a következő napokban szenvedni akartok Fordítás a SNfan.hu-ról: Spoiler: Azazel: Mizuka, Dean? Nézd, mit hozott még az apokalipszis! Szépen elpiszmogtál eddig? Mert én élveztem, hogy itt keringek.Dean: Ez nem lehet? Azazel: Dehogynem! Dean: Nem? Azazel: De igen, kölyök. A nagypapi visszahozta Castiel barátunkat, igaz? Szóval engem miért ne? Keserítsük meg egy kicsit azt a sok cukrot. *Dean lelövi* Most komoly? Mindazok után, amit átéltünk, együtt? *elkapja Deant a torkánál* Szép kis életet hoztál magadnak össze. Csini asszony, igazi megértés, ez nem semmi, gyerek! És hogy tartod ilyen szép zölden a füvet? Mármint Dean, ugyan már, soha nem voltál olyan, akit én agyasnak nevezek, de komoly azt hitted, hogy ez mind a tiéd lehet? Tudhattad volna, hogy egyszer eljövünk érted, öcsi. Nem menekülhetsz a múltad elől. Szerkesztve: 2010. Szeptember 21. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. (szerkesztve) Donát, sajnos nem tudok ebben segíteni Felirat már van kb. 2 óta Tudom már vagy két órája, és már láttam is Köszi a feliratot, berakták az ncore-ra is. Spoiler: Azt hittem, kinyírom House-t, ha megint elcseszi a dolgokat, de nem. Ehh...lesz még alkalma bőven. Egyébként meg marha jó kis rész volt, és kíváncsi vagyok, vajon 13 hova is tűnt (azon kívül, hogy valójában forgatni). Szerkesztve: 2010. Szeptember 21. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Ez most ütött rendesen, Phobos! Spoiler: Azt eddig is tudtam, a spoilerek alapján, hogy Azazel visszatér a 6. évadban, de én valami látomás-szerűségre gondoltam. Ezek szerint tényleg visszatér... kemény. Lehet, hogy mégsem lesz olyan rossz ez a 6. évad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Nagyon jó volt a mostani Castle. Hiányoztak már ezek a figurák, és simán hozta a megszokott szintet. Beckett pedig még szebb, mint volt! ^^ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Sajna nekem meg kell várnom a feliratot, de már nagyon szeretném látni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Nekem már csak a részhez kéne valami nem torrentes, nem megauploados link... Hotfilés megfelel? Spoiler: http://hotfile.com/dl/70826632/0832eee/Hou...iD-LOL.rar.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. új drámai Dexi pószter Spoiler: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megnéztem az idei Lost-utód sorozat pilotját a The Eventet, háát.. Nem volt rossz, de ez az öt percenként ugrunk az időben dolog baromi zavaró volt, és a karakterek se valami erősek. Kérdéses hogy folytatom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Zayas tábornok a kockázatokról: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Rog: Elvileg jó lenne, gyakorlatban nem tudom, mert most is azt írja ki, hogy elértem a max letöltési korlátot, várjak 21 percet, mivel koliban vagyok, és szerintem egy kalap alá veszi az itteni gépeket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Rog: Elvileg jó lenne, gyakorlatban nem tudom, mert most is azt írja ki, hogy elértem a max letöltési korlátot, várjak 21 percet, mivel koliban vagyok, és szerintem egy kalap alá veszi az itteni gépeket Az IP-címet figyeli. Azaz ha tudod állítsd le a netet a gépen várj pár percet, majd csatlakozz újra. ha dinamikus IP-t kap a gép akkor megoldva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Frenkie: én nem tudom, mit figyel, de kihúztam a netet, benyomtam újra, firefoxot újraindítottam, de ugyanúgy nem enged semmit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Frenkie: én nem tudom, mit figyel, de kihúztam a netet, benyomtam újra, firefoxot újraindítottam, de ugyanúgy nem enged semmit. Akkor van egy proxy amiről a net megy a te géped meg rá van csatlakozva azaz neked más ip-d van mint annak a gépnek ami kimegy a netre. Akkor sajna várni kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. House Spoiler: Nagyon erős évadkezdés volt. A 6. évad végénél féltem, hogy House megint csak hallucinálja Cuddyt, de a nyáron kijött infók úgy néz ki igazat szóltak és a Huddy kapcsolat nagyon jó irányba megy Lisa gyönyörű volt ebben a részben és House-on is érezni lehetett, hogy boldog, de meg van még a szarkazmusa. A beteg is vicces volt, ahogy kijött a műtőből 13-as rejtélye szerintem egyhamar nem fog megoldódni. 13-asról jut eszembe, megváltozott az intro Mondjuk már ideje volt Donát, nézegess itt letöltési címek felé, hátha az egyiknél nem ír várakozási időt: http://www.rlslog.net/house-s07e01-hdtv-xvid-lol/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 21. Köszi! Közben a rogos linket le tudtam szedni, de valóban proxy van. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Köszi!Nincs mit! Közben a rogos linket le tudtam szedniEz aztán a fogalmazás. Mintha valami fogalom vagy tárgy lennék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Supernatural 6x01 - 2. Sneak Spoiler: Dean: Sammy.Sam: Igen, én vagyok az. *ölelés* Dean: Várj csak egy percet. Várj egy percet. Te elmentél...azt hittük, hogy...hogy a Pokolba? Sam: Nem tudom. Dean: Hogy érted azt, hogy nem tudod? Sam: Úgy, hogy nem tudom, csak úgy visszajöttem. Dean: Isten volt? Vagy Cas? Cas egyáltalán tud róla? Sam: Mond meg te. Próbáltam hívni, de Cas nem válaszol az imáimra. Azt sem tudom, hogy hol van. Az egyik pillanatban még odalenn voltam, a következőben meg már esett az eső...én meg egy mezőn feküdtem...egyedül. Elég nehéz megtalálni, legyen bármi is az, aki megmentett, ha nem hagy maga után nyomot. Pedig kerestem, higgy nekem. Kerestem. Hetekig. Dean: Várj. Hetekig?! Mikor jöttél vissza? Mikor jöttél vissza, Sam? Sam: Körülbelül egy éve. Dean: Egy éve?! Sam: Dean... Dean: Gyakorlatilag egész végig itt voltál?! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Köszi Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. már iszonyúan várós! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 22. Rog: köszönöm a letöltési lehetőséget, ma végre meg tudtam nézni a House-t. Egyre messzebb kerülünk az orvosi dolgoktól. Tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.