Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Mi van ezzel az SGU-val? Még egy jó rész! El sem hiszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Mi van ezzel az SGU-val? Még egy jó rész! El sem hiszem. Ne csináld! Biztos jó sorit néztél? Szerintem még ma kiderül, hogy én se Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Hát, az elejére SGU volt kiírva Spoiler: Képzeld, volt benne csillagkapu is! Meg idegen bolygó, sőt, idegen lény is!Mondjuk kíváncsi leszek, mi lesz ezzel a Föld elleni támadással. Vajon szerves részét képezi majd a szériának, vagy ez egy filmben lesz majd látható? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. walking dead Spoiler: Jó volt nagyon bár kezdenek életidegen dolgok megjelenni. Olyan a világon nincs hogy egy primitív baromért visszamennek aki a közösség ellensége, úgy hogy az életüket kockáztatják. Örülniük kéne hogy megszabadulta ekgy veszélyforrástól. A második, hogy amikor a srác veri a tónál a másik barmot a felesége(akit addig megalázott, vert sőt a gyereküket is) ráborul a férjre és vigasztalja. Azt hittem rossz vicc. Hát az asszonynak meg a többi nőnek is sarokkal kellett volna rugdalnia azt az állatot. A rendőr felesége megh nagyon gusztustalanul viselkedett a szeretőjével. Mintha a srác lett volna a hibás hogy összefeküdtek. A srác teljesen jogosan mondhatta hogy nem élte túl a férj az egészet. Nameg a nő is széttette a lábát neki. A lényeg hogy egy jó nagy maflást megérdemelt volna. Arra kiváncsi vagyok hova ment Merle kéz nélkül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Látom Frenkie, majdnem ugyanazokon a dolgokon akadtunk ki mindketten Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Látom Frenkie, majdnem ugyanazokon a dolgokon akadtunk ki mindketten A rendőrfeleséget te is képen törölted volna nem? Írtad majdnem, te melyiken nem akadtál ki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Tényleg nagyon jó volt a mostani SGU IS! Kezdenek észbe kapni, és egyre jobbak a részek. Csak remélem tudom, hogy tudják tartani ezt a szintet, és a bemutató alapján úgy nézem a köv rész is jó lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. A rendőrfeleséget te is képen törölted volna nem? Írtad majdnem, te melyiken nem akadtál ki?Nálam evidensnek tűnt, hogy vissza kell menni minden élő emberért. Hiába akkora genya az illető. SGU Ez most tényleg jó volt, főleg, hogy Zsebes végre középpontba került De azért kérdem én, mi van a bolygók változatosságával?????? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Tényleg nagyon jó volt a mostani SGU IS!Kezdenek észbe kapni, és egyre jobbak a részek. Csak remélem tudom, hogy tudják tartani ezt a szintet, és a bemutató alapján úgy nézem a köv rész is jó lesz! Spoiler: Nafene, hazatérnek a legénység oszlopos tagjai? Vajon TJ kölyke is jön? De legalább újra lesz siklójuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. De azért kérdem én, mi van a bolygók változatosságával?????? Mindenbe belekötsz. Örülj inkább, hogy volt bolygó, és az nem a Föld volt, csak egy Föld v888.0 Különben is, eddig erdőbolygó volt, most újra sivatagbolygón voltak. Az Atlantisban sohasem volt sivatag bolygó, és az SG-1-ban is csak addig, amíg Abydos Alderaant nem játszott. Az SGU jelenleg minden minimálbolygós megoldásával már most változatosabb másfél évad alatt, mint az SG-1-SGA 15 évad alatt volt. Ami elnézve az SGU sci-fi minőségét, szégyen az első két szériára nézve. Azért azt lássuk be, hogy egy alacsony költségvetésű sorozat nem fog Star Wars szintű bolygóváltozatokkal előrukkolni. Pláne, hogy még a Star Warsban is elég földiek a bolygók Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Mindent ki tudsz magyarázni De elutasítom. A készítők változatos bolygókat ígértek. És igenis ennél sokkal változatosabb volt az SG-1 éra, mert ugye volt ipari forradalmi Föld, középkori Föld, modern Föld, hűdemodern Föld, Jaffa bolygó, replikáns Föld. Soroljam? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Mindent ki tudsz magyarázni De elutasítom. A készítők változatos bolygókat ígértek. És igenis ennél sokkal változatosabb volt az SG-1 éra, mert ugye volt ipari forradalmi Föld, középkori Föld, modern Föld, hűdemodern Föld, Jaffa bolygó, replikáns Föld. Soroljam? Oszd meg velünk milyen változatosságot szeretnél? Nekem van egy ötletem, tiszta víz a bolygó, és a kapu egy oszlopon van, a víz felett. Ilyet sem láttunk még Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Oszd meg velünk milyen változatosságot szeretnél?Nekem van egy ötletem, tiszta víz a bolygó, és a kapu egy oszlopon van, a víz felett. Ilyet sem láttunk még Lehetne pl egy olyan Csillagkapu mely rögtön egy Frászkarikába nyílik :D Amúgy ha jól tudom az Atlantisban volt egy óceánba nyíló kapu. De majd jön OkosDzséjt és rögtön mondja a pontos évadot, epizódot és képkockaszámot is :| Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. (szerkesztve) Lehetne pl egy olyan Csillagkapu mely rögtön egy Frászkarikába nyílik :D Amúgy ha jól tudom az Atlantisban volt egy óceánba nyíló kapu. De majd jön OkosDzséjt és rögtön mondja a pontos évadot, epizódot és képkockaszámot is :| Tudom melyik részre gondolsz amikor Dr. Rodney McKay megbetegedik nem?De ott eleve szárazföld volt nem?Csak kiöntött a tenger Frászkarika? Jól hangik Szerkesztve: 2010. November 17. - misi920 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Amúgy ha jól tudom az Atlantisban volt egy óceánba nyíló kapu. De majd jön OkosDzséjt és rögtön mondja a pontos évadot, epizódot és képkockaszámot is :D Ahogy tanult kollégám előttem szólott, az SGA-ban csak olyan rész volt, amiben elolvadt a gleccser és víz alá került a kapu. Amúgy az 5x06 The Shrine (A szentély) című rész volt. Ellenben az SG-1-ban volt egy rész, amiben a kapu egy vízalatti világban volt, a víz alatt (ki hinné ). Az epizód a 4x07 Watergate (Víz alatt), melyben először jelentek meg a ruszkik, akik megfújták az eredeti gízai kaput, ami a 3x22 Nemesis (Nemezis) című epizódban pottyant bele az óceánba. Képkocka számmal nem szolgálhatok, mert ahhoz már elő kéne vennem a DVD-t, és ahhoz nincs kedvem. Ehhez meg elég volt csak feltárcsázni az Abydos Gate honlapot, szóval örülök, hogy ennyivel is okosabb lehetek nálad A készítők változatos bolygókat ígértek. És igenis ennél sokkal változatosabb volt az SG-1 éra, mert ugye volt ipari forradalmi Föld, középkori Föld, modern Föld, hűdemodern Föld, Jaffa bolygó, replikáns Föld. Soroljam? Aha, és hányszor is lett eladva másik bolygónak ugyanaz a díszlet? Kedvencem az a világ, ahol Daniel ragad és atomháború dúl. Ott olyan változatosak voltak már a készítők, hogy a már jól bevált - és igen változatos - fenyőerdő mellett fogták, és kicsit átalakították a CsKP díszletet és ráírták, hogy idegen bázis. Természetesen a változatosság jegyében (ennél már tényleg csak a másik CsKP vagy másik Atlantisz részek voltak költséghatékonyabbak ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 18. 24 - 3. évad után Na ez már határozottan jobb évad lett, mint az előző, minden téren. Sokkal gyorsabban felvezetik a sztorit, a finálé izgalmasabb és a fordulatok is jobban ütnek. Spoiler: Aminek nagyon örültem, az természetesen Nina halála, de Sherry is jó, hogy végre eltűnt a képből, nagyon gusztustalan jelleme volt. Chase szimpatikus volt, durva, hogy mennyire hasonlít Jack-re, mégis milyen más. Nem semmi, hogy Jack-nek mennyire "érzelem nélkülinek" kell lennie bizonyos helyzetekben; pl.: Chase "megölése" Mexikóban vagy Chappelle kinyírása. Remélem Tony valahogy megússza a dolgot és nem kap 20 év börtönt, szerintem érthető, amit tett. Szerencsére már Kim-ből sem akartak főszereplőt erőltetni, úgyhogy nem voltak kelletlen szálak. Voltak kicsit nyugisabb részek is, de mindent egybe vetve jó évad volt, remélem a folytatásokban sem kell csalódnom. Egyébként arról már tudni valamit, hogy a Redemption-höz és a 7-8. évadhoz mikor lesz magyar szinkron? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Lehet bekészíteni a zoxigénpalackokat és a defit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Egy kis supnat bemutató és egy hatalmas főcím! http://www.sorozatjunkie.hu/2010/11/18/del...supernatural-6/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Ez de jó festene egy óriásplakáton Legközelebb már mozgóképet látnék. Más. Megnéztem a Drót első évadát és egész jónak tűnik. Mint korábban írtam, inkább egy régimódi nyomozgatós bűnügyi sorozat benyomását kelti, mintsem egy akciódús, mai hagyományoknak megfelelő sorozatét. A karakterek is egész jók. Gondolom eme első évad csak olyan bevezető sztoriszál volt, ás lesz itt ennél komolyabb durvulás is ha már annyi évadot megélt a sorozat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Eddig tetszik a Spartacus Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Jake anno ezzel promóztam itt a sorozatot Elkéstél :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Jake anno ezzel promóztam itt a sorozatot Elkéstél :D Igen azt hiszem mind itt szerettünk bele a...sorozatba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Németországban nagyot szólt a Katedrális: nyolcmillióan nézték. http://index.hu/kultur/media/2010/11/18/a_...t_a_katedralis/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Legközelebb már mozgóképet látnék.Szerintem ilyen lehet amikor valaki nem bírja már cérnával a várakozást. Szerencsére mi nem jutunk el odáig. Eddig tetszik a Spartacus Reméljük akad majd más is ami miatt tetszeni fog. Igen azt hiszem mind itt szerettünk bele a...sorozatba. Tévedés mert nekem az a csaj sose jött be igazán. Nyaktól lefelé még azt mondom hogy rendben van de a pofázmánya nagyon nem fekszik. Ha teljesen bejönne akkor már rá tudnám fogni hogy miatta kezdett el jobban érdekelni Sparta kalandja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Elérkezett a legközelebb. Ráadás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. :D Mondjuk a teaser nem sokat ér, de a camp-os dolog hatalmas. Neaviaból micsoda gladiátorharcost csináltak! Crixus mint egy hippi, Batiatus szinte "kamasz" még, Gannicus szokni kell de nem hinném, hogy gond lenne vele, "Jango Fett" meg szinte eltörpül a többiek között De azért az a brother-os pacsizás adja a feelinget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Csak ez a Dexis Lila csaj ne lenne benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Németországban nagyot szólt a Katedrális: nyolcmillióan nézték. Nagyon jó, örülök a sorozat sikerének Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Sajnos nincs még Castle-felirat, remélem, estig azért megszületik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.