Hozzászólás ideje: 2011. Február 24.14 éve Férfitársaim, nekünk való díjkiosztó melyet érdemes figyelemmel kisérni. http://www.mrskin.com/anatomyawards
Hozzászólás ideje: 2011. Február 24.14 éve Férfitársaim, nekünk való díjkiosztó melyet érdemes figyelemmel kisérni. http://www.mrskin.com/anatomyawards Viccen kivül: az idén ez az első dijkiosztó, melynél végig elolvastam hogy ki miben nyet.
Hozzászólás ideje: 2011. Február 24.14 éve Szerző Viccen kivül: az idén ez az első dijkiosztó, melynél végig elolvastam hogy ki miben nyet. Pedig ez viccnek is gyenge szerintem...
Hozzászólás ideje: 2011. Február 24.14 éve Azért a Jamie Lee Curtis videóból kár volt kihagyni a Két tűz között-i híres jelenetét.
Hozzászólás ideje: 2011. Február 24.14 éve Szerző Közben kivégeztem a Chuck második évadát is. Óriási! Az egyik jelenetben a világ sorsa a tét, a másikban meg a Buy More -ban áll a bál. Ráadásul néha ezek keresztezik is egymást. A beszólások és a kikacsintások pedig....
Hozzászólás ideje: 2011. Február 24.14 éve Chavey Chase, mint főgonosz, mindent vitt. Shotival a kezében: "Hm... puskaporos egy esküvő." Én meg lassan a végére érek másodszor is.
Hozzászólás ideje: 2011. Február 24.14 éve Szerző Chavey Chase, mint főgonosz, mindent vitt. Shotival a kezében: "Hm... puskaporos egy esküvő." Én meg lassan a végére érek másodszor is. Nagyon genya volt! Érdekes, hogy ezek a régmúltban vígjátékokban szerepelt fickók a legjobb fő gonoszok.
Hozzászólás ideje: 2011. Február 24.14 éve Nagyon genya volt! Érdekes, hogy ezek a régmúltban vígjátékokban szerepelt fickók a legjobb fő gonoszok. Ja, baromi jól nyomják. Lehet azért lubickolnak az ilyen gonosz szerepben, mert örülnek, hogy végre nem a megszokott figurát kell hozniuk
Hozzászólás ideje: 2011. Február 24.14 éve Pedig ez viccnek is gyenge szerintem... Nem is annyira erről, mint inkább a többi dijról akartam ezzel véleményt alkotni. Az Oscar, BAFTA meg a többi újabban annyira nem érdekel, hogy arra se vettem a fáradságot hogy legalább átfussam kik versenyeznek.
Hozzászólás ideje: 2011. Február 24.14 éve Szerző Nem is annyira erről, mint inkább a többi dijról akartam ezzel véleményt alkotni. Az Oscar, BAFTA meg a többi újabban annyira nem érdekel, hogy arra se vettem a fáradságot hogy legalább átfussam kik versenyeznek. Ja értem. Én ezeket soha nem kísértem figyelemmel, csak akkor ha az SW -ről volt szó. Színház az egész.
Hozzászólás ideje: 2011. Február 24.14 éve Pedig már nincs vizsgaidőszak Deinonak. Remélem, a 16-hoz előbb meglesz a felirat. Mondjuk vasárnapra. Már van a 15-höz, este megnézem. Előbb meglett
Hozzászólás ideje: 2011. Február 25.14 éve Legyen már holnap! http://www.youtube.com/watch?v=WS5Ozr1-8wc A jövő heti rész után 5 azaz 5 hét szünet lesz. Szerkesztve: 2011. Február 25.14 éve - Darth Sky
Hozzászólás ideje: 2011. Február 25.14 éve Végre megint egy feel good rész! Már nagyon várom, azt hiszem ezen szakadni fogunk. XD
Hozzászólás ideje: 2011. Február 25.14 éve Szerző Dzséjt! Teljesen megértem miért kattantál rá annyira a chuck -ra! Egyszerűen AWESOME!
Hozzászólás ideje: 2011. Február 25.14 éve A V a vége felé bedurvult, kicsit új dimenzióba váltott. Ha még az idegenek lerombolnak pár várost a végkifejletben akkor ez egy nagyon jó sorozat volt.
Hozzászólás ideje: 2011. Február 25.14 éve Dzséjt! Teljesen megértem miért kattantál rá annyira a chuck -ra! Egyszerűen AWESOME! Ugye, hogy ugye? Kíváncsi vagyok, mit fogsz majd szólnia 3x11-12-13(-14) epizódhoz, szerintem azok a legeslegjobb részek. Shaw megjött már?
Hozzászólás ideje: 2011. Február 26.14 éve Szerző Ugye, hogy ugye? Kíváncsi vagyok, mit fogsz majd szólnia 3x11-12-13(-14) epizódhoz, szerintem azok a legeslegjobb részek. Shaw megjött már? A 3x05 -nél járok, szóval megjött. Szerkesztve: 2011. Február 26.14 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2011. Február 26.14 éve A 3x05 -nél járok, szóval megjött. Superman Return Hú de utálom Shaw-t.
Hozzászólás ideje: 2011. Február 26.14 éve Spartacus: egy szóval: EPIC. Bár mivel a szálak nagy részét már az első 25 percben elvarrták, egy kicsit gyengébbnek éreztem mint az első évadzárót, alig volt valaki akiért izgulni lehetett.
Hozzászólás ideje: 2011. Február 26.14 éve Szerző Superman Return Hú de utálom Shaw-t. Nálam is elég nagy ellenszenvet váltott ki Shaw. Pedig jó fejnek tűnik.
Hozzászólás ideje: 2011. Február 26.14 éve Szerző A Spartacusnak lesz folytatása? Mármint ez első sorozatnak.
Hozzászólás ideje: 2011. Február 26.14 éve A Spartacusnak lesz folytatása? Mármint ez első sorozatnak. Majd valamikor jövőre indul el
Hozzászólás ideje: 2011. Február 26.14 éve Már csorog lefelé a Camelot pilot 720p-ben. Ahogy nézem, Oldienak be fog jönni, van benne meztelen néni
Hozzászólás ideje: 2011. Február 26.14 éve Már csorog lefelé a Camelot pilot 720p-ben. Ahogy nézem, Oldienak be fog jönni, van benne meztelen néni Nem kapkodom el, először Sparta aztán majd Camelot. Ja és Fringe.
Hozzászólás ideje: 2011. Február 26.14 éve Walking Dead Igaz, hogy csütörtökön néztem meg, de elfelejtettem megírni. Marha jó kis horror-sorozat, nincs üresjárat benne, leköti az embert és egy nagyon jó kis zombi történet. Csak ajánlani tudom, egy hibája, hogy rövid a 6 részével
Hozzászólás ideje: 2011. Február 26.14 éve Pedig jó fejnek tűnik. Az is, többet segít Chuck kémmé válásában, mint Casey és Sarah együtt véve. Csak...
Hozzászólás ideje: 2011. Február 26.14 éve Szerző Az is, többet segít Chuck kémmé válásában, mint Casey és Sarah együtt véve. Csak... Nana! Egyébként valahogy úgy érzem, hogy mind Saw, mind pedig Chuck új nője sumákol. Szerkesztve: 2011. Február 26.14 éve - Ody Mandrell
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.