Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Közben kivégeztem a Chuck második évadát is. Óriási! :D

Az egyik jelenetben a világ sorsa a tét, a másikban meg a Buy More -ban áll a bál. :D Ráadásul néha ezek keresztezik is egymást. A beszólások és a kikacsintások pedig.... :lol:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Chavey Chase, mint főgonosz, mindent vitt. Shotival a kezében: "Hm... puskaporos egy esküvő." :lol:

Én meg lassan a végére érek másodszor is. :)

Nagyon genya volt! Érdekes, hogy ezek a régmúltban vígjátékokban szerepelt fickók a legjobb fő gonoszok.

Hozzászólás ideje:

Nagyon genya volt! Érdekes, hogy ezek a régmúltban vígjátékokban szerepelt fickók a legjobb fő gonoszok.

Ja, baromi jól nyomják. Lehet azért lubickolnak az ilyen gonosz szerepben, mert örülnek, hogy végre nem a megszokott figurát kell hozniuk :)

Hozzászólás ideje:

Pedig ez viccnek is gyenge szerintem...

Nem is annyira erről, mint inkább a többi dijról akartam ezzel véleményt alkotni. Az Oscar, BAFTA meg a többi újabban annyira nem érdekel, hogy arra se vettem a fáradságot hogy legalább átfussam kik versenyeznek.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nem is annyira erről, mint inkább a többi dijról akartam ezzel véleményt alkotni. Az Oscar, BAFTA meg a többi újabban annyira nem érdekel, hogy arra se vettem a fáradságot hogy legalább átfussam kik versenyeznek.

Ja értem. :) Én ezeket soha nem kísértem figyelemmel, csak akkor ha az SW -ről volt szó. Színház az egész.

Hozzászólás ideje:

A V a vége felé bedurvult, kicsit új dimenzióba váltott. :) Ha még az idegenek lerombolnak pár várost a végkifejletben akkor ez egy nagyon jó sorozat volt. :D

Hozzászólás ideje:

Dzséjt! Teljesen megértem miért kattantál rá annyira a chuck -ra! Egyszerűen AWESOME! :D

:D Ugye, hogy ugye? :)

Kíváncsi vagyok, mit fogsz majd szólnia 3x11-12-13(-14) epizódhoz, szerintem azok a legeslegjobb részek.

Shaw megjött már?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

:D Ugye, hogy ugye? :)

Kíváncsi vagyok, mit fogsz majd szólnia 3x11-12-13(-14) epizódhoz, szerintem azok a legeslegjobb részek.

Shaw megjött már?

A 3x05 -nél járok, szóval megjött. :)

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Spartacus: egy szóval: EPIC.

Bár mivel a szálak nagy részét már az első 25 percben elvarrták, egy kicsit gyengébbnek éreztem mint az első évadzárót, alig volt valaki akiért izgulni lehetett.

Hozzászólás ideje:

Már csorog lefelé a Camelot pilot 720p-ben. Ahogy nézem, Oldienak be fog jönni, van benne meztelen néni :lol:

Nem kapkodom el, először Sparta aztán majd Camelot. :P Ja és Fringe. :D
Hozzászólás ideje:

Walking Dead

Igaz, hogy csütörtökön néztem meg, de elfelejtettem megírni. Marha jó kis horror-sorozat, nincs üresjárat benne, leköti az embert és egy nagyon jó kis zombi történet. Csak ajánlani tudom, egy hibája, hogy rövid a 6 részével :(

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Az is, többet segít Chuck kémmé válásában, mint Casey és Sarah együtt véve. Csak...

Nana! :D

Egyébként valahogy úgy érzem, hogy mind Saw, mind pedig Chuck új nője sumákol.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.