Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2011. 10. 11. - 18:10, MissKarrde írta:

Dexter 6/2

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

http://www.youtube.com/watch?v=M2C5x7UQNHo

2011. 10. 11. - 18:10, MissKarrde írta:

Dexter 6/2

Már a trélerből is ki lehetett logikázni a szitu egy részét.

Szerkesztve: - Rog

Belekezdtem a Doctor Who-ba, 2005-ös évad.

Hát eleinte nem nagyon tudtam hová tenni, de meglepően szórakoztató... persze nem csoda, hiszen egy angol kuriózumról van szó, de olyan szinten lehet érezni rajta, hogy angol, amit azért én kevés 100%-ban angol alkotáson éreztem. (És egy kis "Galaxis útikalauz stopposoknak" érzést is 'kihallok' belőle.)

Szóval érdekes, de kifejezetten tetszik. :D Kíváncsi vagyok hová fog kilyukadni a sztori, már ha egyszer valaha véget ér, tekintve, hogy már rengeteg évad van belőle a '60-as évek óta.

Szerkesztve: - Darth Riddick
  2011. 10. 11. - 20:19, Ody Mandrell írta:

Jók a lenti videók mindkét sorozatból :)

Szerkesztve: - MissKarrde
Hozzászólás ideje:
  2011. 10. 12. - 14:13, MissKarrde írta:

Jók a lenti videók mindkét sorozatból :)

Pedig meg lehet érteni. Nekem Deb cseppet sem nőies. Azt is egyre nehezebben viselem ahogy beszél. Olyan mint egy bunkó férfi, aki átoperáltatta magát nőnek.

Hozzászólás ideje:
  2011. 10. 12. - 17:36, Oldfighter írta:

Nagyon várok már egy amazonos képet az új gladiátor csajról is. :D Civilben se semmi a nő. :) Ja és ugye Grassus......Na ő remélem lesz olyan súlyú mint Titus Batiatus.

Reméljük a legjobbakat. Az viszont máris borítékolható hogy a gladiátorcsajszi a Britney-Beyoncé-Pink triónál biztosan jobb lesz. :D

Na jó, .. veszedelmes ez a Doctor Who!

Most toltam le a 2x00-át, és emelem kalapom... már értem miért szeretitek ennyire.

Bár nekem szimpatikusabb volt (most még) Christopher Eccleston Doktorként, de majd meglátjuk mit tud David Tennant, egyelőre nem rossz, csak még szokatlan.

Szerkesztve: - Darth Riddick
Hozzászólás ideje:
  2011. 10. 12. - 15:50, Ody Mandrell írta:

Pedig meg lehet érteni. Nekem Deb cseppet sem nőies. Azt is egyre nehezebben viselem ahogy beszél. Olyan mint egy bunkó férfi, aki átoperáltatta magát nőnek.

Én csípem a karakterét, szóval ezért látjuk másnak.

Ha szigorúan a karakternél maradunk, akkor egy ennél másabb viselkedés hiteltelenné tette volna.

Hozzászólás ideje:

House 8/2

Hozzászólás ideje:
  2011. 10. 12. - 18:23, Darth Riddick írta:

Most toltam le a 2x00-át, és emelem kalapom... már értem miért szeretitek ennyire.

Bár nekem szimpatikusabb volt (most még) Christopher Eccleston Doktorként, de majd meglátjuk mit tud David Tennant, egyelőre nem rossz, csak még szokatlan.

Akkor egyelőre nagyon hasonlóan állsz a sorozathoz mint én. Nekem is a 2x00-nál jött át először igazán, hogy ez bizony több egy sima "jó" sorozatnál. :)

2011. 10. 12. - 18:26, MissKarrde írta:

Én csípem a karakterét, szóval ezért látjuk másnak.

Ha szigorúan a karakternél maradunk, akkor egy ennél másabb viselkedés hiteltelenné tette volna.

Lehetséges, hogy ez a különbség. Sajnos Deb az évadok során 0 karakterfejlődésen ment keresztül. Most is olyan mint az 1x01 -ben volt.

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:
  2011. 10. 12. - 18:23, Darth Riddick írta:

Hogy tetszett a "te vagy a mamim?" duplarész meg Jack kapitány?

Amúgy szerintem mindenki úgy van vele, hogy Ecclestonnál biztos nem lesz jobb, aztán rájössz, hogy mégis. :D

Hozzászólás ideje:
  2011. 10. 12. - 19:55, kudar írta:

Hogy tetszett a "te vagy a mamim?" duplarész meg Jack kapitány?

Amúgy szerintem mindenki úgy van vele, hogy Ecclestonnál biztos nem lesz jobb, aztán rájössz, hogy mégis. :D

A mamis duplarész fergeteges volt, Jack kapitányostul, mindenestül! :D

Az "Ecclestonnál biztos nem lesz jobb, aztán rájössz, hogy mégis" dolgot pedig hamarosan meglátjuk, annyi, hogy Eccleston kegyetlenül szimpatikus, alapvetően működött a "csere" de nem látom még át, hogy mi szükség volt rá?!

(Eccleston nem tudta vállalni tovább a sorozatot?)

Hozzászólás ideje:
  2011. 10. 12. - 20:23, Darth Riddick írta:

(Eccleston nem tudta vállalni tovább a sorozatot?)

Alapban is csak ennyit akart vállani, mert nem akarta, hogy beskatulyázzák. Hmm...

Doktor 5x3: Bomarr te most angolul nézed tovább?

Hozzászólás ideje:
  2011. 10. 12. - 20:58, kudar írta:

Bomarr te most angolul nézed tovább?

Igen, illetve, hogy egész pontos legyek angolul néztem végig :D Nem bírtam magammal és ledaráltam az ötös és a hatos évadot is. A tanulságokról hamarosan bővebben -és spoilermentesen- írok :)

Hozzászólás ideje:
  2011. 10. 13. - 18:12, Bomarr írta:

Igen, illetve, hogy egész pontos legyek angolul néztem végig :D Nem bírtam magammal és ledaráltam az ötös és a hatos évadot is. A tanulságokról hamarosan bővebben -és spoilermentesen- írok :)

Nemár...végeztél vele? :D:lol:

Jaja spoilermentesen várom minél részletesebben, hogy milyen volt...lesz. :D

Hozzászólás ideje:
  2011. 10. 13. - 19:40, Darth Riddick írta:

kudar, Bomarr... ennek az eszement (jó értelemben) sorozatnak a zenéje is egyre inkább tetszik!

Állllllaaaaaaaaaat! :rock:

Dei -t is köszönet illeti, mert ő hívta fel rá a figyelmet. ;) Még külön topikot is akart nyitni neki. :D

Hozzászólás ideje:

Torchwood:

Hozzászólás ideje:

A Torchwoodból én csak pár részt néztem meg. Oké volt, de valahogy mégsem volt az igazi. Én pár rész után szüneteltettem, majd nemrég újra elkezdtem. Ahogy kudar is írja: teljesen más hangulat. Nekem olyan érzésem volt, hogy ezzel az amerikai misztikus sorozatokat probálják koppintani, néhol picit ügyetlenül. Viszont a képi világa bevállalósabb mint a Doctor Who-é. Amiért érdemes nézni: a Doctor Who negyedik évadjának a szezonzárója jobban működik, ha láttál pár részt a Torchwood-ból is.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.