Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A napokban fejeztem be a Misfits második évadát: én is csak ajánlani tudom mindenkinek. Néhány piti bünöző kap benne szuperképességeket. A humor keveredik benne a thrillerrel (az elejéb föleg az előbbiből jut ki) és nagyon pörgő: mivel egy évad hat rész, nincs idő az üresjáratokra. Az alapkoncepció hiába hasonlít picit a Heroes-ra, annál -szerintem- sokkal jobb (bár láthatóan kevesebb pénzből készült).

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  2011. 11. 02. - 23:21, Dzséjt írta:

Kérdés: a Torchwood a Doctor Who spin-offja? Kicsit meglepett, hogy a 2x00-bán emlegetik.

Igen az egyik spin-offja, a másik Sarah Jane Adventures. Érdemes mind a kettőt megnézni, mert elég szépen kibővítik a Doctor Who univerzumát.

Torchwood jelenlét már az első évadba is előferdül. Két szereplő az első évadból a Torchwood tagja.

Meglestem a Terra Nova eddigi részeit, nagyon bejövős a sorozat. Remélem nem kaszálják el az első évad után.

Szerkesztve: - Dei
Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 03. - 1:28, Dei írta:

Igen az egyik spin-offja, a másik Sarah Jane Adventures. Érdemes mind a kettőt megnézni, mert elég szépen kibővítik a Doctor Who univerzumát.

Torchwood jelenlét már az első évadba is előferdül. Két szereplő az első évadból a Torchwood tagja.

Közben a 2x02 elég egyértelműen megválaszolta. :)

Az első évadban még nem esett le.

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:

Igen, ugyanaz a csaj, de szerintem Te is látni fogod, hogy inkább TWot nézel majd, mintsem SJAt. :D

Amúgy a DW 2. évad végétől kezdve érdemes nézni a TWot, mert azzal párhuzamosan történnek dolgok, (amik persze úgy is érthetőek, ha nem együtt nézed)

Még mindig sajnálom, hogy előbb néztem meg a TWot, mint a doktort, mert így nagyon sok mindent nem értettem. :D

Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 02. - 19:25, Oldfighter írta:

Jó volt most ez a kilencedik, amit meg tudtam nézni. :) Érdekes magyar honban látni ilyen akciózást. Az epizód közben egyszerre ugrott be a MW egyik orosz jelenete és Frei könyve. :D

A csecsenföldi akciózás nagyon ott van. A gránátvisszarúgást többször is újranéztem. Egyszerű de nagyszerű az a jelenet. :D

Latifon nagyot röhögtem. :D

Hozzászólás ideje:

Strike Back

Közben én is befejeztem. Hát... vegyesek az érzéseim: az első vad nagyon bejött leszámítva az utolsó részt - azt nagyon kapkodónak érzem - a második évadot meg inkább spoiler mögött

Doctor Who 5x09

Holnap Van Gogh és a Doktor. Kíváncsi vagyok már rá nagyon :)

Szerkesztve: - Darth Riddick
Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 03. - 14:15, Nabopolasszar írta:

Strike Back

Közben én is befejeztem. Hát... vegyesek az érzéseim: az első vad nagyon bejött leszámítva az utolsó részt - azt nagyon kapkodónak érzem - a második évadot meg inkább spoiler mögött

Ez a Spartacusos hasonlat nekem kicsit magas. :) Oks, hogy naturista a Strike Back ( meztelenkedés, szétloccsan az ember feje ha találat éri ) de mint műfaj, totál ellentétes a kettő. Inkább a 24-hez szokás hasonlítani ( Terrorelhárítás miatt ugye ), vagy mondjuk bármelyik zsarupáros filmhez (leszámítva az első évadot ugye ;) ) Az adrenalinlöket nálam megvan, bár tény és való Porter az un. klasszikus "romantikus" érzést hordozza, nevezhetjük nyugodtan ikonnak is. :) De nálam simán megfér mellette Stonebridge és Scott is. ;)
Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 03. - 13:52, Rog írta:

A csecsenföldi akciózás nagyon ott van. A gránátvisszarúgást többször is újranéztem. Egyszerű de nagyszerű az a jelenet. :D

Na az nagyon ott volt. Ha nagyon coolra akarta volna venni a rendező az egész szitut, akkor még talán pár dekázás is belefért volna. :D Node az már azért nevetséged lett volna. ;) De az egész csecsenföldi lövölde piszkosul ütős. :)
Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 03. - 15:44, Oldfighter írta:

Na az nagyon ott volt. Ha nagyon coolra akarta volna venni a rendező az egész szitut, akkor még talán pár dekázás is belefért volna. :D

Hacsak fel nem robbant volna közben. De egy puskával való visszaütés se lett volna rossz. :D

2011. 11. 03. - 15:54, Nabopolasszar írta:

Csak azért hasonlítottam a Spartacushoz, mert szerintem minkét sorozatot arra tervezték hogy "pumpálja az adrenalint a férfi-állatba" és e téren a Strike Back számomra alul teljesít a kedvenc gladiátorainkhoz képest.

Ez az összehasonlítás nekem is magas. Önmagában elég nagy és teljesíthetetlen elvárás a kettő soritól egymáshoz közelítő adrenalinszintet remélni. Akkor mindenképp a Strike Back marad alul.

A maga módján mindkét sori pumpálja az adrenalint és elég jól is csinálják csak a helyükön kell kezelni őket. Egy lődözős soritól kár elvárni hogy nagymértékban megközelítse vagy túlszárnyalja egy gladiátorharcokkal megspékelt sori adrenalintermelését. A Strike Back adrenalintermelési stílusa max. akkor közelít a Spartacuséhoz amikor valakit jól leszúrnak de még az is kevés mert a gladiátorok nem csak pár döféssel ölik halomra egymást. Plusz a gladiátorok viaskodása már eleve az ellenfelek közvetlenebb egymásra hatása miatt több adrenalint termel mint néhány ember egymásra lövöldözése. Az egymásra hatás lefolyási idejéről már nem is beszélve.

Hozzászólás ideje:

Hozzátenném, a Spartacusnál már elég ha csak kisétálnak az arénába és már a "halál közeli élményben vagy". :) Még csak akció se kell ehhez, nemhogy vércsepp. Nagyon epikusak ezek a jelenetsorok, míg a Strike Back ettől azért távol marad. :)

Hozzászólás ideje:

Azért a Spartacus is csak csermelynek tűnik a Doctor Who tesztoszteron zuhataga mellett. Csak rá kell nézni a főhősre. Ráadásul ez még semmi, mert a legtöbb jelenetben csokornyakkendőt is visel, aminél ugye férfiasabb ruhadarabot még a Föld nem látott

doctor-who-11th-hour-5.jpg

:P

Hozzászólás ideje:

És mit ér egy kard a szónikus csavarhúzóval szemben? :lol:

Amúgy a 2x00 egyértelműen választ ad arra a kérdésre, hogy Doctor who?

Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 03. - 18:05, Dzséjt írta:

És mit ér egy kard a szónikus csavarhúzóval szemben? :lol:

Amúgy a 2x00 egyértelműen választ ad arra a kérdésre, hogy Doctor who?

Ez hatalmas rész volt. :D

Donát! Köszönöm szépen a sorozat ajánlót! Felkerült a listámra, előbb vagy utóbb mindenképpen bepróbálom. Abszolút megbízom az ízlésedben! :);)

2011. 11. 03. - 18:00, Bomarr írta:

Azért a Spartacus is csak csermelynek tűnik a Doctor Who tesztoszteron zuhataga mellett. Csak rá kell nézni a főhősre. Ráadásul ez még semmi, mert a legtöbb jelenetben csokornyakkendőt is visel, aminél ugye férfiasabb ruhadarabot még a Föld nem látott.

:P

:rock:

Bomarr, Dzséjt, jól mondjátok! :D

----------

Ez a kiadvány biza nem lehet rossz:

tumblr_lpert0uFdD1qg62bgo1_500.png

És létezik egy program verzió is belőle tabletekre:

Hozzászólás ideje:

Riddick: Nekem kell ez a progi!!! :D

Oldie: Igen én nézem, és egyszerűen zseniális a sorozat. Most adják a 4. évadot. Az első évad felvezetés, a 2. iszonyú ütős, a 3.nak a vége pedig olyan, hogy áll-leesős. Neked is tuti tetszeni fog, nem az a jófiús sorozat. Ezek a srácok aztán odavágnak ahova kell! :)

2011. 11. 03. - 19:57, kudar írta:

Riddick: Nekem kell ez a progi!!! :D

Nekem is kudar, nekem is! :D;)

Egyébként örömmel jelentem, hogy az általam "beszervezett" két új delikvens, akik elkezdték a Doctor Who-t nézni, az egyik vissszavonhatatlanul rajongó lett (5. évad 4. részénél pontosabban a 6. részénél jár) a másik még az első évad közepénél, ő még csak a szárnyait bontogatja, de nem kell sok, hogy elszálljon! :P:D

Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 03. - 19:57, kudar írta:

Oldie: Igen én nézem, és egyszerűen zseniális a sorozat. Most adják a 4. évadot. Az első évad felvezetés, a 2. iszonyú ütős, a 3.nak a vége pedig olyan, hogy áll-leesős. Neked is tuti tetszeni fog, nem az a jófiús sorozat. Ezek a srácok aztán odavágnak ahova kell! :)

Ezt várom tőle. Ha már ugye motorosbanda. :D
Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 03. - 20:10, Oldfighter írta:

Ezt várom tőle. Ha már ugye motorosbanda. :D

Ez a videó az első 2 évadból van összevágva amúgy. Ja és olyan zenék is vannak benne, hogy iszonyú hangulatossá teszik. Mikor ezt a sorit néztem, nekem is kedvem lett volna motorra pattanni, s menni. :)

Az egyik legjobb classic rész és egyben a legszomorúbb is. Ha lenne elég pénzem akkor berendelnék párat ezekből a verziókból. :rock:

Szerkesztve: - Dei

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.