Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2012. 02. 10. - 17:26, Oldfighter írta:

Mondjuk érdekes lenne ma is egy Hold féle űrutazás. :D Nem tudom, hogy ma megállná a helyét egy olyan történet mint anno. Gyorsabban repülünk a Holddal a fénynél...?! :lol:

Ez legyen a legnagyobb problémája. ;) Ha a Firefly-ban, Avatarban, Farscape-ben, Alien szériában fényéveket hidalnak át távolról sem fénysebességgel, akkor itt is belefér.

Hozzászólás ideje:
  2012. 02. 10. - 17:33, Dzséjt írta:

Ez legyen a legnagyobb problémája. ;) Ha a Firefly-ban, Avatarban, Farscape-ben, Alien szériában fényéveket hidalnak át távolról sem fénysebességgel, akkor itt is belefér.

Na jó, de más azért egy égitestet ilyen sebességgel repíteni. :D Mondjuk az Alfa Holdbázisban nem is volt pontosan erről só, node azért mi más magyarázata lehetne annak, hogy igen sűrűn lakott vidékekre tévedtek relatíve rövid időn belül. :)
Hozzászólás ideje:

Mondjuk a robbanás ezúttal egy féreglyuk kísérlethez lehetne kötni, aminek folytán a féreglyuk beszippantja a Holdat és a Tejútrendszer egy idegenek által lakott szegletébe repíti. Puff. :)

Hozzászólás ideje:
  2012. 02. 10. - 18:57, Dzséjt írta:

Mondjuk a robbanás ezúttal egy féreglyuk kísérlethez lehetne kötni, aminek folytán a féreglyuk beszippantja a Holdat és a Tejútrendszer egy idegenek által lakott szegletébe repíti. Puff. :)

Ez még jó is lenne. :)
Hozzászólás ideje:

Belekezdtem az Alcatrazba. Nem olyan rossz ez, sőt! Mondjuk a hatásvadászatból kicsit visszavehetnének mert bénácska, viszont a történet igen érdekes és rejtélyes. :) Hugó meg úgy ahogy van csak áttranszportált a Lostból. :lol:

Hozzászólás ideje:

Nagyon sajnálom én is, hogy véget fog érni :(

Jó rész volt a mostani

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:

Supernatural - 7x14

Hozzászólás ideje:

A mostani Fringe is jó volt, de így befejezni...

Hozzászólás ideje:
  2012. 02. 13. - 19:14, Darth Sky írta:

A mostani Fringe is jó volt, de így befejezni...

Hozzászólás ideje:
  2012. 02. 13. - 19:26, MissKarrde írta:

Hozzászólás ideje:

Kolmilannál a pont.

Spartacus.

Szerencsére Mczolly folytatja a felirat készítés. :) Sok h*lye türelmetlen tahó meg elmehet a fenébe.

Hozzászólás ideje:

Spartacus, Bosszú: A közösségért.

Szerintem a készítők már jelentős plusz bevételre tehettek volna szert ha engedték volna árulni a „tegyünk rá még egy lapáttal a sztorira” című kreativitásukat. És ez legjobban a karakterek további mélyítésén csúcsosodott ki. Szobrot Nick Tarabaynek! :cool:

Alcatraz, harmadik rész után.

Nem értem a rossz kritikákat amikkel korábban találkoztam, bár mélyebben nem is ástam bele magam azokba. Nekem hihetetlenül tetszik az egész, főleg az, ahogy apránként és okosan csepegtetik elém a titkokat. Nagyon jó a sorozat atmoszférája ezzel a vissza-visszatekintésekkel amik emlékeztetnek engem egy másik történetre csak nem jut a fejembe a címe. :)

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

A heti House is nagyon jó volt

Szerkesztve: - MissKarrde

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.