Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Április 19. Hozzászólás ideje: 2013. Április 19. (szerkesztve) Nekem az 5x01-ben már bebizonyította a háztetős jelenetnél Szerkesztve: 2013. Április 19. - Darth Riddick Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Április 19. Hozzászólás ideje: 2013. Április 19. És a 7. évad utolsó részének a címe valamint posztere!!!! His secret revealed - we're very excited to announce that the final episode of series 7 will be called "The Name of the Doctor". Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Április 19. Hozzászólás ideje: 2013. Április 19. "örö bódottá" Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Április 19. Hozzászólás ideje: 2013. Április 19. (szerkesztve) "örö bódottá" Hát nagyon kíváncsi leszek, hogy akkor ez vajon a Trenzaloreos rész lesz e, vagy egyáltalán Silence-es, de Moffat azt ígérte, hogy ennyi mindent egy részben még nem láthattunk szóval OMG de várós, de nem csak ez a rész, azért még jópár rész visszavan az évadból, és az IW-ost kivéve eddig nagyon állat. Szerkesztve: 2013. Április 19. - kudar Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Április 19. Hozzászólás ideje: 2013. Április 19. Hihetetlen de egyet kell, hogy értsek! Valami hihetetlenül várós az évadzáró és az 50. évfordulós rész is... na és persze a többi epizód is, ami még hátra van. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Április 19. Hozzászólás ideje: 2013. Április 19. Nagyon várós! A cím kapcsán pedig egy Moffat-féle trollkodásra számitok: valahogy úgy mint a Wedding of River Songnál aminél abszolút nem azt kapta az ember amire a cím alapján számitana. De akár hogyis lesz, szinte tuti, hogy ütös lesz. Legalábbis Moffat most nagyon formában van: azok a részek amiket ebbe az évadba ő irt szerintem egytől egyig zseniálisak (Asylum of the Daleks, Angels Take Manhattan, Snowmen, Bells of Saint John) Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Április 19. Hozzászólás ideje: 2013. Április 19. No, ez már jól hangzik, várós lesz az a rész. Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: 2013. Április 19. Hozzászólás ideje: 2013. Április 19. Hát erre ez volt az első reakcióm: http://www.youtube.com/watch?v=k3I7p5lvkwQ Nem tudhatjuk meg a Doktor nevét! Moffat biztos csak ugrat minket. De azért képzeljük el milyen lenne, ha valóban elhangzana az öreg Theta Sigma neve? Megszűnne a sorozat címének értelme és egy fontos alkotóelemét távolítanák el a Doktornak: a titokzatosságot. Nem, nem ez nem hiszem, hogy valóra fog válni. Minden esetre jó cím. Én nevettem. Spoiler kapcsoló!!! - by Dzséjt Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Április 19. Hozzászólás ideje: 2013. Április 19. Még poszterek a maradék Doki részhez. úgy nézem lett kis cím csere is. EZt mondjuk elég szörnyű EZ viszont marha jó Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Április 19. Hozzászólás ideje: 2013. Április 19. Doctor WhoThe End of Time: Part Two Szavakkal nem lehet megfogalmazni, mekkora dráma volt az utolsó 15 perc, és milyen csodálatosan szép a lezárása ennek az érának. A napokban nosztalgiáztam a 10-essel kapcsolatban, és ebből a részből az utolsó negyed órát én is megnéztem. Még mindig remek befejezés. És a 7. évad utolsó részének a címe valamint posztere!!!! Ááááá.... köszi! Egek, nem gondoltam volna, hogy előkerül most a téma, de igazán örülök neki. És ugye a szereplők alapján ismét láthatjuk Rivert Amúgy is illik a témához. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Április 20. Hozzászólás ideje: 2013. Április 20. Ez így igaz, sokaknak már az sem tetszett, amikor T'Pol kivillantotta a formás hátsóját az ENT-ben. Ha már csak az nem tetszett volna nekik, de a java már azon kiborult, hogy az Enterprise D-t nem Kirk irányítja, és nem Spock a tudományos tiszt. Meg, hogy a klingonok a Föderáció barátai lettek. Vagy, hogy a Deep Space Nine egy űrállomás. Hetesről már nem is szólva. Bár erről van egy elméletem, legalábbis a Hetest és T'Polt, na meg most az új Uhurát szidalmazó trekkie-kről. Tapasztalataim szerint ezeket a dekoratív hölgyeket azok az elfajzott rajongók veszik célba, akik bűn rondák, az önbizalmuk meg valahol az elhervadt rózsa és a béka ülepe között van (természetesen nem csak nők, férfi fronton az új Kirk, Spock, korábbról pedig Bashir, Paris, Trip voltak a célpontok). Persze a leggyakoribb érvük mindig az, hogy a Star Trek az egyenlőségről és elfogadásról szól. Ami alapjáraton jó nagy baromság, mivel már a TOS tele volt félmeztelen bombázókkal, meg adoniszokkal. Kirkről sem a Csillagflotta szabászat fellendítése miatt szakadt le epizódonként az ing. Persze, amikor már húsz éve futott a sorozat, naná, hogy a kor meglátszódott rajtuk, de kérem, az elején Riker is csini fiú volt, Troy sem véletlen hordott testhez álló ruhát, stb. Szóval a trekkie kemény mag az egy nagyon elborult állatfaj. DW 7. évad Nem tudom, melyik rész lesz, csak a trailerben láttam, hogy Vastra, Strax és Jenny újra szerepelnek majd. Azért kíváncsi leszek, ők hogyan reagálnak majd Clarára, akiről úgy tudják, meghalt (oké, Strax kitalálható: more granades ). Illetve kiderül-e a lány előtt, hogy a Doktor miért is érdeklődik annyira iránta. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Április 20. Hozzászólás ideje: 2013. Április 20. Azt gondolom, hogy ha valaha is komolyabban érdeklődtem volna/érdeklődnék a ST-fanság iránt, nem tudnék megfelelni a leírt "követelményeknek", legalább is ami az elborultságot illeti Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Április 20. Ha már csak az nem tetszett volna nekik, de a java már azon kiborult, hogy az Enterprise D-t nem Kirk irányítja, és nem Spock a tudományos tiszt. Meg, hogy a klingonok a Föderáció barátai lettek. Vagy, hogy a Deep Space Nine egy űrállomás. Hetesről már nem is szólva. Bár erről van egy elméletem, legalábbis a Hetest és T'Polt, na meg most az új Uhurát szidalmazó trekkie-kről. Tapasztalataim szerint ezeket a dekoratív hölgyeket azok az elfajzott rajongók veszik célba, akik bűn rondák, az önbizalmuk meg valahol az elhervadt rózsa és a béka ülepe között van (természetesen nem csak nők, férfi fronton az új Kirk, Spock, korábbról pedig Bashir, Paris, Trip voltak a célpontok). Persze a leggyakoribb érvük mindig az, hogy a Star Trek az egyenlőségről és elfogadásról szól. Ami alapjáraton jó nagy baromság, mivel már a TOS tele volt félmeztelen bombázókkal, meg adoniszokkal. Kirkről sem a Csillagflotta szabászat fellendítése miatt szakadt le epizódonként az ing. Persze, amikor már húsz éve futott a sorozat, naná, hogy a kor meglátszódott rajtuk, de kérem, az elején Riker is csini fiú volt, Troy sem véletlen hordott testhez álló ruhát, stb. Szóval a trekkie kemény mag az egy nagyon elborult állatfaj. Én egyszer láttam ezekről a rajongókról egy filmet, de ezek még otthon is ST egyenruhában járnak-kelnek. De ha ez még nem lenne elég, a lakásuk kialakítása is olyan mintha egy csillagflotta bázison lennénk. Persze lehet ilyen SW rajongó is, de hogy ott valami nagyon nem kóser az fix. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Április 20. Hozzászólás ideje: 2013. Április 20. GoT fanoknak, érdekes interjú - http://ohnotheydidnt.livejournal.com/77006707.html Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Április 20. Hozzászólás ideje: 2013. Április 20. Én egyszer láttam ezekről a rajongókról egy filmet, de ezek még otthon is ST egyenruhában járnak-kelnek. De ha ez még nem lenne elég, a lakásuk kialakítása is olyan mintha egy csillagflotta bázison lennénk. Persze lehet ilyen SW rajongó is, de hogy ott valami nagyon nem kóser az fix. Én is láttam egyszer egy ilyen dokufilmet, Trekkies, azt hiszem ez volt a címe. Lehet pont ugyanazt láttuk. Amire emlékszem belőle, és az már az elvetemültség (elmehibbantság) csúcsa volt, hogy egy fickó "kihegyeztette" plasztikai sebésszel a fülét, és átszabatta a szemöldökét, hogy hasonlítson Spockra. Nem százasok, na. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Április 20. Én is láttam egyszer egy ilyen dokufilmet, Trekkies, azt hiszem ez volt a címe. Lehet pont ugyanazt láttuk. Amire emlékszem belőle, és az már az elvetemültség (elmehibbantság) csúcsa volt, hogy egy fickó "kihegyeztette" plasztikai sebésszel a fülét, és átszabatta a szemöldökét, hogy hasonlítson Spockra. Nem százasok, na. Szerintem az lesz az! Nem semmi doksi film. Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: 2013. Április 20. Hozzászólás ideje: 2013. Április 20. (szerkesztve) DW 7x09 Hát ez a rész nagyon tetszett! Igazi kísértettörténet! Szerintem az egyik legjobb, amióta 2005-ben újraindult a sorozat. A kis utalásokon pedig nagyokat mosolyogtam. Például, amire nem számítottam volna, az a direkt utalás a '96-os tévéfilmre a 8. Doktorral a Harmónia Szemével kapcsolatban, na meg az "Oh dear!" ami a 2. Doktor gyakori mondása volt és Matt még egyszer mondta is, hogy a kedvenc Doktora a Második. Nem véletlen, már a 6. évadban is utalt egyszer rá, mikor Clidenál járt: "Oh, you have redecorated! ... I don't like it." Matt Smith egyszerűen zseniális! A kedvencem az volt, mikor lufikkal bemutatta a két univerzum helyzetét. Az egész rész hihetetlenül jó volt. Clara és a Doktor párosát most láttam először igazán a legjobban működni. Alig várom a folytatást! Szerkesztve: 2013. Április 20. - dalekterminator Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Április 20. Hozzászólás ideje: 2013. Április 20. (szerkesztve) Doctor 7x9 Nagyon összetett rész volt. Az eleje marha félelmetes volt. Tényleg kísértet sztori volt a javából, de aztán jött itt minden. időutazó nő aki minden idősíkban ott van, zsebuniverzum, Tardis reptetés, menekülés a szörny elől és hát a végén ahogy a szerelmes pár...ok, egymásra találnak. Nem hittem volna az elején, hogy ez lesz a vége. ÉS valóban szinte az összes Doki meg lett említve, nekem azért a Metabelis 3 és a kristály volt a kedvencem, még annak ellenére is hogy mondhatni az okozta a 3. Doki halálát. Clara s a Doki viszonya az elején volt nagyon jó, teljes összehang, de ahogy beszélt Emmával, valahogy hideg lett, és gyanús köztük a levegő. Mintha a Doki tényleg figyelné, talán félne is tőle azért tartja magához közel. De kíváncsi leszek a Tardis viselkedésére is. Kíváncsi leszek mi lesz Clara szerepe. Páran azt írták lehet ő a Bad Wolf, mert elég sok utalás volt már arra az első évados jelentre és Rose-ra is. Na mind1, rész eleje félelmes, közepe átvezető, vége marha jó és váratlan! Szerkesztve: 2013. Április 21. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Április 21. Hozzászólás ideje: 2013. Április 21. Doctor 7/9: remek rész volt, a többit leírtátok Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Április 21. Hozzászólás ideje: 2013. Április 21. Doctor Who 7*09 - Végre! Ez most nagyon jó lett. A hetedik részig simán ez volt a kedvenc évadom, de az utolsó két résznél kicsit megijedtem, mert olyan dolgok nem működtek, amik pedig ennél a sorozatnál szoktak. De most megint minden - a hangulat, a rendezés, a sztori - a csúcson pörgött. A következő rész pedig a teaser alapján hasonlóan jó lehet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Április 21. kudar! Jól elírtad az alább a 7x09 -et 08 -ra. Én meg jól beleolvastam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Április 21. (szerkesztve) Doctor 7x08 Jó rész volt, nekem bejött. Voltak benne igazán remek részek. Van már a kilencedik részhez felirat? Szerkesztve: 2013. Április 21. - Ody Mandrell Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Április 21. Hozzászólás ideje: 2013. Április 21. Sajnos még nincs. Olyan kedd-szerda magasságában várható hogy meg lesz. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Április 21. Hozzászólás ideje: 2013. Április 21. kudar! Jól elírtad az alább a 7x09 -et 08 -ra. Én meg jól beleolvastam. Opsz, bocsi kicsit keverem őket. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Április 21. Sajnos még nincs. Olyan kedd-szerda magasságában várható hogy meg lesz. Köszi, akkor várok. Opsz, bocsi kicsit keverem őket. Nekem annyira nem volt vicces, mivel az első mondatban előtted az egyik poént. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Április 21. Hozzászólás ideje: 2013. Április 21. Doctor évadzáró szerintem a cím tekintetében: Nem lehetséges, hogy ebben a részben fogja a Doki utoljára látni Rivert? Csak mert River tudja a Doktor nevét mint az a Libraryből kiderül, és most nézem épp újra a mostani részt amiben a csavarhúzó eléggé rakoncátlankodik. Lehet erős túlzás ebből erre következtetni, de River-nek még a Doki előtt le kell lépnie szóval szerintem lehetséges. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Április 21. Hozzászólás ideje: 2013. Április 21. Kudar, nekem is eszembe jutott már ez a verzió. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Április 21. Hozzászólás ideje: 2013. Április 21. Mint ahogy nekem is! Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Április 22. Hozzászólás ideje: 2013. Április 22. (szerkesztve) Az új Trónok Harca rész brutális volt. Az eddigi legjobb epizód. kudar, te majd egyben nézed meg az évadot szinkronosan? Hehe, és tényleg Szerkesztve: 2013. Április 22. - JakeSully Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Április 22. Hozzászólás ideje: 2013. Április 22. Tényleg nagyon szuper volt az új Trónok rész! Hirtelenjében pár észrevétel: -Továbbra is le a kalappal a castingosok elött: Beric Dondarrionnak van mondjuk öt mondata, de az ipse annyira hatásosan adja elö hogy meg is vett kilóra -Sansa egy kivágott varsafánál imádkozik - apró, de szivetmelengető részlet -Baelor Nagy Szentélye talán az eddigi legimpresszivebb épületbelső amit láttunk, a Joffrey-féle turistavezetésért külön plusz pont jár -Varys "alaptörténete"! Először mondjuk nem értettem miért épp most meséli el, de aztán a ládanyitás után persze minden világos lett -Gyakorlatilag minden egyes másodperc arany ami a Brienne-Jaime párossal foglalkozik. Annyira jó, hogy ennyi nem is elég... nem lehetne egy fél részt nekik szentelni egyszer? (költői kérdés) -A "bunyó Crasternál" sokkal jobb lett mint képzeltem és ez elsősorban Burn Gormannek köszönhető (aki egyébként a Doctor Who spin-off sorozatában a Torchwoodban az egyik főszereplő). Amikor először odalöki Casternek, hogy "ugyan kinek a torkád vágnád el" még bennem is megállt az ütő. Van ennek a fickónak a megjelenésében meg a hangjában valami hátborzongató -A rész két legszebb pillanata: mikor Theon azt mondja hogy az igazi apját lefejezték Királyvárban és amikor Sansa szinte elsirja magát attól hogy végre megcsillan elötte annak a reménye hogy nem boldogtalanul éli le az életét -Azok a zárópillanatok! A jelenetek epikussága is lenyügöző, de ráadásul atyaég, de jól áll Emilia Clarke-nak ez a badass szerep! Ahogy néz, ahogy eldobja az ostort a homokba! Wow! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.