Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Én is nézem a lostot Ody!!! AZ ELŐZŐ HOZZÁSZÓLÁS SPOILERES, EL NE OLVASD!!!!!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Lost-ot a sci-fi sorozatok topikban szoktuk tárgyalni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. !LOST SPOILER! Basszus, te hogy élted meg, amikor végre előkerült Michael, és szemrebbenés nélkül agyonlőtte Ana-Lucia-t, meg a Libby-t? Mondom, ilyen nincs. A ma esti részben kiderül, mi történt vele, amíg távol volt. Nekem egyébként Sawyer a kedvencem, bár ez az újítás, hogy visszatér a köcsög-bunkó énjéhez, nekem nem jött be. Állítólag felbukkan a jövő heti záró epizódban Desmond, akiről nekem csak az jut eszembe, hogy amikor elfutott, vajon hová mehetett? Azért még válaszolok itt: SPOILER Bennem megállt az ütő, de legalább örülök hogy olyanoknak vették el az életét, akiket nem csíptem.Hogyha Sawyert lőtték volna le akkor nagyon mérges lennék. Van is pár kép Desmondról, ahogy piásüveggel a kezében szakállasan tárgyal Locke-ékkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Nagyon jó volt sztem az új LOST rész, bár az ezelötti rész jobban sikerült. A finale promo nagyon üt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Donát, láttad az új részeket? Minden idők legjobb részei voltak, az biztos.A vége is mekkora volt már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Nem, most szedem. Csak lejöjjön,mert akármelyik percben megszakadhat Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. A múlt héten elég érdekes volt a LOST. Megint jól bekavartak azzal a csajjal, aki a dagadt csávóval volt a diliházban... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Jaja, Libbynek elég különös storyja van... a mostani rész nem lesz annyira ütős, de az azt követő szerintem nagyon. És nem sokára itt a vége, ami szintén fergeteges lesz Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. a mostani rész nem lesz annyira ütős Egyenesen pocsék volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Egyenesen pocsék volt. Hát ja..Ennek a résznek a végén tűnik fel Michael? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. (szerkesztve) Hát ja..Ennek a résznek a végén tűnik fel Michael? Így van. Totál kómásan. Szerkesztve: 2006. Június 4. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Június 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 5. Hát igen, így is fogalmazhatunk Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 11. Hát nem semmi ez a LOST. A mai részből kb. három perc volt érdekes. Nagyon kíváncsi leszek a jövő heti részre, még nem írom le végleg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 11. Hát nem semmi ez a LOST. A mai részből kb. három perc volt érdekes. Nagyon kíváncsi leszek a jövő heti részre, még nem írom le végleg. Egy kérdés.Bár egy kicsit hulyeség. A LOSt mióta Sci-fi sorozat??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 11. Egy kérdés.Bár egy kicsit hulyeség. A LOSt mióta Sci-fi sorozat??? Már az elég sci-fi, hogy egy gép lezuhanását rengetegen túlélteék...és az se semmi, hogy szinte mindenki ismerte egymást korábbról... Analucia és Jack apjának ismeretsége, már mindennek a teteje. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 11. (szerkesztve) Már az elég sci-fi, hogy egy gép lezuhanását rengetegen túlélteék...és az se semmi, hogy szinte mindenki ismerte egymást korábbról... Analucia és Jack apjának ismeretsége, már mindennek a teteje. Jó. Én nem vitatkozni akarok csak kérdeztem.Mert eléggé.Be határtolhatatlan szerintem ennek a sorozatnak a műfaja.Csak azt nem tudtam elkébzelni mért sci-fi-nek állítjátok be. Szerintem inkább katasztrófa sorozat a gépszuhanás miatt.De ha így van akkor szerintem inkább kaland sorozat. Szerkesztve: 2006. Június 11. - Derb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 11. Itt kezdtünk el beszélni róla, mert az elején elégé misztikusnak tűnt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 18. Na, ma elkezdtem nézni a BSG 2. évadját. Kezdésnek nem volt olyan erős, mint az előző évad vége, sőt, ez inkább amolyan átvezetés volt, vagy méginkább az első évad utolsó részének a vége. A vége viszont már egyértelműen az új eseményekbe vezetnek át, és kérem, olyan hatásos az utolsó snitt, hogy nehéz lesz kibírni holnap estig, amikor megnézem a következőt. Karakterek terén: eddigi kedvenc pilótám, Starbuck most nem volt túlzottan a kedvencem. Tigh viszont annál inkább. Number 6 és Baltar folytatják kiismerhetetlen társaslgásaikat, és továbbra sem szerettem meg őket. Nagy általánosságban, csak, hogy ne lőjjek le semmi poént azt hiszem itt be is fejezem. A többi szereplő sorsa is érdekesen alakult. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 18. Nagyon irigyellek Dzséjt! Majd kooperáljunk már ha lesz egy pár részed ok? Egyébként "fű alatt" elkezdte vetíteni az AXN az Enterprise harmadik évadját. Sajnos az első három részt nem láttam, de a negyedik remek volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 19. (szerkesztve) Az első 10 BSG2 rész hamarosan meglesz, kb az lesz 1 DVD. Majd megoldhatjuk ugyan úgy, mint a múltkor. Szerkesztve: 2006. Június 19. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 19. Tényleg Ody, láttad a legutóbbi LOST-ot? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 19. Az első 10 BSG2 rész hamarosan meglesz, kb az lesz 1 DVD. Majd megoldhatjuk ugyan úgy, mint a múltkor. Remek lenne!! Nem kérem ingyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 19. Tényleg Ody, láttad a legutóbbi LOST-ot? Láttam, és igencsak tetszett! Szerintem Michael-el csináltak valamit az othersek, talán őt is belevonták a kísérletbe. Más okot nem tudok, miért lőtte le a csajokat. És az is tetszett, hogy végre további infókhoz jutottunk. Megy a kísérletezgetés rendesen... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 19. Láttam, és igencsak tetszett! Szerintem Michael-el csináltak valamit az othersek, talán őt is belevonták a kísérletbe. Más okot nem tudok, miért lőtte le a csajokat. És az is tetszett, hogy végre további infókhoz jutottunk. Megy a kísérletezgetés rendesen... Nekem az jutott eszembe, hogy megzsarolták, Michaelt Walt-tal. Ezért mindent teljesít amit mondanak, mert nem tűnt őrültnek, mint aki nem tudja(mint akinek kimosták az agyát a többiek), hogy mit csinált, sőt bűntudata volt. Ez is lehet a kísérlet része, de ha azt a kérdőjeles figyelő bunkert nem használják, akkor valami saját helyről figyelnek az others-ek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 19. (szerkesztve) 1980 óta biztos továbbfejlődtek. Egyébként nekem is eszembe jutott ez a zsarolós história. Most már nagyon kíváncsi vagyok mi a lényege ennek az egésznek. Egyébként a néger fickó álmai is nagyon érdekesek voltak. Szerkesztve: 2006. Június 19. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 19. Az is eszembe jutott, hogy a kérdőjeles bunker nem készít felvételeket, mert akkor lehet, hogy megnézhetnék hogyis volt az a Michaeles lövöldözés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 19. Az is eszembe jutott, hogy a kérdőjeles bunker nem készít felvételeket, mert akkor lehet, hogy megnézhetnék hogyis volt az a Michaeles lövöldözés. Egyből erre gondoltam én is, de sajna felvétel nem készült. Bár érdekes, hogy egy TV üzemelt... És ez a gomb nyomkodás is lehet, hogy kamu. Ahogy Locke mondta. Csupán teszt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 21. Hú, anyám, ez a BSG 2. évad nem semmi. Még csak a negyedik résznél tartok, de jobban tetszik, mint az első évad, pedig az is nagyon tetszett. A váratlan fordulatok néha olyan erőteljesek, mint az, amikor Boomer lelőtte Adama-t az első évad végén. És mondom, ez még csak a negyedik rész volt. Mi lesz még ezután? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. És mi lesz még a végén? Hajaj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Hú, anyám, ez a BSG 2. évad nem semmi. Mesélhetsz, max feketebetűs- kijelölveolvasós kivitellel... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.