Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 24. Hozzászólás ideje: 2008. Január 24. Ma meglestem az eddigi hármat és egyelőre bejön. Jókat röhögök azon ahogy a termicsajjal bánnak. Minden qrvának elmondják ő meg csak néz mint mozi a Roziban (vagy fordítva ) dehát mást amúgy se tudna azzal kezdeni. Szegény Bratac mester miatt lehet hogy meg is érdemli. Az öregnek a Dexterben azért valamivel több szerep jutott. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 24. Hozzászólás ideje: 2008. Január 24. Most kapcsolok, hogy tényleg szerepelt a Dexterben is. De amúgy tényleg itt nem olyan kitartó. Lehet, hogy megfáradt a sok Csillagkapuzástól Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 24. Hozzászólás ideje: 2008. Január 24. (szerkesztve) De amúgy tényleg itt nem olyan kitartó. Lehet, hogy megfáradt a sok Csillagkapuzástól Hát ezen szakadtam a röhögéstől. Szerkesztve: 2008. Január 24. - Rog Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Január 25. Hozzászólás ideje: 2008. Január 25. Heath Ledger NA ez azért már túlzás.Hogy dögöljön meg az összes.. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Január 25. Hozzászólás ideje: 2008. Január 25. (szerkesztve) NA ez azért már túlzás.Hogy dögöljön meg az összes.. Nálam ezek is simán beletartoznak a "tarkólövés" fogalmába! Így utólag én is beOFFolom -de most már ON! Szerkesztve: 2008. Január 25. - kudarmubat Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Január 25. Hozzászólás ideje: 2008. Január 25. Nálam ezek is simán beletartoznak a "tarkólövés" fogalmába! Most vettem észre hogy eltévesztettem a házszámot, na mindegy. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Január 26. Hozzászólás ideje: 2008. Január 26. Transformers animated.... momentán az egyetlen sorozat amit nézek. Youtube-on (FanOfTransformers videói közt kell keresgélni, vagy torrenten....) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Január 27. MEgnéztem az PB 9-10 .-ik részét. Állat volt! Annak ellenére, hogy lassan halad a történet, mégis izgalmas. Tudnak valamit ezek a srácok. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Srácok, tud valaki valamit arról, hogy mikor lesz a SCC negyedik epizódja? Asszem tegnap kellett volna lennie, de valami meccs miatt csúszott...esetleg elmaradt.(?) Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Elmaradt, Bush beszélt helyette. Majd jövő héten lesz új epizód. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Elmaradt, Bush beszélt helyette. Majd jövő héten lesz új epizód. A PB is így járt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Nagyon sok sorozat járt így, mert sok csatorna közvetítette Bush bácsit Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Bazz, hatalmas volt a mai retekklubos Szökés. Valahogy nem hiszem el, hogy befullad ez a sorozat. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. (szerkesztve) Elmaradt, Bush beszélt helyette. Majd jövő héten lesz új epizód. Kösz a választ. Nagyon várom a kövi epizódot. Szerkesztve: 2008. Január 30. - Oldfighter Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. De rossz volt ez a PB évadzáró. Hát ezt eredményezi az ha valaki már csak a nézettség miatt csinálja a dolgát... Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Péntek reggel.Szól az ébresztő.Még hajnali 4 óra sincs.Felkelek.Bekapcsolom a gépet.Letöltöm a Lost évadnyitóját.Megnézem.Megnézem mégegyszer.És mégegyszer.És mégegyszer.Péntek reggel.Szól az ébresztő.Még hajnali 4 óra sincs.Felkelek.Bekapcsolom a gépet.Letöltöm a Lost negyedik évadának második részét.Megnézem.Megnézem mégegyszer.....És ez így fog folytatódni egy darabig. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. De rossz volt ez a PB évadzáró. Hát ezt eredményezi az ha valaki már csak a nézettség miatt csinálja a dolgát... Pedig a harmadik évadban vannak a legdurvább arcok. A sztori kifulladni látszik, de azért még így is élvezhető. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Kösz a választ. Nagyon várom a kövi epizódot. Én is. Most nagyon rákattantam a Terminatorra, éppen olvasok egy könyvet, amit évekkel ezelőtt kaptam, de csak most álltam neki, meg a héten végignéztem mindhárom részt. Azért valamire már jó volt ez az SCC Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. de azért még így is élvezhető. Azért ez nekem már rosszul hangzik. Az első évad amire azt mondtam, hogy ilyet rég nem láttam...és erre most ide jutottunk... Élvezhető... Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. De az igazat megvallva nem is lehetett sokkal többet kihozni a sztoriból.Ha egy sorozatnak az a címe hogy Prison Break akkor nyílván nem szólhat másról, de az egy évad börtönben - egy évad szökésben nem fog működni sokáig.Kár hogy a készítők hat évadról beszélnek, már előre félek hogy miket tesznek a következő évadokba. Már így is sajnos az egyszer nézős kategóriában van a sorozat, az első évad részeit akár többször is meglehet nézni, nem úgy mint egy mostani epizódokat.Egy Lostot megnéz az ember 20x, épp az benne a jó. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Nekem tetszik a PB. Izgalmas. Obi én megértem ha isteníted a LOST-ot, dehát ugye nem mindenkinek az a csúcs...ott is van ködösítés, meg időhúzás ezerrel. Nekem sok helyen uncsi már. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Nekem tetszik a PB. Izgalmas. Obi én megértem ha isteníted a LOST-ot, dehát ugye nem mindenkinek az a csúcs...ott is van ködösítés, meg időhúzás ezerrel. Nekem sok helyen uncsi már. Persze hogy van, de ott megtehetik.Annak a sorozatnak nem kell minden második percben akciót tartalmaznia, mert nem azt ígér.A Lost az inkább dráma-kaland-scifi. És egy szökést nem húzhatnak 6 évig. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Mindent lehet húzni, csak az a kérdés, hogy mennyi értelme van. A LOST sci-fi is? Régebben azt mondták a készítők, hogy mindenre van racionális magyarázat. Tipikusan olyan sorozat, aminek ha tudod a titkát, elveszti az érdekességét. Erre épül. Persze ezt jól csinálták eddig, kíváncsi leszek merre lépnek tovább. A legutóbbi évadzáró számomra nem sok jót ígér...no de majd meglátjuk. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Énn belesorolom a scifi kategóriába, mivel vannak olyan dolgok amiket nem lehet megmagyarázni. Pontosan mi a gondod az évadzáróval? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. (szerkesztve) Énn belesorolom a scifi kategóriába, mivel vannak olyan dolgok amiket nem lehet megmagyarázni.Pontosan mi a gondod az évadzáróval? Nem lehet megmagyarázni....még. Csak visszautalni tudok az előző írásomra, amikor is azt mondta Abrams, hogy mindenre meg lesz a válasz. Ami nem tetszik Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Az, hogy valszeg arról fog szólni ez az évad, hogy miként jöttek el a szigetről, tehát olyan történeti szálat nézünk, aminek már tudjuk a végét. Persze van titok...kit temettek, amire Jack is elment. De ez nekem így nem tetszik. De remélem tévedek, és másként oldják meg. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. Hozzászólás ideje: 2008. Január 30. (szerkesztve) Lost Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- De az hogy páran kijutnak a szigetről az még nem a sorozat vége, mondták is a készítők hogy a 3x23 végső jelenete nem a Lost befejezése.Hasonló a helyzet mint a prequel trilógia esetében, hiába tudtuk már 30 éve hogy mi a sztori kimenetele, mégis nagy izgalommal néztük végig a részeket, mert nem tudtuk a mikénteket. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Én azért nem hasonlítanám az SW-hez, még a várakozás terén sem. Engem nem villanyoz fel túlzottan ez a felállás, hisz az volt a lényeg, hogy elmenjenek onnan, és ez sikerült. De majd megmondom hogy tetszett, ha megnéztem az újabb részt. Mondjuk sose voltam nagy LOST fan... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. (szerkesztve) Hát öregem, szerintem is a legtutibb sorozat. A feszültségkeltésben k*rva nagyok. Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Mahone és Scofield egy börtönben. Várom a folytatást. Pedig a harmadik évadban vannak a legdurvább arcok. A sztori kifulladni látszik, de azért még így is élvezhető. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Meghalt Wilson doktor...hangja! (de volt ő Bauer, és megszólalt Pitt és Banderas "helyett" is) Selmeczi Roland 38 évesen elhunyt autóbalesetben Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. (szerkesztve) Na neeeeee! Ezt nem hiszem el. Szerkesztve: 2008. Január 31. - Donát Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.