Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Február 5. YEAH!! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Rog, arról a pocokról nekem is egyből a Kelly hősei ugrott be Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Nem kicsit qva jó ez a lenti kép Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Én mindjárt nekifekszem. Kíváncsi vagyok. Ráadásul az utolsó Stargate Atlantis rész is olyan volt, mintha Terminator epizódott néztem volna Hát kb... De abban is lehetne már vmi kis változás, mert már a 3. filler epizódot adják egymás után. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Good appetite Dexter! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Hát kb... De abban is lehetne már vmi kis változás, mert már a 3. filler epizódot adják egymás után. A This Mortail Coil-Be All My Sins Remember'd-Spoils Of War trió után csodálod? Különösen a BAMSR után nem csoda, hogy ennyire spórolós részek jönnek, hiszen szvsz az többet vitt el, mint egy évadnyitó vagy évadzáró epizód. Ennek ellenére, még a mostani Outcastba is belefért három új vágókép a BC-304-esről, így remélhetőleg már a Föld vagy Atlantis körül keringő Odyssey-Apollo-Daedalus hármasról nem az a kettő lesz, ami SGA 2./SG-19. évad óta van. Ráadásul, nekem az Outcast még tetszett is. A Quarantine és a Harmony viszont harmatgyenge volt. És szerintem még az e heti Trio sem lesz több egy tölteléknél. Viszont az utolsó négyes, az remélhetőleg remek lesz. Különösen a Midway-t várom, de a Kindred I-II és The Last Man is ígéretesnek tűnik. Aztán jön az 5. évad, amiben újabb keverések lesznek. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Különösen a Midway-t várom, de a Kindred I-II és The Last Man is ígéretesnek tűnik. Aztán jön az 5. évad, amiben újabb keverések lesznek. Én is teljesen így látom. Sok filler, még legalább 2, aztán jönnek a jó részek, egészen a végéig. És hát tényleg nem csodálkozom mert, az "ütőstrió" tényleg az volt. Szinte már egy jó kis SW csatának is elment volna. Akkor várjuk a végét. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Sok filler, még legalább 2, aztán jönnek a jó részek, egészen a végéig. Csak egy, a Trio. A Midway már metaplot. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Csak egy, a Trio. A Midway már metaplot. Épp elég. azért még kibírjuk. még több character developement. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Oldie! Az hogy lehet, hogy a PB -t nem szeded a netről? Nem érdekelnek az új részek? Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. (szerkesztve) Én meg most a Sopranos-ra kaptam rá. Prison Break Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Mikor Scofield halálguvadt szemekkel bejelentette, hogy ma este kell szöknünk, én már csak felröhögni tudtam. Hányszor hallottuk már. Na de végre a végén hátha történik valami, remélem már nem szaroznak, hanem bevállalják. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Oldie! Az hogy lehet, hogy a PB -t nem szeded a netről? Nem érdekelnek az új részek? Hozzászoktam a szinkronhoz. Nameg van pár sori amit így is netről töltök és helyhiányban is szenvedek. Amúgy most az b*szta fel az agyam, hogy a TV2 levette a Jerichot. Négy rész lett volna hátra. Pont amikor kezdett "durvulni" minden. Csesszék meg! Netről meg hiába néztem utána, piszok lassan jön lefelé. Node remélem hamarosan a retekklub folytatja a Szökést a harmadik évaddal. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. (szerkesztve) Prison Break Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Jó volt ez megint! Bár inkább a vége indult be. Egyébként ki kell hogy szökjenek, a Sonában már nincs potenciál, teljesen kimerítették a lehetőségeket. Tovább kell lépniük. A karakterek sorsára vagyok nagyon kíváncsi. Persze annak a zsoldos ribancnak magam vágnám el a torkát! Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 7. Hozzászólás ideje: 2008. Február 7. Durvul Cameron, durvul... Egy kis promo a köv. epizódból. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Február 8. Hozzászólás ideje: 2008. Február 8. Odavágott a Lost. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Február 8. Hozzászólás ideje: 2008. Február 8. Én csak holnap tudom megnézni, de az eddigi Lost.hu-s szavazatokat látva (vagy 9 db 10, 11 db 9-es, és a legrosszabb érdemjegy a 8-as...) és most ezt a reakciót... hát iszonyúan várom! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Február 8. Hozzászólás ideje: 2008. Február 8. Odavágott a Lost. Egy kis hidegvizes vagy jeges borogatás enyhítheti a fájdalmaidat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Február 9. Odavágott a Lost. Bár a fene se tudja ki a jó és ki a rossz, azért határozottan jó volt. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Február 9. Hozzászólás ideje: 2008. Február 9. (szerkesztve) A heti PB se volt rossz. Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Ha megint visszakerülnek a Sona-ba esküszöm megy a cancel. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Február 11. Hozzászólás ideje: 2008. Február 11. (szerkesztve) Dzséjt. Ma néztem meg az SGA új részét. Szóval azt mondod ezután fellendül? jó lenne, mert már sok a 4 hete tartó "kitöltés". Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Azért Keller és Carter levetkőzhettek volna... Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Február 11. Hozzászólás ideje: 2008. Február 11. (szerkesztve) Főleg Keller... már úgy belelendült Naná, hogy fellendül. Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- A Midway-t már azóta várom, hogy megjött róla az első hír: Midway állomást elfoglalják a lidércek, Teal'c vs Ronon, lidérc megszállás az SGC-nKindred I-II alap lesz, hiszen azon túl, hogy metaplot, feltámad egy halott: Beckett is back; Michael és nünükéi is back, Teyla népe is back. The last man meg évadzáró, ennél fogva nem lehet rossz: BC-304 Phoenix immár gyárilag beépített asgard maggal; 10 000 évvel a jövőben Dzséjt. Ma néztem meg az SGA új részét. Szóval azt mondod ezután fellendül? jó lenne, mert már sok a 4 hete tartó "kitöltés". Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Február 11. Hozzászólás ideje: 2008. Február 11. (szerkesztve) Váááá mi van? Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Becket is back? ne mááár. Örülök is meg nem is. Sz*r volt nagyon mikor meghalt, de azért durva lenne visszahozni. De a legírásod alapján tényleg jó kis részek lesznek. Alig várom. ^^ Remélem a Teylas-gyerekes-népes szenvedés nem lesz túl hosszú. Naná, hogy fellendül. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 11. Hozzászólás ideje: 2008. Február 11. Mikor várható a Terminátor sori következő darabja? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Február 11. Hozzászólás ideje: 2008. Február 11. (szerkesztve) Mikor várható a Terminátor sori következő darabja? Holnap reggel már valószínűleg lesz release. Szerkesztve: 2008. Február 11. - Dzséjt Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. (szerkesztve) A mostaniban Szkájni csatlósai továbbra is nagyon aktívan próbálják a főnöküket világra segíteni és a másik csapat is szépen elakciózgat plusz a Konorokat egy elég nagy meglepi éri. Szerkesztve: 2008. Február 12. - Rog Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. SCC 5 Nagyon jó volt a mostani rész is. Ez a meglepi tényleg jó volt. Azt hittem erőltetésnek fog tűnni amikor kiderült ki az ürge, de aztán szerintem remekül passzolt a sztoriba. Minden a helyén van továbbra is a filmben. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Izgalmas volt a mai/tegnapi Prison Break is.Az évad egyik legjobb része. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Izgalmas volt a mai/tegnapi Prison Break is.Az évad egyik legjobb része. Csessze meg a retekklub! Most egy jó darabig jegelték a harmadik évad bemutatóját. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Izgalmas volt a mai/tegnapi Prison Break is.Az évad egyik legjobb része. Szedem!!! Már alig várom, hogy lássam. Pénteken meg jöhet az új LOST. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Február 13. Hozzászólás ideje: 2008. Február 13. (szerkesztve) Jó volt az új SCC. Fordulatos, mozgalmas, meglepő. Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Derek Reese, eltűnt Török, Cromartie FBI ügynök, FBI ügynök robikezet talált, -1 mikrobi... alakul a sorozat, alakul. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.