Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 17. Hozzászólás ideje: 2008. Május 17. Láttad már a promót?Üt. (a vége.) Sőt, a közepe is. Nem, ezt a promót most kihagyom. Teljesen "tudatlanul" ülök le az új rész elé. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Május 17. (szerkesztve) Jó volt a LOST: Mi a véleményed Obi? Mi lesz a végén? Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Remélem nagy harc, és kinyírják Keamy-t. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Május 17. Hozzászólás ideje: 2008. Május 17. (szerkesztve) Igen, nagyon hangulatos volt.A vége és az eleje nagyon hatásos azzal a zenével. Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Ha meghal Keamy akkor lehet hogy robban a hajó is, mivel az előző részben felerősített valamit a karjára, ami gondolom a pulzusát figyeli, és találtak a hajón egy nagy rakás C4-et.Félek hogy így fog meghalni Jin is, meg pár másik háttérszereplő is. A promóból ítélve megint előjön a man of science, man of faith téma. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. BSG Gaeta kornyikálásán kívül egész elviselhető volt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Milyen volt már a BSG, nekem nagyon tetszett, majd halálra izgultam magam rajta Szerintem még Gaeta éneklése is oké volt, mert nagyon szép a hangja Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Ó, de jó kis előzetes Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. (szerkesztve) Egyetértek, nagyon jó volt! Azt a két kakukktojás részt nem értem még most se.... Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- 6-os nem halt meg!!! Milyen volt már a BSG, nekem nagyon tetszett, majd halálra izgultam magam rajta Szerintem még Gaeta éneklése is oké volt, mert nagyon szép a hangja Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Végre megint van benne sci-fi. Bár még így is elmaradt az első szezontól. Most annyi a csavar, meg a kavar, hogy követhetetlen. Le kéne már tisztulnia, hogy élvezni lehessen a sztorivezetést. Én legalábbis így érzem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Végre megint van benne sci-fi. Bár még így is elmaradt az első szezontól. Most annyi a csavar, meg a kavar, hogy követhetetlen. Le kéne már tisztulnia, hogy élvezni lehessen a sztorivezetést. Én legalábbis így érzem. Ebben is van valami igazság. Én eleve annak örülök, hogy történik valami izgalmas. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Hozzászólás ideje: 2008. Május 20. Ez a BSG rész most nálam tarolt. Azt hiszem, a sorozat újra erőre kapott. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. (szerkesztve) House: nálam ez a második legjobb évadzáró. Azt hiszem, a sorozat most megint átesik majd némi változáson. Az évad is nagyon tetszett, az nálam most a legelső helyen van. Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Hát kíváncsi vagyok, House megváltozik-e, hogy kevésbé lesz-e majd nyomorúságos, ahogy azt mondta. Vagy, révén nem kaphat meg mindenki mindent, amit akar, marad továbbra is a jó öreg House. Minden esetre a legjobb, és majdhogynem az egyetlen barátját lehet el fogja veszíteni. Ráadásul még 13 is pozitív lett Huntingtonra, ez is megér majd valamit jövőre, remélhetőleg. Bár kár érte, így már tuti meg fog halni... pedig ő a kedvencem az új team-ből Szóval, szomorú, de jó évadzáró volt. Jöhetne már az 5. évad. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. Hozzászólás ideje: 2008. Május 22. (szerkesztve) Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Ahogy ez az évadzáró fel lett építve... hát le a kalappal! És az egész évad előtt is... ahogy benntartották Formant, Cameront és Chase-t, valamint hozzávették ezt az egész kiválasztósdit, és méltóképpen le tudták zárni... hát nem semmi volt. A vége pedig rendkívül szomorúra sikeredett, nagyon megsajnáltam House-t, aki tényleg mindent megtett, hogy tudassa Wilsonnal, aztán hogy megmentse Ambert, az életét nem egyszer kockára tette, de így se tudja elfeledtetni Jimmyvel, hogy az ő lelkén szárad valahol Amber halála, még akkor is, ha ő kifejezetten kérte Ambert, hogy szóljon Wilsonnak. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Skacok, BSG téren mi a helyzet? Mikor lesz? Tud valaki infót? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Május 26. Skacok, BSG téren mi a helyzet? Mikor lesz? Tud valaki infót? Hétvégén jön, mint a Lost is. Sajnos egy hét most kimaradt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. (szerkesztve) Köszi Hát tényleg sajnos, most hogy jól megy a sztori Jut eszembe, valami ünnep volt a tengerentúlon most. Szerkesztve: 2008. Május 27. - MissKarrde Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Nekiálltam sorozatot nézni... Gilmore Girls Már a hatodik évadnál tartok... XD Egy-két hete kezdtem, tök durva... Gondolom ti ilyeneket nem néztek Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Nem igazán, mert már sok lenne, épp hogy elbírok 3-4 sorozattal. Azt olvastam róla, hogy nagyon jó Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. , mint a Lost is. Hú de várom már a pénteket. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Hú de várom már a pénteket. Két órás lesz a záró epizód? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Nekiálltam sorozatot nézni... Gilmore Girls Már a hatodik évadnál tartok... XD Egy-két hete kezdtem, tök durva... Gondolom ti ilyeneket nem néztek Én most pillanatnyilag csak az NCIS-t nézem. Ez is egy tuti sorozat Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Nekiálltam sorozatot nézni... Gilmore Girls Már a hatodik évadnál tartok... XD Egy-két hete kezdtem, tök durva... Gondolom ti ilyeneket nem néztek Na azaz a sorozat amit életemben nem néznék, már akkor is rögtön elkapcsolok ha reklámozzák a tv-ben. Ody: 2+1 órás, mivel megint leadják a There is no place like home első részét, bővített jelenetekkel - a sajtókonferenciás jelenet legalább is hosszabb lesz. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. (szerkesztve) Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Szerintem meg ha 13 meghal, akkor Taub is elmegy. Láttátok, amikor a végén vigasztalta (sőt, be is feküdt mellé )? És,(-sel nem kezdünk mondatot ) ha 2 ember elmegy, kell helyettük valaki. House: nálam ez a második legjobb évadzáró. Azt hiszem, a sorozat most megint átesik majd némi változáson.Az évad is nagyon tetszett, az nálam most a legelső helyen van.Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Hát kíváncsi vagyok, House megváltozik-e, hogy kevésbé lesz-e majd nyomorúságos, ahogy azt mondta. Vagy, révén nem kaphat meg mindenki mindent, amit akar, marad továbbra is a jó öreg House. Minden esetre a legjobb, és majdhogynem az egyetlen barátját lehet el fogja veszíteni. Ráadásul még 13 is pozitív lett Huntingtonra, ez is megér majd valamit jövőre, remélhetőleg. Bár kár érte, így már tuti meg fog halni... pedig ő a kedvencem az új team-ből Szóval, szomorú, de jó évadzáró volt. Jöhetne már az 5. évad. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. (szerkesztve) House Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Ott szopna be, ha még Taub is elmenne... aztán maradna Kutner, mellé meg visszajönne Cameron meg Chase... az annyira nem tetszene. Bár szerintem most az évad első fele House-ról és Wilsonról fog szólni, míg a második meg 13-ról. Taub amúgy a neje mellé feküdt be, nem 13 mellé. Elég nehezen lett volna az 13, mivel ő a kórházban van, és "ha csak nem lett döglött macska, akkor nem tud egy időben két helyen létezni". Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. Hozzászólás ideje: 2008. Május 27. (szerkesztve) House Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Taub amúgy a neje mellé feküdt be, nem 13 mellé. Tényleg, most, ha jobban megnézem... Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Na azaz a sorozat amit életemben nem néznék, már akkor is rögtön elkapcsolok ha reklámozzák a tv-ben. Hát, jah, eléggé lányos sorozat, de nekem tetszik! Meg olyan vicces és szórakoztató Meg cuki benne a kutya Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Hétvégén jön, mint a Lost is. Sajnos egy hét most kimaradt. Valamely adó már leadta, Tesóm most nézi! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Hozzászólás ideje: 2008. Május 28. Valamely adó már leadta, Tesóm most nézi! De nem azt a részt. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.