Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 14. Hozzászólás ideje: 2008. Október 14. Biztos valami Alapítványi suli volt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 14. Hozzászólás ideje: 2008. Október 14. Érdekes volt a Hősök. Vajon a végén miért nem lepődtem meg? (Mert tök egyértelmű volt az eddigiek alapján vagy mi.) Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Október 14. Hozzászólás ideje: 2008. Október 14. Dex 3/3 Jól alakul, jól alakul. Hatalmas amit Dex és Mig együtt lenyom. Nagyon bejönnek a közös jeleneteik. Jimmy rohadt jól nyomja. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. (szerkesztve) Dex 3/3 Jól alakul, jól alakul. Hatalmas amit Dex és Mig együtt lenyom. Nagyon bejönnek a közös jeleneteik. Jimmy rohadt jól nyomja. Igen igen, azok a jelenetek nagyon jók! Egyik kedvencem mikor este beállít, és az apjukról beszélgetnek. Na nagyon kemény volt. Mi ki nem fog még derülni mig bácsiról. Heroes Character development... Igen sajna a végén lévő csattanó engem sem lepett meg, de az nagyon tetszett h parkman apja Lindermann. Ez egy marha jó ötlet volt. Suresh bedinkul, csakúgy mint Peter...hát nem is tudom, kezd olyan lenni ez a Heroes mint a Pókember 3, mindenki átmegy pár pálforduláson. Az kéne még a végén hogy Hiro is gonosz legyen és kész... Ami részben már bejött,hiszen leszúrta Andot, persze biztos nem...remélem csak látszatra. De vajon miért akarja Mr Petrelli hogy mindenki képességeket kapjon? Szerkesztve: 2010. December 16. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Igen igen, azok a jelenetek nagyon jók! Spoiler: Egyik kedvencem mikor este beállít, és az apjukról beszélgetnek. Na nagyon kemény volt. Nekem is az a kedvencem. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Nálam immár tökéletesen átment a Hősök a szánalmas kategóriába. Nem is csodálom, hogy az amcsik kivégezték a sorozatot. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. (szerkesztve) A mostani Frindzs-hez már majdnem szívgyógyszert kellett bevennem. Nagyon állat. Wal ebben is sziporkázik. Spoiler: Az öreg fogja magát és elindít egy szívet az asztalon. Nem semmi. A kopasz "földönkívüli" és Dzsoni körül meg egyre jobban bonyolódnak a dolgok. Szerkesztve: 2008. Október 15. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Nálam immár tökéletesen átment a Hősök a szánalmas kategóriába. Nem is csodálom, hogy az amcsik kivégezték a sorozatot. Meddig kínzod még magad oldie? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Nálam immár tökéletesen átment a Hősök a szánalmas kategóriába. Nem is csodálom, hogy az amcsik kivégezték a sorozatot. Azért a szánalmas az túlzás. Bár volt 1-2 hülye húzása, de én sokkal jobban élvezem a megnézését mint a PB-nek, jobban érdekel a sztorija(és azért szerintem jobb is), és itt fordulatok is vannak dögivel. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Meddig kínzod még magad oldie? Eddig kínoztam magam. Több rész nem lesz az tuti. Számomra gyenge a történet. Ott tart az egész ahol majdnem elkezdődött. Mindenki mindenkivel kavar mint Magdi anyusék pereputya. Sehová se tart az egész. Világváge, jövőbe utazás.....újra világvége...és láss csodát megint valaki a jövőben köt ki. :S Konyec. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. A mostani Frindzs-hez már majdnem szívgyógyszert kellett bevennem. Nagyon állat. Wal ebben is sziporkázik. Spoiler: Az öreg fogja magát és elindít egy szívet az asztalon. Nem semmi. A kopasz "földönkívüli" és Dzsoni körül meg egyre jobban bonyolódnak a dolgok. Várom a feliratot mintazállat. Látni akarom!!! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Október 16. Hozzászólás ideje: 2008. Október 16. Várom a feliratot mintazállat. Látni akarom!!! Kitartás! Tutira nem fogsz csalódni. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 17. Hozzászólás ideje: 2008. Október 17. (szerkesztve) Juj, a Heroes kezd durvulni Nagyon jó. + Hiro Star Wars-os vonatkozású mondata Spoiler: Bár nem értem Sylar képességét. Az első évadban megölte azt a nőt aki kilométerekről hallotta a hangokat, most meg nem hallja, hogy mit mond Noah a csávónak Szerkesztve: 2008. Október 17. - Darth_Phobos Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 17. Hozzászólás ideje: 2008. Október 17. Nagyon jó volt a mostani Dexter. Számomra eddig ez a legjobb évad. Már csak a Fringe hiányzik. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 17. Hozzászólás ideje: 2008. Október 17. Phobos, én már nem tudom követni, Peternek és Sylarnek milyen képességei vannak Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Skacok, aki eddig lemaradt róla, akkor az kezdje el nézni a Beugrót az M1-en. Hatalmas. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Gond van a House-felirat fordítással? Vagy hogyhogy nincs még magyar? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Az esetek többségében vasárnapra szokott kész lenni. Személy szerint furcsáltam is kicsit, hogy az utóbbi időben ilyen gyorsan kész lett. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Már csak a Fringe hiányzik. Jó kis epizód volt, de az előző azért jobban tetszett. Kevés volt benne a Walteres beszólás is. Spoiler: A rész elején még a bald guy is feltűnt. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. (szerkesztve) A rész elején még a bald guy is feltűnt. Őt én is kiszúrtam. Liftezett egy kicsit. Szerkesztve: 2010. December 16. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Az esetek többségében vasárnapra szokott kész lenni. Személy szerint furcsáltam is kicsit, hogy az utóbbi időben ilyen gyorsan kész lett. Azt hittem, hogy most késnek vele, mert én a nyáron néztem meg az eddig összest, és most, hogy egyesével kezdtem el követni normál menetben, azt hittem, hogy péntekre megvan a felirat. No jó, akkor eddig korán volt Így csak pár nap múlva tudom megnézni, de jó lesz akkor is Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Október 21. Hozzászólás ideje: 2008. Október 21. (szerkesztve) Dexter Hát nem tudom de valahogy ez a rész annyira nem jött be. Túl sok volt a kitöltős rész. Amikor az államügyésszel dumál az marha jó, meg mikor miguelt tőrbe csalta, az király volt. De valahogy túl sok a családalapításos dolog. Annyira tetszett az első évadban, h nem voltak érzései stb stb, és valahol szeretném ezt viszontlátni, de annak is örülök h azért tovább léptek ebből. Jó évad lesz ez, csak most már beindulhatnának a dolgok. Heroes Ez a Heroes rész nagyon állat volt. Peter és Sylar jó páros lehetett volna, de neeeem. Mr Petrelli meg oan lesz mint apokalipszis az xmen-ben. Mindenkinek elszívja az erejét, ő lesz a legerősebb és mindenkinek össze kell majd fognia, hogy legyőzhessék. Szegény Peter, azért sajnáltam. Azért ez az a rész volt, amiben nem volt unalmas rész. Hiro szála is tetszett, jókat lehetett rajta röhögni, PArkman és Defni szála is aranyos volt, Mohinder vs Nathan állat lesz a köv részben, és a puppet mester is ötletes volt. ÖSzzességében nagyon ott volt sztem ez a rész. PB Jó volt nagyon. ÉRdekesen alakulnak a dolgok. Most kicsit felgyorsul gondolom, mert ha pár napon belül átköltöztetik a sylat máshova akkor gyorsan kell ásniuk és megszerezni a 6. kártyát. Remélem most mahon ccsúúúúnyán elintézi wyatt-et. Jobban megérdelmi mint gretchen. Sajnáltam kicsit a kis árulót, de megérdemelte amit kapott. Most is megjegyzem, hogy remélem nem a semmiért volt a 4 évad és Michael nem hal meg a végén. Szerkesztve: 2010. December 16. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 21. Sajna jól le vagyok maradva a PB-ről is meg a Dexterről is. Majd bepótolom őket hamarosan. A lényeg a CW, azt nem hagynám ki semmi pénzért. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 21. Hozzászólás ideje: 2008. Október 21. Mind a Sarah Connor, mind pedig a Szökés marha jó volt. Sarah Connorba egyre jobban elfogadom ezt a filózofikus, kissé talán akcióhiányos részeket. Nem érzem azt, hogy ez terhére lenne a Terminator mitosznak. A Szökés pedig egész egyszerűen fantasztikus. Egyszer se ül le, pörög, pörög és csak pörög. Köröm nem maradt megint az ujjaimon. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 21. (szerkesztve) A PB olyan mint a Duracell nyuszi. Soha nem fogy el a szufla. Szerkesztve: 2008. Október 21. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 21. Hozzászólás ideje: 2008. Október 21. Remek volt a PB is, a SCC irányvonala nekem picit fura, de azért az is jó volt Sajna Hősöket csak holnap nézek. SCC Spoiler: Most akkor az az új termi csajt kit nyúvasztott ki? Nem igazán értem ezt a Jesses dolgot. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Október 21. Hozzászólás ideje: 2008. Október 21. A Heroes most annyira nem tetszett, az előzőek jobbak voltak. A PB olyan mint a Duracell nyuszi. Soha nem fogy el a szufla. Valóban elég jó a 4. évad, sokkal jobb mint az előző kettő. Bár nagyon erőltetett sok helyen és sorozatos a cápaugrás, de még is elnézném még egy darabig. Kár hogy valószínűleg ez lesz az utolsó évad. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 21. A Heroes most annyira nem tetszett, az előzőek jobbak voltak. Valóban elég jó a 4. évad, sokkal jobb mint az előző kettő. Bár nagyon erőltetett sok helyen és sorozatos a cápaugrás, de még is elnézném még egy darabig. Kár hogy valószínűleg ez lesz az utolsó évad. Engem a PB szórakoztat a legjobban. Most arról lehetne polemizálni melyik sorozatban mi a rossz. Mindegyikben van valami... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Október 21. Hozzászólás ideje: 2008. Október 21. Tényleg, kudar, mit szólsz az előző két Atlantishoz? Spoiler: Asgard is back. Erről még én sem tudtam - szándékosan kerültem - ráadásul Todd gonosz lett. Aztán meg Beckett doki fertőzése és Sheppard emberáldozása lepett meg, bár a múlt heti rész annyira nem volt ütős, mint a dupla. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Október 21. Hozzászólás ideje: 2008. Október 21. Engem a PB szórakoztat a legjobban. Most arról lehetne polemizálni melyik sorozatban mi a rossz. Mindegyikben van valami... Hát a PB a minisorozat mivolta miatt nem is tudna sokkal jobbat hozni, nem gondoltam volna régebben hogy ilyen sokáig fog tartani az egész. Van 1-2 sorozat amiben hibát nem nagyon tudok találni, még egy kicsit se ( pl.: Lost, South Park 1-4 évad, Simpsons, Jóbarátok..), maximum említésre nem méltókat. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.