kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 24. Hozzászólás ideje: 2008. Október 24. Na, már elegem van ebből a sok House-spoilerből, vasárnap megnézem a kimaradt 4-et. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 24. Hozzászólás ideje: 2008. Október 24. És...ismét csak House spoiler, de már a heti rész Spoiler: Na, kellett nekünk 13-ast emlegetni. Mi lesz még ebből? Viszont lehet egy másik szál is, hátha kerítenek Cuddy babája mellé valami bonyodalmat Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 24. Hozzászólás ideje: 2008. Október 24. House Spoiler: jó kis rész volt ez, jó kis csaj 13-as, épp nemrég láttam az Alpha Dogban lévő szereplését is... Valamint örülök, hogy House-Wilson kapcsolat is helyrejött végre. Viszont az, hogy Cuddy Wilsont bízta meg a babával kapcsolatban, kicsit rossz lehetett Housenak, ki a 2. évadban segített (pont ma voltak a TV-ben ezek a részek ) neki ezzel kapcsolatban. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 25. Hozzászólás ideje: 2008. Október 25. House Spoiler: Lehet, hogy ettől lett olyan rossz kedvű House. Nem őt választotta erre, bár gondolhatja, hogy miért nem. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 25. Hozzászólás ideje: 2008. Október 25. Fringe Banyek. Ez mekkora rész volt már! Spoiler: Marha jól vezetik a sztorit. Most talán kicsivel mélyebbre ástak az összeesküvésekkel. Nagyon jó volt, hogy Peter nem csak úgy lóg Olivia oldalán hanem némileg önérvényesül és nem rest a maga feje után menni. Oliviáról meg végre megtudtunk valami a múltjából.Walter meg.....Hatalmas beszólásai voltak megint. Valaki látta most a Megfigyelőt? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Október 25. Hozzászólás ideje: 2008. Október 25. (szerkesztve) Valaki látta most a Megfigyelőt? Én 25:50-nél láttam mászkálni. Amúgy tényleg marha jó rész. A csaj fejének a felrobbanásáról nekem a Cloveres csajszinak szétrobbanása ugrott be. Wal-on jókat röhögtem. Szerkesztve: 2010. December 16. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 25. Hozzászólás ideje: 2008. Október 25. (szerkesztve) Én 25:50-nél láttam. Amúgy tényleg marha jó rész. A csaj fejének a felrobbanásáról nekem a Cloveres csajszinak szétrobbanása ugrott be. Wal-on jókat röhögtem. Köszi. Pedig lestem mintazállat, hogy hol bukkan fel. Aha, tényleg ahhoz hasonlított. Szerkesztve: 2010. December 16. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Október 25. Hozzászólás ideje: 2008. Október 25. Spoiler: Köszi. Nagyon szívesen! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 26. PB 8 -ik rész. Megettem közben egy vagon szívgyógyszert, és alig hatott. Hatalmas volt! Spoiler: Végre elkapták a nigger köcsögöt! A végén sajnáltam a ferde szeműt, de hát ő kereste magának a bajt. Én azt se értettem igazán, hogy miért is lett áruló? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Október 26. Hozzászólás ideje: 2008. Október 26. House Spoiler: Hát nem bejött a 13-as tipp? Csak még egy-pár részt sem kellett rá várni. Jó volt, bár kicsit untam. A danolászásnál már ránéztem az időre, és meglepett, hogy még a negyede hátra van. Annyira nem volt most feszült ez a rész, hiányoztak belőle a "hű-bakker" tünetek. Sőt, még az sem rémlik, hogy emberi működés jelenetek lettek volna, mikor lemennek sejtszintre a képek.Cuddy meglepett, bár hallottam, hogy a színésznő mostanában gyereket tervezget, és az valószínűleg a sorozatban is benne lenne. Szóval, szerintem-e körül még lesz bonyodalom. House meg szerintem azért szontyolodott el, mert össze akarna jönni Cuddy-val (erre utaltak is az egyik részben, mikor a magándefekt is hajtani kezdett rá), de hát egy gyerek ebbe igencsak nem fér bele. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Október 27. Hozzászólás ideje: 2008. Október 27. (szerkesztve) Dex 3/5 Spoiler: Elég nehézkesen akart indulni ezzel a "nézzünk-ne nézzünk új házat dologgal" de valamennyire az is érdekes volt.Onnan azért végre pörgősebb lett hogy Dex elindult azt a mandrót elintézni. Mig a végén még nagyobbat alakított mint Fríbó házánál. Dex totál ledöbbent miatta. Nem lepne meg ha kiderülne hogy az ő múltjában is történt volna valami ami miatt Dex kinyírná. Szerkesztve: 2008. Október 27. - Rog Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Október 28. Hozzászólás ideje: 2008. Október 28. Dex 3x05 Spoiler: Egyetértek Roggal. Dex jól nyomta ebben a részben. Már kezdtem elveszíteni benne a hited, de tudtam h ez csak felvezetés lesz. Végre Miguel is tudja h Dex egy igazi gyilkos és ezt ki fogja használni. A rész eleje tényleg nem volt vmi jó, de a Harrys Migueles részek tartották, és hát a vége, ááááá. Nagyon jó lesz ez, és milyen sz*r lesz mikor a végén majd ki kell nyírnia Migit. LEgalábbis nekem valami ilyen érzésem van. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Október 28. Hozzászólás ideje: 2008. Október 28. Heroes 3x07 Spoiler: Ajjajjj nagyon keverik a sz*rt, talán túlságosan is, de azért még követhető. Szóval mindenki átáll ide oda, és ez tetszik. Sylar sztem még mindig jó, csak elhiteti Petrelli papával/aki szinte már legyőzhetetlen és elhozhatná egymaga az apokalipszist/ h vele van bár még az okát nem tudjuk. Peternek muszáj lesz visszakapni a képességeit valahogy, különben eléggé idegesek lesznek a rajongók. Hiro ebben a részben nem igazán volt benne, majd a következőben. És az is igaz, hogy ebben a részben több ember halt meg mint szinte az összesben együttvéve. Csodálkoztam PArkman apukán, jóarc volt, és vele együtt akk Lindermann is távozik. ÉS bár a cliffhanger nem volt vmi nagy durr, azért jó kis rész volt és a következő is az lesz! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 28. PB lesz a héten? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 28. Hozzászólás ideje: 2008. Október 28. PB lesz a héten? Nem. Se TSCC. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Október 28. Hozzászólás ideje: 2008. Október 28. Nekem nagyon tetszett a Heroes, a múlthetinél legalább is jobb volt. Kár hogy a következő csak 2 hét múlva lesz, de legalább flashback epizód lesz. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 28. Hozzászólás ideje: 2008. Október 28. Jó volt a heti Heroes, kezd valahogy helyrerázódni bennem a kép Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Október 28. Hozzászólás ideje: 2008. Október 28. 2 hét? Bakker...de igaz, Hiros rész lesz! Dzséjt, SGAt láttad? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Október 28. Hozzászólás ideje: 2008. Október 28. (szerkesztve) Dex 3x05 milyen sz*r lesz mikor a végén majd ki kell nyírnia Migit. LEgalábbis nekem valami ilyen érzésem van. Nekem már az is eszembe jutott hogy talán az a Csiki olyan balhéért ül amit Mig követett el. Kicsit gyanús nekem hogy Mig nem akarja szabadlábra helyeztetni. A végén még rá akarja venni Dexit hogy nyírja ki azt a mukit de persze Dexi rájönne hogy mi az ábra és azért nyírná ki Migit. Szerkesztve: 2010. December 16. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Dzséjt, SGAt láttad? Jaja, nem volt rossz, de azért nagy durranás sem. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Jaja, nem volt rossz, de azért nagy durranás sem. Jaja de Wolseynak volt pár jó mondata és az tetszett, amúgy tényleg közepes. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Jaja de Wolseynak volt pár jó mondata és az tetszett, amúgy tényleg közepes. Nálam Woolsey mentette meg az epizódot Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Hozzászólás ideje: 2008. Október 29. Mekkora volt má' a House! Tetszett az elején ahogy viszonyult a karácsonyhoz. Zuty be a kis műfenyőt a szemetesbe :D Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. A november 10-i lesz a Heroes ?legcoolabb epizódja?, mondta Tim Kring, amelyben a legnagyobb titkokról hull le a lepel. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. A november 10-i lesz a Heroes ?legcoolabb epizódja?, mondta Tim Kring, amelyben a legnagyobb titkokról hull le a lepel. Kiderül, hogy Sylar Peter apja. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Kiderül, hogy Sylar Peter apja. ....aki a jövőből jött vissza, hogy aztán lefeküdjön a saját mostohaanyával, majd a többi főszereplő szüleit is felkereste, majd azok nagyszüleit is, végül a jelenbe kötött ki, aztán rejött, hogy totál eltévedt és már maga se érti, hogy ki merre hány lépés Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. A november 10-i lesz a Heroes ?legcoolabb epizódja?, mondta Tim Kring, amelyben a legnagyobb titkokról hull le a lepel. Ez a Tim Kring mindig is ilyenekkel jött hogy növelje a nézettséget. "Az első évad xar volt, a második már nagyon tuti lesz... A második évad első fele xar volt, de készüljetek a második felére, mert az már valami!... Figyeljetek, az egész egy nagy xar volt eddig. A harmadik évad csapni fog!... Eddig elég xar volt... De majd a következő fejezet!" És hidd el, ez ment végig már két éve. Aztán ez a nagy titok kb. megint olyan Barátok Közt szerű összefüggésekkel fog jönni szerintem, mindenki kavar mindenkivel és mindenki kapcsolatban van mindenkivel. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. De majd a következő fejezet!" Azért sztem abban van valami, hogy az első vége nem lett jó, ezért az egész felépítése fölösleges volt. A második jó lett volna ha nincs az írósztájk, és most a 3. sztem a legjobb. Persze mindenkinek más. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Mi az a Heroes? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Hozzászólás ideje: 2008. Október 30. Mi az a Heroes? Pontos definíció kell? A mostanság futó egyik legjobb sorozat. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.