Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. November 17. Végre én is megnézhetem a Dextert! Karrde! Úgy tudsz a témákba lépni, hogy alul választod ki őket. Egyenlőre így működik. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. November 18. Hozzászólás ideje: 2007. November 18. Ody, Te tudtad, hogy a mostani PB résszel erre az évre véget ért a Prison Break 3. évada? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. November 18. (szerkesztve) Igen, tudtam. Ellenben a Dexter über-durva volt megint. Főleg a hangulat ami egyre psychobb!! Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Doakes-ot nagyon felhúzta Dexter! Ebből gyilok lesz. Az tetszett ahogy szétfejelte. Ody, Te tudtad, hogy a mostani PB résszel erre az évre véget ért a Prison Break 3. évada? Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. November 18. Hozzászólás ideje: 2007. November 18. Most néztem meg a BSG razort és sztem marha jó volt! Bár nekem elment a kedvem a 4. évadtól a 3. vége miatt, /persze nézni fogom/ de ez sztem nagyon jó volt. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 18. Hozzászólás ideje: 2007. November 18. (szerkesztve) Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Ebből gyilok lesz. Nem lenne rossz. Én Dóxot és azt a csajt már egy ragasztószalagos asztalra kívánom. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. November 18. Hmmmm... Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. November 18. Hozzászólás ideje: 2007. November 18. A szerda esti Gyilkos elmékben sorozatgyilkost az a színész fogja alakítani, aki a Dex második évadának Lundy speciális ügynökét alakítja. Nem láttam még egy részét se, csak a reklámjánál felfigyeltem, mikor láttam az RTL-en. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. November 18. Hozzászólás ideje: 2007. November 18. Hmmmm... Bomba jó csaj, bomba jó környezetben De szívesen lennék az egyik páncéljában Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. November 19. Hozzászólás ideje: 2007. November 19. Bomba jó csaj, bomba jó környezetben De szívesen lennék az egyik páncéljában Dzséjt, félrebeszélsz. Nem inkább szorosan mellette és páncél nélkül???? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 19. Hozzászólás ideje: 2007. November 19. A csaj + lehetne ruha nélkül. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 19. Hozzászólás ideje: 2007. November 19. (szerkesztve) Csak úgy lestem össze-vissza amikor a 2/8-as Dexet néztem! Ez még überdurvább mint az előző és mi lesz még?! Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Dex gyanaxik, Lundy +szorongatja Dexet, Deb és Batista pedig nagyon-nagyot néz mikor egy ütős dolgot derít ki a mészárosról de nem ők az egyetlenek mert az a rohadék Dóx tovább kutakodik és a szemét olyan forró nyomra bukkan mint a pokol.Dex újra kinyír vkit és az vmi hatalmas, az a lila nőci meg most nagyon messzire megy. Ezek után Dóxot és azt a csajt most már még inkább egy ragasztószalagos asztalra kívánom. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. November 19. Hozzászólás ideje: 2007. November 19. Dzséjt, félrebeszélsz. Nem inkább szorosan mellette és páncél nélkül???? Ha teljes mértékben pontosak akarunk lenni, akkor vízszintesen alatta egy ágyon, minden féle zavaró tényező nélkül Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. November 19. Hozzászólás ideje: 2007. November 19. Ha teljes mértékben pontosak akarunk lenni, akkor vízszintesen alatta egy ágyon, minden féle zavaró tényező nélkül De gondolom nem lenne kizáró ok ha netalán te kerekednél föléje. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. November 19. Hozzászólás ideje: 2007. November 19. Hát nem semmi volt ez a mostani Dexter. Nagyon kezd bedurvulni megint. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. November 19. Hát nem semmi volt ez a mostani Dexter. Nagyon kezd bedurvulni megint. Á én meg várhatok hétvégéig, amíg lesz felirat. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 19. Hozzászólás ideje: 2007. November 19. (szerkesztve) Két kattintható grimasszal le tudnék lőni egy poént belőle. De lehet hogy egy is elég lenne hozzá. Szerkesztve: 2007. November 19. - Rog Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. November 19. Hozzászólás ideje: 2007. November 19. Á én meg várhatok hétvégéig, amíg lesz felirat. Akkor addig részemről nem idegesítelek a spoilerezéssel. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 19. Hozzászólás ideje: 2007. November 19. (szerkesztve) Remélem én nem idegesítek senkit se vele. Mondjuk én csak azért spoilerezgetek be ezt-azt mert végre van már miről. Szerkesztve: 2007. November 19. - Rog Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. November 19. Hozzászólás ideje: 2007. November 19. Engem a fene majd megesz, hogy elolvassam a spoilert, de meglepit akarok nézés közben, szóval jövő hétfőig tűkön ülhetek, már ami a filmet illeti A 7. rész nagyon jó volt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. November 19. Engem a fene majd megesz, hogy elolvassam a spoilert, de meglepit akarok nézés közben, szóval jövő hétfőig tűkön ülhetek, már ami a filmet illeti A 7. rész nagyon jó volt Akkor mi egy húron pendülünk Karrde. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. November 19. Hozzászólás ideje: 2007. November 19. Kell az is Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Hozzászólás ideje: 2007. November 20. (szerkesztve) Heroes Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Hát sztem marha jó rész volt. Most ngyon beindult. Na de megölni Benettet. Azért csúnya lett volna. Nekem is eszembe jutott h Claire vérével fel lehetne éleszteni de nemhittem h meg is teszik. SZóval ez a Claires rész ngyon gagyin indult, de a végére nagyon ott volt. Hiro is állati. Az Ő szála tényleg az egyik legjobb. Igazi Manga stíl. Még a kamerafelvételek is. Különbözik valahogy a többitől. Petert hiányoltam, de úgy érzem a köv 2 részben ők lesznek a főszereplők. Ja és PArkman. Nagyon állat az új képessége csak nehogy tényleg arra a sorsra jussonmint az apja. Már jó úton halad afelé. És végezetül még annyi, hogy lassan csattan az ostor Adamen. Mindenki őt akarja már elkapni. Szegény. Azért én sajnálom. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Tegnap ment az AXN-en a Sci-fi mesterei című négyrészes sori első epizódja. Az epizódok különálló filmeket alkotnak és tényleg a legjobbak közül való. Az első rész fantasztikus volt Elgondolkodtató, csavaros. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Én még angolul láttam, és sztem iszonyat gyenge volt. Teljesen kiszámítható az egész. Pedig a meglepire lett alapozva az egész rész. A többit ha jól emlékszem már nem is néztem. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Jó volt a mai Heroes De vajon lesz-e folytatás? Remélem, bár a 11. rész után tuti szünet jön, tavaly is akkor volt. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Én még angolul láttam, és sztem iszonyat gyenge volt. Teljesen kiszámítható az egész. Pedig a meglepire lett alapozva az egész rész. A többit ha jól emlékszem már nem is néztem. Engemet a régi Arthur C. Clark novellák alapján készült sorozatra emlékeztetett. Nekem minden esetre tetszett Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Jó volt a mai Heroes De vajon lesz-e folytatás? Remélem, bár a 11. rész után tuti szünet jön, tavaly is akkor volt. Most olvastam, hogy az irói sztárj miatt a 11. rész amolyan évadzáró epizód lesz. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Hozzászólás ideje: 2007. November 20. (szerkesztve) Tényleg jó volt, főleg a vége fele. Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Most akkor valaki beadta Noah-nak Claire vérét hogy felébredjen?Gondolom abból az adagból amiből Bob szerzett Claire-től. Jó volt a mai Heroes De vajon lesz-e folytatás? Remélem, bár a 11. rész után tuti szünet jön, tavaly is akkor volt. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Hozzászólás ideje: 2007. November 20. (szerkesztve) Heroes Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Hát igen ha Claire vére képes a halálból visszahozni embereket, akkor az sok távlatot nyit. és itt van a köv ep 2 bemutatója Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Hozzászólás ideje: 2007. November 20. Köszi, sirály Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.