Hozzászólás ideje: 2008. Október 14.16 éve Érdekes volt a Hősök. Vajon a végén miért nem lepődtem meg? (Mert tök egyértelmű volt az eddigiek alapján vagy mi.)
Hozzászólás ideje: 2008. Október 14.16 éve Dex 3/3 Jól alakul, jól alakul. Hatalmas amit Dex és Mig együtt lenyom. Nagyon bejönnek a közös jeleneteik. Jimmy rohadt jól nyomja.
Hozzászólás ideje: 2008. Október 15.16 éve Dex 3/3 Jól alakul, jól alakul. Hatalmas amit Dex és Mig együtt lenyom. Nagyon bejönnek a közös jeleneteik. Jimmy rohadt jól nyomja. Igen igen, azok a jelenetek nagyon jók! Egyik kedvencem mikor este beállít, és az apjukról beszélgetnek. Na nagyon kemény volt. Mi ki nem fog még derülni mig bácsiról. Heroes Character development... Igen sajna a végén lévő csattanó engem sem lepett meg, de az nagyon tetszett h parkman apja Lindermann. Ez egy marha jó ötlet volt. Suresh bedinkul, csakúgy mint Peter...hát nem is tudom, kezd olyan lenni ez a Heroes mint a Pókember 3, mindenki átmegy pár pálforduláson. Az kéne még a végén hogy Hiro is gonosz legyen és kész... Ami részben már bejött,hiszen leszúrta Andot, persze biztos nem...remélem csak látszatra. De vajon miért akarja Mr Petrelli hogy mindenki képességeket kapjon? Szerkesztve: 2010. December 16.14 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2008. Október 15.16 éve Igen igen, azok a jelenetek nagyon jók! Spoiler: Egyik kedvencem mikor este beállít, és az apjukról beszélgetnek. Na nagyon kemény volt. Nekem is az a kedvencem.
Hozzászólás ideje: 2008. Október 15.16 éve Nálam immár tökéletesen átment a Hősök a szánalmas kategóriába. Nem is csodálom, hogy az amcsik kivégezték a sorozatot.
Hozzászólás ideje: 2008. Október 15.16 éve A mostani Frindzs-hez már majdnem szívgyógyszert kellett bevennem. Nagyon állat. Wal ebben is sziporkázik. Spoiler: Az öreg fogja magát és elindít egy szívet az asztalon. Nem semmi. A kopasz "földönkívüli" és Dzsoni körül meg egyre jobban bonyolódnak a dolgok. Szerkesztve: 2008. Október 15.16 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2008. Október 15.16 éve Szerző Nálam immár tökéletesen átment a Hősök a szánalmas kategóriába. Nem is csodálom, hogy az amcsik kivégezték a sorozatot. Meddig kínzod még magad oldie?
Hozzászólás ideje: 2008. Október 15.16 éve Nálam immár tökéletesen átment a Hősök a szánalmas kategóriába. Nem is csodálom, hogy az amcsik kivégezték a sorozatot. Azért a szánalmas az túlzás. Bár volt 1-2 hülye húzása, de én sokkal jobban élvezem a megnézését mint a PB-nek, jobban érdekel a sztorija(és azért szerintem jobb is), és itt fordulatok is vannak dögivel.
Hozzászólás ideje: 2008. Október 15.16 éve Meddig kínzod még magad oldie? Eddig kínoztam magam. Több rész nem lesz az tuti. Számomra gyenge a történet. Ott tart az egész ahol majdnem elkezdődött. Mindenki mindenkivel kavar mint Magdi anyusék pereputya. Sehová se tart az egész. Világváge, jövőbe utazás.....újra világvége...és láss csodát megint valaki a jövőben köt ki. :S Konyec.
Hozzászólás ideje: 2008. Október 15.16 éve A mostani Frindzs-hez már majdnem szívgyógyszert kellett bevennem. Nagyon állat. Wal ebben is sziporkázik. Spoiler: Az öreg fogja magát és elindít egy szívet az asztalon. Nem semmi. A kopasz "földönkívüli" és Dzsoni körül meg egyre jobban bonyolódnak a dolgok. Várom a feliratot mintazállat. Látni akarom!!!
Hozzászólás ideje: 2008. Október 16.16 éve Várom a feliratot mintazállat. Látni akarom!!! Kitartás! Tutira nem fogsz csalódni.
Hozzászólás ideje: 2008. Október 17.16 éve Juj, a Heroes kezd durvulni Nagyon jó. + Hiro Star Wars-os vonatkozású mondata Spoiler: Bár nem értem Sylar képességét. Az első évadban megölte azt a nőt aki kilométerekről hallotta a hangokat, most meg nem hallja, hogy mit mond Noah a csávónak Szerkesztve: 2008. Október 17.16 éve - Darth_Phobos
Hozzászólás ideje: 2008. Október 17.16 éve Nagyon jó volt a mostani Dexter. Számomra eddig ez a legjobb évad. Már csak a Fringe hiányzik.
Hozzászólás ideje: 2008. Október 17.16 éve Phobos, én már nem tudom követni, Peternek és Sylarnek milyen képességei vannak
Hozzászólás ideje: 2008. Október 18.16 éve Skacok, aki eddig lemaradt róla, akkor az kezdje el nézni a Beugrót az M1-en. Hatalmas.
Hozzászólás ideje: 2008. Október 19.16 éve Gond van a House-felirat fordítással? Vagy hogyhogy nincs még magyar?
Hozzászólás ideje: 2008. Október 19.16 éve Az esetek többségében vasárnapra szokott kész lenni. Személy szerint furcsáltam is kicsit, hogy az utóbbi időben ilyen gyorsan kész lett.
Hozzászólás ideje: 2008. Október 19.16 éve Már csak a Fringe hiányzik. Jó kis epizód volt, de az előző azért jobban tetszett. Kevés volt benne a Walteres beszólás is. Spoiler: A rész elején még a bald guy is feltűnt.
Hozzászólás ideje: 2008. Október 19.16 éve A rész elején még a bald guy is feltűnt. Őt én is kiszúrtam. Liftezett egy kicsit. Szerkesztve: 2010. December 16.14 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2008. Október 19.16 éve Az esetek többségében vasárnapra szokott kész lenni. Személy szerint furcsáltam is kicsit, hogy az utóbbi időben ilyen gyorsan kész lett. Azt hittem, hogy most késnek vele, mert én a nyáron néztem meg az eddig összest, és most, hogy egyesével kezdtem el követni normál menetben, azt hittem, hogy péntekre megvan a felirat. No jó, akkor eddig korán volt Így csak pár nap múlva tudom megnézni, de jó lesz akkor is
Hozzászólás ideje: 2008. Október 21.16 éve Dexter Hát nem tudom de valahogy ez a rész annyira nem jött be. Túl sok volt a kitöltős rész. Amikor az államügyésszel dumál az marha jó, meg mikor miguelt tőrbe csalta, az király volt. De valahogy túl sok a családalapításos dolog. Annyira tetszett az első évadban, h nem voltak érzései stb stb, és valahol szeretném ezt viszontlátni, de annak is örülök h azért tovább léptek ebből. Jó évad lesz ez, csak most már beindulhatnának a dolgok. Heroes Ez a Heroes rész nagyon állat volt. Peter és Sylar jó páros lehetett volna, de neeeem. Mr Petrelli meg oan lesz mint apokalipszis az xmen-ben. Mindenkinek elszívja az erejét, ő lesz a legerősebb és mindenkinek össze kell majd fognia, hogy legyőzhessék. Szegény Peter, azért sajnáltam. Azért ez az a rész volt, amiben nem volt unalmas rész. Hiro szála is tetszett, jókat lehetett rajta röhögni, PArkman és Defni szála is aranyos volt, Mohinder vs Nathan állat lesz a köv részben, és a puppet mester is ötletes volt. ÖSzzességében nagyon ott volt sztem ez a rész. PB Jó volt nagyon. ÉRdekesen alakulnak a dolgok. Most kicsit felgyorsul gondolom, mert ha pár napon belül átköltöztetik a sylat máshova akkor gyorsan kell ásniuk és megszerezni a 6. kártyát. Remélem most mahon ccsúúúúnyán elintézi wyatt-et. Jobban megérdelmi mint gretchen. Sajnáltam kicsit a kis árulót, de megérdemelte amit kapott. Most is megjegyzem, hogy remélem nem a semmiért volt a 4 évad és Michael nem hal meg a végén. Szerkesztve: 2010. December 16.14 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2008. Október 21.16 éve Szerző Sajna jól le vagyok maradva a PB-ről is meg a Dexterről is. Majd bepótolom őket hamarosan. A lényeg a CW, azt nem hagynám ki semmi pénzért.
Hozzászólás ideje: 2008. Október 21.16 éve Mind a Sarah Connor, mind pedig a Szökés marha jó volt. Sarah Connorba egyre jobban elfogadom ezt a filózofikus, kissé talán akcióhiányos részeket. Nem érzem azt, hogy ez terhére lenne a Terminator mitosznak. A Szökés pedig egész egyszerűen fantasztikus. Egyszer se ül le, pörög, pörög és csak pörög. Köröm nem maradt megint az ujjaimon.
Hozzászólás ideje: 2008. Október 21.16 éve Szerző A PB olyan mint a Duracell nyuszi. Soha nem fogy el a szufla. Szerkesztve: 2008. Október 21.16 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2008. Október 21.16 éve Remek volt a PB is, a SCC irányvonala nekem picit fura, de azért az is jó volt Sajna Hősöket csak holnap nézek. SCC Spoiler: Most akkor az az új termi csajt kit nyúvasztott ki? Nem igazán értem ezt a Jesses dolgot.
Hozzászólás ideje: 2008. Október 21.16 éve A Heroes most annyira nem tetszett, az előzőek jobbak voltak. A PB olyan mint a Duracell nyuszi. Soha nem fogy el a szufla. Valóban elég jó a 4. évad, sokkal jobb mint az előző kettő. Bár nagyon erőltetett sok helyen és sorozatos a cápaugrás, de még is elnézném még egy darabig. Kár hogy valószínűleg ez lesz az utolsó évad.
Hozzászólás ideje: 2008. Október 21.16 éve Szerző A Heroes most annyira nem tetszett, az előzőek jobbak voltak. Valóban elég jó a 4. évad, sokkal jobb mint az előző kettő. Bár nagyon erőltetett sok helyen és sorozatos a cápaugrás, de még is elnézném még egy darabig. Kár hogy valószínűleg ez lesz az utolsó évad. Engem a PB szórakoztat a legjobban. Most arról lehetne polemizálni melyik sorozatban mi a rossz. Mindegyikben van valami...
Hozzászólás ideje: 2008. Október 21.16 éve Tényleg, kudar, mit szólsz az előző két Atlantishoz? Spoiler: Asgard is back. Erről még én sem tudtam - szándékosan kerültem - ráadásul Todd gonosz lett. Aztán meg Beckett doki fertőzése és Sheppard emberáldozása lepett meg, bár a múlt heti rész annyira nem volt ütős, mint a dupla.
Hozzászólás ideje: 2008. Október 21.16 éve Engem a PB szórakoztat a legjobban. Most arról lehetne polemizálni melyik sorozatban mi a rossz. Mindegyikben van valami... Hát a PB a minisorozat mivolta miatt nem is tudna sokkal jobbat hozni, nem gondoltam volna régebben hogy ilyen sokáig fog tartani az egész. Van 1-2 sorozat amiben hibát nem nagyon tudok találni, még egy kicsit se ( pl.: Lost, South Park 1-4 évad, Simpsons, Jóbarátok..), maximum említésre nem méltókat.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.