Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

És...ismét csak House spoiler, de már a heti rész :o

Spoiler:

Na, kellett nekünk 13-ast emlegetni. Mi lesz még ebből? Viszont lehet egy másik szál is, hátha kerítenek Cuddy babája mellé valami bonyodalmat :)

Hozzászólás ideje:

House

Spoiler:

:) jó kis rész volt ez, jó kis csaj 13-as, épp nemrég láttam az Alpha Dogban lévő szereplését is... :o

Valamint örülök, hogy House-Wilson kapcsolat is helyrejött végre. Viszont az, hogy Cuddy Wilsont bízta meg a babával kapcsolatban, kicsit rossz lehetett Housenak, ki a 2. évadban segített (pont ma voltak a TV-ben ezek a részek :)) neki ezzel kapcsolatban.

Hozzászólás ideje:

Fringe

Banyek. Ez mekkora rész volt már! :)

Spoiler:

Marha jól vezetik a sztorit. Most talán kicsivel mélyebbre ástak az összeesküvésekkel. Nagyon jó volt, hogy Peter nem csak úgy lóg Olivia oldalán hanem némileg önérvényesül és nem rest a maga feje után menni. Oliviáról meg végre megtudtunk valami a múltjából.

Walter meg.....Hatalmas beszólásai voltak megint. :)

Valaki látta most a Megfigyelőt? :o

Hozzászólás ideje:

Valaki látta most a Megfigyelőt? :roll:

Én 25:50-nél láttam mászkálni.

fringes01e06og1.jpg

Amúgy tényleg marha jó rész. A csaj fejének a felrobbanásáról nekem a Cloveres csajszinak szétrobbanása ugrott be.

Wal-on jókat röhögtem. :D

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Én 25:50-nél láttam.

fringes01e06og1.jpg

Amúgy tényleg marha jó rész. A csaj fejének a felrobbanásáról nekem a Cloveres csajszinak szétrobbanása ugrott be.

Wal-on jókat röhögtem. :D

Köszi. :roll: Pedig lestem mintazállat, hogy hol bukkan fel. :D

Aha, tényleg ahhoz hasonlított. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

PB 8 -ik rész. Megettem közben egy vagon szívgyógyszert, és alig hatott. :roll: Hatalmas volt!

Spoiler:

Végre elkapták a nigger köcsögöt! A végén sajnáltam a ferde szeműt, de hát ő kereste magának a bajt. Én azt se értettem igazán, hogy miért is lett áruló?

Hozzászólás ideje:

House

Spoiler:

Hát nem bejött a 13-as tipp? Csak még egy-pár részt sem kellett rá várni. Jó volt, bár kicsit untam. A danolászásnál már ránéztem az időre, és meglepett, hogy még a negyede hátra van. Annyira nem volt most feszült ez a rész, hiányoztak belőle a "hű-bakker" tünetek. Sőt, még az sem rémlik, hogy emberi működés jelenetek lettek volna, mikor lemennek sejtszintre a képek.

Cuddy meglepett, bár hallottam, hogy a színésznő mostanában gyereket tervezget, és az valószínűleg a sorozatban is benne lenne. Szóval, szerintem-e körül még lesz bonyodalom. House meg szerintem azért szontyolodott el, mert össze akarna jönni Cuddy-val (erre utaltak is az egyik részben, mikor a magándefekt is hajtani kezdett rá), de hát egy gyerek ebbe igencsak nem fér bele.

Hozzászólás ideje:

Dex 3/5

Spoiler:

Elég nehézkesen akart indulni ezzel a "nézzünk-ne nézzünk új házat dologgal" de valamennyire az is érdekes volt.

Onnan azért végre pörgősebb lett hogy Dex elindult azt a mandrót elintézni. Mig a végén még nagyobbat alakított mint Fríbó házánál. Dex totál ledöbbent miatta. :roll:

Nem lepne meg ha kiderülne hogy az ő múltjában is történt volna valami ami miatt Dex kinyírná. :)

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Dex 3x05

Spoiler:

Egyetértek Roggal. Dex jól nyomta ebben a részben. Már kezdtem elveszíteni benne a hited, de tudtam h ez csak felvezetés lesz. Végre Miguel is tudja h Dex egy igazi gyilkos és ezt ki fogja használni. A rész eleje tényleg nem volt vmi jó, de a Harrys Migueles részek tartották, és hát a vége, ááááá. Nagyon jó lesz ez, és milyen sz*r lesz mikor a végén majd ki kell nyírnia Migit. :) LEgalábbis nekem valami ilyen érzésem van.

Hozzászólás ideje:

Heroes 3x07

Spoiler:

Ajjajjj nagyon keverik a sz*rt, talán túlságosan is, de azért még követhető. Szóval mindenki átáll ide oda, és ez tetszik. Sylar sztem még mindig jó, csak elhiteti Petrelli papával/aki szinte már legyőzhetetlen és elhozhatná egymaga az apokalipszist/ h vele van bár még az okát nem tudjuk. Peternek muszáj lesz visszakapni a képességeit valahogy, különben eléggé idegesek lesznek a rajongók. Hiro ebben a részben nem igazán volt benne, majd a következőben. És az is igaz, hogy ebben a részben több ember halt meg mint szinte az összesben együttvéve. :) Csodálkoztam PArkman apukán, jóarc volt, és vele együtt akk Lindermann is távozik. ÉS bár a cliffhanger nem volt vmi nagy durr, azért jó kis rész volt és a következő is az lesz!

Hozzászólás ideje:

Nekem nagyon tetszett a Heroes, a múlthetinél legalább is jobb volt.

Kár hogy a következő csak 2 hét múlva lesz, de legalább flashback epizód lesz.

Hozzászólás ideje:
Dex 3x05

milyen sz*r lesz mikor a végén majd ki kell nyírnia Migit. :) LEgalábbis nekem valami ilyen érzésem van.

Nekem már az is eszembe jutott hogy talán az a Csiki olyan balhéért ül amit Mig követett el. Kicsit gyanús nekem hogy Mig nem akarja szabadlábra helyeztetni. A végén még rá akarja venni Dexit hogy nyírja ki azt a mukit de persze Dexi rájönne hogy mi az ábra és azért nyírná ki Migit.

Hozzászólás ideje:
Jaja, nem volt rossz, de azért nagy durranás sem.

Jaja de Wolseynak volt pár jó mondata és az tetszett, amúgy tényleg közepes.

Hozzászólás ideje:

A november 10-i lesz a Heroes ?legcoolabb epizódja?, mondta Tim Kring, amelyben a legnagyobb titkokról hull le a lepel.

:)

Hozzászólás ideje:
Kiderül, hogy Sylar Peter apja. :)

....aki a jövőből jött vissza, hogy aztán lefeküdjön a saját mostohaanyával, majd a többi főszereplő szüleit is felkereste, majd azok nagyszüleit is, végül a jelenbe kötött ki, aztán rejött, hogy totál eltévedt és már maga se érti, hogy ki merre hány lépés :D

Hozzászólás ideje:
A november 10-i lesz a Heroes ?legcoolabb epizódja?, mondta Tim Kring, amelyben a legnagyobb titkokról hull le a lepel.

:)

Ez a Tim Kring mindig is ilyenekkel jött hogy növelje a nézettséget.

"Az első évad xar volt, a második már nagyon tuti lesz...

A második évad első fele xar volt, de készüljetek a második felére, mert az már valami!...

Figyeljetek, az egész egy nagy xar volt eddig. A harmadik évad csapni fog!...

Eddig elég xar volt... De majd a következő fejezet!"

És hidd el, ez ment végig már két éve.

Aztán ez a nagy titok kb. megint olyan Barátok Közt szerű összefüggésekkel fog jönni szerintem, mindenki kavar mindenkivel és mindenki kapcsolatban van mindenkivel.

Hozzászólás ideje:
De majd a következő fejezet!"

Azért sztem abban van valami, hogy az első vége nem lett jó, ezért az egész felépítése fölösleges volt. A második jó lett volna ha nincs az írósztájk, és most a 3. sztem a legjobb. Persze mindenkinek más.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.