MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Az lesz, csak győzzük kivárni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Legalább már tudom, hogy hat rész van vissza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Szökés, utolsó hat rész előzetese: Azt olvastam Junkie h azt nyilatkozta az író, h attól függ mit akar a Fox, lehet h lesz 5.6. évad. Azt mondta h van rá ötlete, de ha nem akaráják, akkor most lesz vége, de h ez még nincs eldöntve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Ezt én is olvastam, viszont én jobban örülnék, ha ezt a Céges cuccot lezárnák már. Lehet, már tudni, hogy mikor lesz pontosan a folytatás? Olyasmit olvastam, hogy március-május időszakban valamikor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 8. De várom már! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 9. Ez a Wal javíthatatlan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Megnéztem a legutolsó két PB részt és.. ez valami borzasztó volt. Nem tudom hogy minek kellett a remek akciójelenetek mellé olyan méretes baromságokat beletenni, hogy leszakad a plafon. Logikátlanság logikátlanság hátán, az érzelmesnek szánt jelenetek pedig úgy rosszak ahogy vannak. Spoiler: A bargain-os fejtegetések hallatán hangosan felröhögtem. Pedig az évad közepe milyen jó volt.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 13. Nem semmi ötlethez nyúlt a Fox, amikor elkezdték promotálni a Fringe folytatását. No vajon ki figyel ott a NFL döntöjén? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 13. Jól kitalálták Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 13. Jól kitalálták Minimalista infó a folytatás tartalmáról, de mégis mindent elárul annak aki nyomon követi a sorozatot. Frappáns, úgy ahogy van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 13. Azért nem semmi, hogy már a játékokban sem menekülhet meg az ember a reklámoktól (nem az első eset, bár ez eddig a legfrappánsabb, a legtöbb esetben csak plakátok vannak a pályákon... kedvencem: valami háború súlytotta afgán vagy iraki, vagy tököm tudja milyen városban érintetlen Rainbow Six, Ghost Reacon és Splintel Cell plakátok az egyik Rainbow játékban) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 13. Megkapta a kaszát a PB Előrelátható volt, de én azért sajnálom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 13. Szerintem most hagyják abba amikor még sokaknak a csúcsot jelenti a sorozat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 13. (szerkesztve) Megkapta a kaszát a PB Helyes! Ennél többet nem lehet kihozni a sztoriból. Szerkesztve: 2009. Január 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Bizony. Bármennyire is sajnálni fogom, hogy nem lesznek új részek, van egy pont, ahonnan már kár lenne csavarni. Lehet elölről kezdeni a nézést, van négy évad Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 15. FELHÍVÁS Ajánljatok sorozatot. Mindegy, hogy 40, vagy 20 perc, lényeg, hogy sokat szövegeljenek, és élvezhető legyen. Háttértörténet: ebben a hónapban napi fél óra, februárban napi egy óra, márciusban pedig napi két óra angol filmet/műsort kell néznem, felirat nélkül, felkészülésként a szóbelire. Ma elkezdtem bepótolni a House-t, még van hátra ööö... 9 rész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 15. A lehetőségek sora elég hosszú. Prison Break és Lost. Én ezt a kettőt ajánlom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 15. PB-hez Dexter Mondjuk azt hiszem, az nem könnyű. Ha valami könnyebbre vágysz angol nyelv terén, akkor Hősök, mintha Obi1 írta volna róla, hogy azzal meg lehet birkózni, és van belőle két és fél évad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 15. Fringe és még vágni is fogod a háttértudományok szakszavait. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2009. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 16. 20 perceseknél Office vagy 30ROCK. Legalább röhögve tanulsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Van új BSG epizód! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Van új BSG epizód! Le is jött már, de túl nagy elvárásaim a webepizodok után nincsen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Le is jött már, de túl nagy elvárásaim a webepizodok után nincsen. Én kíváncsi vagyok milyen lesz a folytatás! Az előző fél szezon vége remek volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Le is jött már, de túl nagy elvárásaim a webepizodok után nincsen. Én még azokat sem néztem meg. Befejezték már? Mert csak akkor vagyok hajlandó megnézni ezeket a bőrnyúzó vacakokat (három perc egy epizód, ne röhögtessenek már), ha már mind megvan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Én még azokat sem néztem meg. Befejezték már? Mert csak akkor vagyok hajlandó megnézni ezeket a bőrnyúzó vacakokat (három perc egy epizód, ne röhögtessenek már), ha már mind megvan. Tíz rész készült belőle. Mindegyikhez van felirat is. Egyébként nem egy nagy durranás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Tíz rész készült belőle. Mindegyikhez van felirat is. Egyébként nem egy nagy durranás. Eddig egyik webizód-széria sem volt az. Nem is lehet, három perc nem elég semmire sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Eddig egyik webizód-széria sem volt az. Nem is lehet, három perc nem elég semmire sem. De egyben nézve se lesz több örömed benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. De egyben nézve se lesz több örömed benne. Majd kiderül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. De legalább BSG volt Na jó, viccet félretéve, tényleg nem volt nagy szám, viszont legalább kiderült belőle valami, amit a harmadik évad végén nem értettünk. Reggel elindítottam, már nagyon várom, hogy láthassam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. De legalább BSG volt Na jó, viccet félretéve, tényleg nem volt nagy szám, viszont legalább kiderült belőle valami, amit a harmadik évad végén nem értettünk. Mi is lenne az? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.