MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. BSG Mikor Gaeta meglátogatta a börtönben Baltart, és utóbbi súgott neki valamit, Gaeta nekiugrott. Nem tudtuk, mi a fenéért tette ezt, most kiderült. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. BSG Mikor Gaeta meglátogatta a börtönben Baltart, és utóbbi súgott neki valamit, Gaeta nekiugrott. Nem tudtuk, mi a fenéért tette ezt, most kiderült. Akkor ezek a webizódok mikor játszódnak időrendben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Akkor ezek a webizódok mikor játszódnak időrendben? Amit én írtam, az visszaemlékezés volt Gaeta részéről. Azt hiszem, a 10 rész után, és a legfrissebb rész előtt játszódnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Amit én írtam, az visszaemlékezés volt Gaeta részéről. Azt hiszem, a 10 rész után, és a legfrissebb rész előtt játszódnak. Ajjaj...ettől féltem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Miért? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Állítólag a Prison Break (Szökés) a 4. évaddal véget fog érni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Állítólag a Prison Break (Szökés) a 4. évaddal véget fog érni. Lejjebb már kitárgyaltuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. (szerkesztve) Miért? Spoiler: Mert nem a Földön vannak. Bár lehet, hogy csak az a hajó nincs ott. Szerkesztve: 2009. Január 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Őőőőő... spoiler gomb? Mert ez itt nekem most arconcsapás volt, ha jól értelmezem a dolgokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Őőőőő... spoiler gomb? Mert ez itt nekem most arconcsapás volt, ha jól értelmezem a dolgokat. Bocsi. De nem is biztos ám, csak találgattam... Szóval semmi hivatalos infót nem olvastál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Oké, hiszek neked, egyelőre nem lesz kapca pumpával Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Lost S5 szník pík Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Még van úgy 10 Sneak Peek (és 20 másik promó) itt, de én nem ajánlom megnézni őket, túl sokat árulnak el. Amúgy őrült egy évad lesz, az új sztorimesélési mód pedig baromi jó. A kritikusok akik látták az első néhány részt azok el vannak ájulva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Szerdán lesz a premier? Na az már nincs messze. A BSG pedig nagyon jó volt! Minden várakozásomat felülmúlta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Új sztorimesélési módszer? El ne árulj többet, már így is túlságosan izgatott vagyok, az elmúlt 15 napban 4 évadnyi történést néztem újra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Új sztorimesélési módszer? El ne árulj többet, már így is túlságosan izgatott vagyok, az elmúlt 15 napban 4 évadnyi történést néztem újra Nekem mondhatnál többet, de csak spoiler gomb mögött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Szerdán lesz a premier igen, méghozzá dupla epizódokkal. Nekem mondhatnál többet, de csak spoiler gomb mögött. Spoiler: Csak arról van szó, hogy a válaszokat most már leginkább időutazásos módon fogjuk megtudni. Tehát saját szemünkkel fogjuk látni ahogy Rousseasu-ék csapata megérkezik a Szigetre, vagy sok rész fog a Dharma-s időszakban játszódni.És egy kicsit nyitottabb lesz egy epizód, kevésbé karakter-centrikusak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. BSG Spoiler: Nálam is felülmúlta a várakozásomat, de ezzel együtt értetlen vagyok a webepisodeok miatt. :S Minnek kellettek? A vége igy teljesen értelmetlen lett annak.Másrészről érdekesen fog alakulni ez a kétezer éves dolog. Azon se csodálkoznék ha anno az emberek írtották volna atommal a kenyérpirítókat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. BSG Spoiler: Szerintem meg az emberek magukon végeztek kísérleteket, így egy pont után ők maguk lettek a cylonok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Bármi lehetséges. Viszont innentől remélem, hogy megmaradnak most már a magyarázatoknál és nem lesz megint tele a sok üres frázisokkal. Vallást teljesen nélkülözik végre. Az nálam már a halál. Eseménydús sci-fit akarok mint az első évadban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Bármi lehetséges. Viszont innentől remélem, hogy megmaradnak most már a magyarázatoknál és nem lesz megint tele a sok üres frázisokkal. Vallást teljesen nélkülözik végre. Az nálam már a halál. Eseménydús sci-fit akarok mint az első évadban Én is remélem, hogy tartják ezt a színvonalat. Spoiler: Ami még nagyon tetszett, az a kialakuló anarchia bemutatása. Adama piálása is ok volt! Meghívtam volna egy sörre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Nagyon jó volt a BSG Spoiler: Szerintetek tényleg Ellen az ötödik cylon? Vallási dolgokkal meg nem kell sokat izgulni, elvégre az elnök csaj most égette el a vallási könyvet Tényleg jól kikattantak. Viszont nem vagyok abban biztos, hogy gyorsan továbbállnak innen, még ha indulásra kész is vannak. Bár máshol is lehet agyalni a dolgokon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. BSG Spoiler: Az is érdekes, hogy a 'ötök' mind emlékeket hordoznak magukban a földi életükről. Kara hullája meg hab volt a tortán. Kissé morbid volt, ahogy elégette magát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. BSG Spoiler: De most akkor Kara a hatodik nemdebár. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. BSG Spoiler: A végén kiderül, hogy mindenki cylon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 18. BSG Spoiler: Az lenne ám a nagy szám Kiderül, hogy az emberek kiirtották egymást és most már mindenhol csak cylonok élnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 19. BSG Spoiler: Micsoda feltételezéseitek vannak Na de ha Kara nem cylon, akkor micsoda? Meg ugye ott van a jóslat is hozzá, szóval még lehet valami egészen más is, á, pár hét múlva mindent megtudunk úgyis Már csak 9 oszt, vége Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 19. A héten már végre folytatódik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. House is van, és képzeljétek, ahonnan szedem, ott már fent van a magyar felirat is hozzá. Kíváncsi vagyok, hogy milyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. A héten már végre folytatódik. Ülünk elébe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.