MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. House Spoiler: Valami nem hétköznapival zárják az évadokat, és ez aztán nem volt az. Szegény House, marhára sajnáltam. Duplán is Hm... lehet, hogy a következő évad elején láthatunk pár pszichiátriai klinikás részt is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Fringe finálé Ütött rendesen. Spoiler: Nagyon jó volt a befejezés a WTC-vel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Részemről nem, itt nem igazán szoktunk beszélni róla, de az nem jelent semmit, attól még nézheti valaki. kár pedig kéne, most meg már gyorsan le is lehet pörgetni. Ismerős arcok a BSGből és a FireFlyból, nem is csoda. SZóval érdemes megnézni a Dollhouset. REm lesz 2. évad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. House Spoiler: Rendesen kiütött ez az évadzárás. Számítottam rá, hogy ütni fog, de nem így... Szegény Greg bácsi Nagyon padlót fogtam azon, hogy mi is történt/nem történt. Lehet, hogy még írok róla később, most nagyon a hatása alatt vagyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Állati volt a Fringe. Spoiler: És megválaszolták végre Peter eredetét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. kár pedig kéne, most meg már gyorsan le is lehet pörgetni. Ismerős arcok a BSGből és a FireFlyból, nem is csoda. Lehet, hogy majd a nyáron belenézek egy-két részbe, hogy milyen, bár ígérgetem mindig, hogy nem kezdek új sorozatba Majd meglátom még. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. SG Atlantisz 3 évad 19. rész Spoiler: Juhuh Michael egyik szuperkatonája valahogy eljutott a Földre, az AvP2-ben is szerepelt :) Nagyon jó rész volt, igazi para, néhol össze is rezzentem, mondjuk fülessel néztem, a hanghatások megvoltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Ez a nünükés rész Van benne némi Alien párhuzam, amire Sheppard még utalgat is rendesen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Olyan brutális volt a Lost, hogy ÁÁÁ. Hogy lehet így befejezni egy évadot? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Olyan brutális volt a Lost, hogy ÁÁÁ.Hogy lehet így befejezni egy évadot? Ne is idegesíts én majd csak holnap láthatom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Uristen! A Supernatural készítői begolyóztak. Milyen évadzáró volt ez, kéremszépen? Én megőrülök ezektől az évadzárásoktól. Először a House majd ez traktál olyan befejezéssel, ami szabályszerűen kicsinál engem. Nyáron nem tudom mi lesz velem, max. megnézem újból az évadokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. House Spoiler: Huhh... meg Uhh.. hát ezt nem hittem volna. Újra kell néznem a részt, hisz ezek szerint Cuddy és House nem feküdtek le, tehát az összes Cuddy - House beszélgetés eltérő előzményeken alapul. Nagyon durva! Sajnáltam House-t, remélem, nem lesz vége a sorozatnak, mert valljuk be, ez egy tökéletes befejezése lenne... a zseniális doktor, aki megőrül a Vicodintól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Olyan brutális volt a Lost, hogy ÁÁÁ.Hogy lehet így befejezni egy évadot? Amikor vége lett a LOST -nak, akkorát ordítottam, hogy leszakadt a házunk homlokzata. Halálos áldozatokról egyelőre nem tudok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Amikor vége lett a LOST -nak, akkorát ordítottam, hogy leszakadt a házunk homlokzata. Halálos áldozatokról egyelőre nem tudok. No para, már csak 8 hónap van hátra a hatodik évadig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Nagyobb baj, hogy már csak egy évad van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Nagyobb baj, hogy már csak egy évad van. Ne is emlékeztess rá.. én tuti sírni fogok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. (szerkesztve) No para, már csak 8 hónap van hátra a hatodik évadig. Kapják be! Eddig kínozni a jó népet??? Hát szabad ezt? De van egy teóriám mi lesz a folytatásban. Spoiler: Szerintem újra élik az első évadot. Szerkesztve: 2009. Május 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 16. Először a House majd ez traktál olyan befejezéssel, ami szabályszerűen kicsinál engem. Nyáron nem tudom mi lesz velem, max. megnézem újból az évadokat. Mást nem nagyon lehet tenni De a House jön vissza szeptemberben, szóval kitartás Ody, a lenti teóriád nem rossz (mondjuk nem ismerem a sorozatot), könyvben már találkoztam olyannal, hogy visszatértünk a kezdethez, az lett a sztori vége Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 16. Véget ért a Szökés, bár még hamarosan lesz egy egész estés film, csak gőzöm sincs, miről fog szólni. Mindenesetre a sorozatnak vége. Spoiler: Mi a fenének kellett a végén Michaelt kinyírniuk az íróknak?? Az utolsó pár rész elég fura volt ezzel az állandó ki kit kap el, és hányszor témával, de azért jó volt. Remek volt látni a végén az ismert arcokat, még Kellermant is, hiányzott a fickó Szerencsére Bagwell is megkapta, amit érdemelt. De nekem felemás volt így a végjáték. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 16. Elégé kiszámítható volt a Szökés vége, így a ledöbbenés elmaradt. Szerintem ne is folytassák. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 16. Szökés Spoiler: Én az utolsó pár részt már nem néztem meg, de az érdekelne, hogy mi történt Kellermannal? Azt hittem, a 2. év végén véglegesen meghalt. Ezek szerint nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 17. (szerkesztve) Szökés Én az utolsó pár részt már nem néztem meg, de az érdekelne, hogy mi történt Kellermannal? Azt hittem, a 2. év végén véglegesen meghalt. Ezek szerint nem? Ahogy emlékszem annyit mutattak anno, hogy fejéhez emeli a puskát. De én a végére már semmiféle csodás visszatérésről nem idegenkedtem. Annyira gagyi fordulatok voltak, hogy csak na. Picit már hajazott a Hősök karakterépítésére. Eccer jó, máskor rossz, aztán megint jó..... Eh, itt is visszasírom az első három évadot, meg a negyediknek a felét. Szerkesztve: 2010. December 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 17. Szökés Spoiler: Jó, jó, de most mi történt vele? Mit mutattak róla? Csak ez érdekel már a szökésből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 17. Fringe Azt a r*hadt!!!!!! Spoiler: Hű de vártam már ezt a párhuzamos világot. Éreztem, hogy "Spock" ott lesz, no és Peter esete is világossá vált már amikor az erdőben Walter magyarázott az érméről, ő pedig nem emlékezett arra.Tökéletes sorozat eddig. De a fene egye meg olyan fenntartásaim vannak, a többi sorozat csalódásai miatt, hogy nem is tudom mit várjak a második évadra. :S Annyira örülnék már amikor a készítők tudnák, hogy hol kell valamit abbahagyni. Oks, Abrams neve mára már garancia, Lost is szárnyal amint olvasom....Hű, csak ezt el ne rontsa se ő se akik írják, rendezik vele együtt. Piszkosul ott van a sztorija, az atmoszférája. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 17. Szökés Spoiler: Jó, jó, de most mi történt vele? Mit mutattak róla? Csak ez érdekel már a szökésből. Ő most jó fiú lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 17. (szerkesztve) Elégé kiszámítható volt a Szökés vége, így a ledöbbenés elmaradt. Szerintem ne is folytassák. Igen, kiszámítható volt, hogy a rosszak járnak pórul Egyébként tényleg az volt, és nem lesz másik évad, megmondták, hogy vége. Egyedül ezt a filmet nem tudom, mi a fene, de van tippem. Donát: Spoiler: Kellermanról az volt az utolsó kép, hogy Sara tárgyalása után lecsukják, és átszállítják valahova. A kocsit elkaptál, és annyit mutatnak messziről, hogy fegyveresek lőnek. Hogy kire az nem derült ki, sem az, hogy kik. Már akkor lehetett tudni, hogy ebből simán visszatérés lehet. Egy időben még vártam is. Egyébként pozitív karakterként jött vissza, végül rajta keresztül landol a Scylla megfelelőbb helyre. A rész végén mutatják, hogy négy év múlva hol tartanak hőseink, és akkor láthatjuk őt képviselőként. Az utolsó pár részről meg annyit, hogy aki eddig végignézte, az szerintem ezt a párat már megnézheti, hogy ne maradjon ki. De ha gondoljátok, megírom nagy vonalakban kb. mi történt, csak azt ne várja senki, hogy az összes fordulatot felsoroljam (értsd: mikor kinél van a Scylla, és más hasonlók ), no meg a végét. Szerkesztve: 2009. Május 17. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 17. Köszönöm Karrde. Spoiler: Sajnálom, hogy csak most tért vissza. Ő volt a kedvencem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 17. Szívesen Jó karakter Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 18. hAmarosan nekem is sok kerül a PB végére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Hm, érdekesnek tűnik. http://www.sg.hu/cikkek/67505/utos_scifi_s...ul_a_kepernyore Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.