MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. én most kezdtem el nézni a befejező 4. évadot, már a felénél tartok, és szerencsére nem rontották el, gondolok itt most a 3. évad végére. De azért még vissza van 9 rész szal nem szólok el semmit, de reménykedem a jó végben! Mivel azt írtad a negyedik évad eddigi részeire, hgy nem rontották el, akkor valószínűleg fog tetszeni a vége is De persze semmi nincs kizárva Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Kinek a pap, kinek a paplan. Nekem borzasztó csalódást okozott a második évad utáni epizódok. Ez van. Marad az eredeti a nagy kedvenc. Nyílván az első meg a második a legjobb, sokkal hihetőbb, mondjuk így, itt a végére már mindenkinek látomása van minden részben. Sokkal misztikusabb így a 3. 4., de azért még élvezhető. Na majd 9 rész múlva megírom hogy tetszett a vége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Kinek a pap, kinek a paplan. Nekem borzasztó csalódást okozott a második évad utáni epizódok. Ez van. Marad az eredeti a nagy kedvenc. Borzasztó csalódásnak nem mondanám, de azért egy két fellángolástól eltekintve sokkal gyengébb lett a 3-4. Összességében soha rosszabb sci-fi sorozatot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. SG Universe trailer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. És ha már itt tartunk, Dexter 4. évados promó: Remélem most is kiszivárog az első két rész mint eddig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. A jó öreg Dexi visszatér. Már várom mikor javul meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. SG Universe trailer "Úgy néz ki, mint a Hoth - kérdő tekintetek szegeződnek Eli-ra. - A Birodalom visszavág." Jó kis SG sorozat lesz ez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. És ha már itt tartunk, Dexter 4. évados promó: Jó kis évadnak tűnik ez is A jó öreg Dexi visszatér. Már várom mikor javul meg. Szerintem sose Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Mind2 bemutató állati jóó! Nem is tudom melyiket várom jobban! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Új sorozat januártól. Miért érzem úgy, hogy a készítőknek megvolt kiskétszázszor a 300? Amúgy várós. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. jobban örültem volna egy újabb rendes történelmi sorozatnak mint a Róma volt, de ha nem változtatnak sokat a történeten, ami valljuk be előforulhat...akkor egész jó lehet. BSG: hát érdekes volt a vége. Nekem tetszett, szép befejezése volt, talán túl szép is, még a mondanivaló sem maradhatott el. A szálakat szépen elvarrták, amiket meg nem tudtak, annak adtak egy misztikus befejezést. Nekem azért tetszett, nem rontották el ezt a befejező évadot, mint ahogy a 3. végén gondoltam volna. Harper Island: hát ennek a vége rettenetesen gyengus lett. Erős közepes, végére jó kis sorozatnak ilyen finálét adni... Na most jön a PB vége, aztán elkezdem a Fringet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 27. Gyilkos megszállás: frankó kis Irakos sorozat volt ez, bár az Over There jobban tetszett (akciódúsabb, ezáltal szórakoztatóbb). Életszerű, és hát igen, ennek azért több köze lehet egy valódi katonai csapathoz, mint mondjuk a Black Hawk Down hőseinek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 29. T-Bag Ez az évad is nagyon izginek néz ki, s látom Sylar sem veszik el Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Nem vész el senki, csak átalakul No majd otthon megnézem a trailert Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Két új anime soroza készül. Az egyik Wolverine, a másik Ironman főszereplésével. Mindkettő 2010-ben debütál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Visszatérve heroesékra, érdekesnek tűnik ez a vol.5 Meglátjuk, hogy valóban az lesz-e Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Rozsomák sorozat előzetese: Vasember sorozat előzetese: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. A Spartacus sorozatra kíváncsi lennék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Javában csinálják a Tűz és Jég Dala TV sorozatot. Az első évad 12 részes lesz, az első könyv, a Trónok Harca adaptációja. Egy rész 60 perc lesz. Sean Bean is szerepelni fog benne. AZ Imdb adatai alapján még idén elkezdődne az HBO-n. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Sajna én még csak nem is olvastam, de tudom, hogy létezik ilyen könyvsorozat. Kb. miről szól? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Igazság szerint még én sem olvastam, de hallottam róla rengeteg istenítést. A közeljövőben belekezdek majd a sorozatba. Egy tolkieni igényességgel kidolgozott fantasy világban játszódik. A sárkánykirályok hatalmát megdöntötték és most Robert Baratheon és barátai Jon Arryn és Eddard Stark uralkodnak. Ám hamarosan egy gonosz hatalom emelkedik fel. Kaland, ármány, árulás, szerelem és izgalom. Ezek mind megtalálhatók benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Hmm... alapvetően nem is lenne rossz egy ilyen fantasy-sorozat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Természetesen most a legjobban a LOST folytatását várom. Utolsó évad ami szerintem pofaszaggatós lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Retekklubon most fejezték be pénteken a Fring első évadát. Durván üt még így második megnézésre is. Ezt és majd a Spartacust várom, meg azt az új Inváziós sci-fit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Retekklubon most fejezték be pénteken a Fring első évadát. Durván üt még így második megnézésre is. Ezt és majd a Spartacust várom, meg azt az új Inváziós sci-fit. Hogy hagyhattad ki a LOST -ot? Abrams alapműve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Hogy hagyhattad ki a LOST -ot? Abrams alapműve. Annak idején nem sok jót hallottam róla, de egyszer majd bepótlom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Annak idején nem sok jót hallottam róla, de egyszer majd bepótlom Szerintem érdemes lenne megnézned, csak előtte ne olvass el róla semmit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Szerintem érdemes lenne megnézned, csak előtte ne olvass el róla semmit. Hát pár spoilerbe már belefutottam itt-ott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Hát pár spoilerbe már belefutottam itt-ott. Nem csodálom. Ez az a sorozat amiben nem kapkodnak el semmit. Türelem is kell hozzá de ha egyszer beindul akkor nem lehet tőle elszakadni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.