kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Nekem: TCW, House, Fringe, Lost(bár az csak jövőre). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Nálam TCW, House, Lost, 24. Ősszel csak az előbbi kettő indul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Nálam SWTCW, SGU, HMD, BSGC, mikor elindul talánm újrázom a TSCC-t, az SG-1-t, az SGA-t, a BSG-t, az STDS9-t, a BSG-t is újrázni kéne, meg be kéne fejezni az STTOS-t és elkezdeni az STTNG-t. Ja és persze ott van még az NCIS, abból is új évad megy. Bár e mellett lehet el kéne kezdeni nézni a CSI-t, a CSI:NY és a CSI:M-et is. Ja, és ha már SWTCW, újra kéne nézni az első évadot, hogy ráhangolódjak a másodikra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Nálam SWTCW, SGU, HMD, BSGC, mikor elindul talánm újrázom a TSCC-t, az SG-1-t, az SGA-t, a BSG-t, az STDS9-t, a BSG-t is újrázni kéne, meg be kéne fejezni az STTOS-t és elkezdeni az STTNG-t. Ja és persze ott van még az NCIS, abból is új évad megy. Bár e mellett lehet el kéne kezdeni nézni a CSI-t, a CSI:NY és a CSI:M-et is. Ja, és ha már SWTCW, újra kéne nézni az első évadot, hogy ráhangolódjak a másodikra. Dzséjt, te ki tudsz igazodni ezen? :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Dzséjt, lehet, hogy első hallásra ódzkodni fogsz tőle, de én nagyon komolyan ajánlom neked a Lostot. Az első évadnál lassan indul be, de szerintem tetszene neked, még akkor is, ha nem épp az űrhajók a központi téma. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Dzséjt, lehet, hogy első hallásra ódzkodni fogsz tőle, de én nagyon komolyan ajánlom neked a Lostot. Az első évadnál lassan indul be, de szerintem tetszene neked, még akkor is, ha nem épp az űrhajók a központi téma. Tényleg nagyon jó. Én ma fogok az S05 végére érni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Akkor mindenképpen ülve nézd mert ha állsz, túl nagyot fog koppanni az állad Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Akkor mindenképpen ülve nézd Erről Uri Geller mondata jut eszembe: Ész moszt üjjé le...Hát szerinted állva nézem a TV-t? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. OFF Palik Laci klasszikusa Spaból: Balra önöknek látható Michael Schumacher, ha szemben ülnek a tévével - bár tudom, hogy szemben ülnek vele... ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Akkor mindenképpen ülve nézd mert ha állsz, túl nagyot fog koppanni az állad Hát ez volt valami. Nem tudom, hogy fogom kibírni jövő februárig... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25. Nekem pár néznivaló megszűnt, marad a House, Heroes, Dexter, TCW, újként csak a Caprica jön hozzá. Dexter amúgy is rövidebb sorozat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 26. Dzséjt, te ki tudsz igazodni ezen? :P Naná Dzséjt, lehet, hogy első hallásra ódzkodni fogsz tőle, de én nagyon komolyan ajánlom neked a Lostot. Az első évadnál lassan indul be, de szerintem tetszene neked, még akkor is, ha nem épp az űrhajók a központi téma. Előbb-utóbb mindenképpen sort akarok majd arra is keríteni, mert az, meg a 24 azok a sorozatok, amikre még nagyon kíváncsi vagyok. Csak amíg nincs hely a gépemen, addig nem tudom őket elkezdeni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 26. Ha gondolod, az első két évadot oda tudom neked adni dvd-n (magyarul, néhol angolul) mert én meg tudtam venni olcsón eredetiben, így az írott dvd-kre jelenleg nincs szükségem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 26. Ha gondolod, az első két évadot oda tudom neked adni dvd-n (magyarul, néhol angolul) mert én meg tudtam venni olcsón eredetiben, így az írott dvd-kre jelenleg nincs szükségem... Ezt nagyon szépen megköszönném. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 26. Na, akkor majd egyeztetünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 26. Okézsoké Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 26. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 27. Dexihez nincs még magyar felirat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 27. http://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/...exter-s04e01-hu Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 28. Defying Gravity Egész jó kis lassan csordogáló sci-fi Túl vagyok a piloton és gyűnnek lefelé az első részek is, már ami eddig tv képernyőre került Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 28. Defying Gravity Egész jó kis lassan csordogáló sci-fi Túl vagyok a piloton és gyűnnek lefelé az első részek is, már ami eddig tv képernyőre került Hééé... az sfportalon pont ma olvastam ajánlót róla és döntöttem el, hogy belenézek Már gyün az első rész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 28. Hééé... az sfportalon pont ma olvastam ajánlót róla és döntöttem el, hogy belenézek Már gyün az első rész. Én is onnan kaptam kedvet hozzá és eddig jól jártam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 28. Ezt a sci-fi -t lehet, hogy én is bevállalom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 28. Le is daráltam az első négy részt melyhez megvolt a felirat. Érdekesen alakulnak a dolgok, kíváncsi vagyok milyen terv áll a háttérben. Van egy ötletem de még ezt tartogatom. Minden esetre jó kis sori. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 29. Defying Gravity Megvolt az ötödik rész is. Tényleg jó lassan csordogálnak a történések, de szerencsére még nem érzem ezt hátránynak, mert ezek az időben való vissza-visszatekintések azért elég érdekesek. Viszont talán a kamatyolásokból már visszavehetnének. Oks, hogy ki kell használni, hogy vannak férfi és női űrhajósok és köztük kapcsolatok, de ennyi kever-kavar már bőven elég volt Van még nyolc rész, azt már használják fel a küldetésre. Ja, és ezeket a real-time üzenetváltásoknak is lassan véget vethetnének az űrhajósok-irányítók között. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Nem tudja valaki, a House 5. évadának DVDRip verziójához nincs még felirat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Nem tudja valaki, a House 5. évadának DVDRip verziójához nincs még felirat? Szerintem nincs, én is arra várok, hogy végre kiírhassam... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. második szezonos Frindzs képek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Elég semmitmondó képek, de azért köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31. A múltkori promóképek jobbak voltak De itt is van minimum kettő mely ott van a szeren Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.