Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25.16 éve Nálam TCW, House, Lost, 24. Ősszel csak az előbbi kettő indul.
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25.16 éve Nálam SWTCW, SGU, HMD, BSGC, mikor elindul talánm újrázom a TSCC-t, az SG-1-t, az SGA-t, a BSG-t, az STDS9-t, a BSG-t is újrázni kéne, meg be kéne fejezni az STTOS-t és elkezdeni az STTNG-t. Ja és persze ott van még az NCIS, abból is új évad megy. Bár e mellett lehet el kéne kezdeni nézni a CSI-t, a CSI:NY és a CSI:M-et is. Ja, és ha már SWTCW, újra kéne nézni az első évadot, hogy ráhangolódjak a másodikra.
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25.16 éve Nálam SWTCW, SGU, HMD, BSGC, mikor elindul talánm újrázom a TSCC-t, az SG-1-t, az SGA-t, a BSG-t, az STDS9-t, a BSG-t is újrázni kéne, meg be kéne fejezni az STTOS-t és elkezdeni az STTNG-t. Ja és persze ott van még az NCIS, abból is új évad megy. Bár e mellett lehet el kéne kezdeni nézni a CSI-t, a CSI:NY és a CSI:M-et is. Ja, és ha már SWTCW, újra kéne nézni az első évadot, hogy ráhangolódjak a másodikra. Dzséjt, te ki tudsz igazodni ezen? :D
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25.16 éve Dzséjt, lehet, hogy első hallásra ódzkodni fogsz tőle, de én nagyon komolyan ajánlom neked a Lostot. Az első évadnál lassan indul be, de szerintem tetszene neked, még akkor is, ha nem épp az űrhajók a központi téma.
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25.16 éve Dzséjt, lehet, hogy első hallásra ódzkodni fogsz tőle, de én nagyon komolyan ajánlom neked a Lostot. Az első évadnál lassan indul be, de szerintem tetszene neked, még akkor is, ha nem épp az űrhajók a központi téma. Tényleg nagyon jó. Én ma fogok az S05 végére érni.
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25.16 éve Akkor mindenképpen ülve nézd mert ha állsz, túl nagyot fog koppanni az állad
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25.16 éve Akkor mindenképpen ülve nézd Erről Uri Geller mondata jut eszembe: Ész moszt üjjé le...Hát szerinted állva nézem a TV-t?
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25.16 éve OFF Palik Laci klasszikusa Spaból: Balra önöknek látható Michael Schumacher, ha szemben ülnek a tévével - bár tudom, hogy szemben ülnek vele... ON
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25.16 éve Akkor mindenképpen ülve nézd mert ha állsz, túl nagyot fog koppanni az állad Hát ez volt valami. Nem tudom, hogy fogom kibírni jövő februárig...
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 25.16 éve Nekem pár néznivaló megszűnt, marad a House, Heroes, Dexter, TCW, újként csak a Caprica jön hozzá. Dexter amúgy is rövidebb sorozat.
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 26.16 éve Dzséjt, te ki tudsz igazodni ezen? :P Naná Dzséjt, lehet, hogy első hallásra ódzkodni fogsz tőle, de én nagyon komolyan ajánlom neked a Lostot. Az első évadnál lassan indul be, de szerintem tetszene neked, még akkor is, ha nem épp az űrhajók a központi téma. Előbb-utóbb mindenképpen sort akarok majd arra is keríteni, mert az, meg a 24 azok a sorozatok, amikre még nagyon kíváncsi vagyok. Csak amíg nincs hely a gépemen, addig nem tudom őket elkezdeni.
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 26.16 éve Ha gondolod, az első két évadot oda tudom neked adni dvd-n (magyarul, néhol angolul) mert én meg tudtam venni olcsón eredetiben, így az írott dvd-kre jelenleg nincs szükségem...
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 26.16 éve Ha gondolod, az első két évadot oda tudom neked adni dvd-n (magyarul, néhol angolul) mert én meg tudtam venni olcsón eredetiben, így az írott dvd-kre jelenleg nincs szükségem... Ezt nagyon szépen megköszönném.
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 27.16 éve http://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/...exter-s04e01-hu
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 28.16 éve Defying Gravity Egész jó kis lassan csordogáló sci-fi Túl vagyok a piloton és gyűnnek lefelé az első részek is, már ami eddig tv képernyőre került
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 28.16 éve Defying Gravity Egész jó kis lassan csordogáló sci-fi Túl vagyok a piloton és gyűnnek lefelé az első részek is, már ami eddig tv képernyőre került Hééé... az sfportalon pont ma olvastam ajánlót róla és döntöttem el, hogy belenézek Már gyün az első rész.
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 28.16 éve Hééé... az sfportalon pont ma olvastam ajánlót róla és döntöttem el, hogy belenézek Már gyün az első rész. Én is onnan kaptam kedvet hozzá és eddig jól jártam
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 28.16 éve Le is daráltam az első négy részt melyhez megvolt a felirat. Érdekesen alakulnak a dolgok, kíváncsi vagyok milyen terv áll a háttérben. Van egy ötletem de még ezt tartogatom. Minden esetre jó kis sori.
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 29.16 éve Defying Gravity Megvolt az ötödik rész is. Tényleg jó lassan csordogálnak a történések, de szerencsére még nem érzem ezt hátránynak, mert ezek az időben való vissza-visszatekintések azért elég érdekesek. Viszont talán a kamatyolásokból már visszavehetnének. Oks, hogy ki kell használni, hogy vannak férfi és női űrhajósok és köztük kapcsolatok, de ennyi kever-kavar már bőven elég volt Van még nyolc rész, azt már használják fel a küldetésre. Ja, és ezeket a real-time üzenetváltásoknak is lassan véget vethetnének az űrhajósok-irányítók között.
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31.16 éve Nem tudja valaki, a House 5. évadának DVDRip verziójához nincs még felirat?
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31.16 éve Nem tudja valaki, a House 5. évadának DVDRip verziójához nincs még felirat? Szerintem nincs, én is arra várok, hogy végre kiírhassam...
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 31.16 éve A múltkori promóképek jobbak voltak De itt is van minimum kettő mely ott van a szeren
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.