Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Megvolt a kilencedik rész is a DG-ből. Immár felfedték Béta kilétét. Érdekesség és titok azonban még így is maradt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. És meg is maradnak... még talán DVD-n láthatjuk a hátra lévő négy részt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Kanada kéri a folytatást, szóval szó sincs törlésről Jön a második évad is majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Kanada kéri a folytatást, szóval szó sincs törlésről Jön a második évad is majd. Erről még nem is hallottam. Hoppáré! Na, ennek örülök, máris nagyobb lelkesedéssel fogok bele a maradékba (én még le vagyok maradva valahol a 6. környékén). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28. Szerintem nagyon jó volt a Fringe! Igaz nem haladtak sokat, de szerintem épp eleget. Közeleg a háború. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. na végre én is megnéztem a Dextert és nagyon jó volt. Jó kis évadnak nézünk elébe! Hát bakker túl sok a jó sorozat. Párat el kell tenni majd darára. Plusz most jön a hétvégén még a 2 legjobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Sajnos én is úgy vagyok vele, hogy túl sok, muszáj nem belekezdeni újba, de a megszünő három helyett azért egyet csak bevállaltam. Vagyis izé... a nyáron megnéztem a Tudorokat is De szerencsére az most nincs, még utána kell néznem, hogy egyáltalán lesz-e következő évad. Szerintem, ha lesz, úgyis csak tavasszal, addigra a Dexternek vége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Én is letudtam a Dextert. Hát néha szakadtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Nálam három sorozat fut. Dexter, Fringe és a TCW! Bár azt a sci-fit is megnézném majd, amit oldie követ. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Van kettő is. Defying Gravity és a Flash Forward. És majd pár hét múlva jön a V is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Nálam öt sorozatot nézek: NCIS, House, TCW, Stargate Universe, Defying Gravity. A durva az, hogy az NCIS-House-Stargate trió már lassan tíz éve van fenn. Stargate ugye már lazán megvan tíz év (mivel a franchise idén lép a 13. életévébe), NCIS idén hét éves, a House hat. És általában mindig öt sorozatot nézek. Anno a BSG-t váltotta a TCW, a Terminatort a DG, ezeket meg mások előztek meg. Ötnél többet sosem néztem, kevesebbet néha. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Heroes, House, CSI, SupNat, TCW, South Park - ezeket nézem mostanában. A CSInak már 10. évada megy. Ez volt az első sorozat amit elkezdtem nézni. Heroes: T-Bag és Sylar Amúgy nem volt valami nagy rész Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. A kezdeti kritikák elég pozitívak az SGU-t illetően. Van aki a Fireflyhoz hasonlítja; a humor ügyesen keveredik a komorsággal. Mondjuk ez eddig is így volt véleményem szerint az SG-1 és az Atlantis esetében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Hát azért egyik sem volt olyan nagyon komor. Pláne nem az SG-1. De biztató, hogy ennyire és ilyen sok pozitív kritika érte a pilotot (ráadásul csak ötből csemegéztem, de vagy 10-15 kritikát elolvastam... jó le is lőttem magam előtt minden lehetséges spoilert, egyik-másik kritika nagyon részletes volt). Jószerivel csak az az egy volt negatívabb, de összességében az is jónak találta. Csak aztáb a sorozat a végéig tartson ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. House, SGU, Caprica lesz, Fringe, CSI Heroes És bepótolom az összes 24, Heroes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Heroes: T-Bag és Sylar Amúgy nem volt valami nagy rész Nem volt, de lehetett volna sokkal rosszabb is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29. Ody: Lesz az négy is (LOST). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Nálam meg fogyatkoznak a sorozatok. Idén nincs PB, Flight of the Conchords, IT Crowds, Earl.. a Heroes az évad közepéig nem fogja kibírni ilyen nézettséggel, ráadásul a Fringe is veszélyben van. A Lostnak meg jövőre vége lesz. De a Flashforward meg a V nézős lesz valószínűleg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Nálam is kevesebb lett az idén a nézett sorozat. Azért is vágtam bele másikba, ami érdekelt, de úgy, hogy még mindig kevesebbet nézek, mint tavaly. A tavalyi év rekord volt sorozatnézés szempontból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Dex, Frindzs, FF, LOST, TéCéWé, Ben 10: Alien Force, Szmólvill és majd ezek mellé jön a Vé és a Spartacus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Uh, a Spartacus ki is maradt. Részemről az is be lesz tudva. És persze az AXN nyomatni fogja az Atlantis utolsó évadát. Nem is beszélve, hogy ott vannak az ismétlések is az SG-1-ből Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Ody: Lesz az négy is (LOST). Ne is mondd. Tudsz valami érdekes spoilert hogyan folytatódik majd? Spoiler: Főleg a robbanás tükrében Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. House elég lájtos volt, na de majd a következő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Ody: Már vannak spoilerek amikből leszűrhető hogy miként folytatódik, de ne az utolsó évadnál kezdjél el már spoilerezni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Ody: Már vannak spoilerek amikből leszűrhető hogy miként folytatódik, de ne az utolsó évadnál kezdjél el már spoilerezni. LOST Spoiler: De rohadtul érdekel mi történt a robbanás után Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. House elég lájtos volt, na de majd a következő Spoiler: Én felaprítom őket, ha ilyenek lesznek a House-ok. House mint kitűnő szakács és sehol egy remek sziporka? Azokat az időket akajom amikor még Apuci-Anyuci majták egymást és a gyerekek orvosoztak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Én felaprítom őket, ha ilyenek lesznek a House-ok. House mint kitűnő szakács és sehol egy remek sziporka? Azokat az időket akajom amikor még Apuci-Anyuci majták egymást és a gyerekek orvosoztak. Remélem, hogy amit ebből kikövetkeztettem, az nem az ötödik évad végének a poénja, mert átfejelem a falat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Nem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Nem, a 2. évadra gondoltam itt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 30. Nem, a 2. évadra gondoltam itt. Azt sejtem, de én speciel az anyuci és apuci már nem marják egymást részre gondoltam. Ezt összekombinálva a 5x06-07-tel, ahová most jutottam el (illetve valameddig idáig láttam korábban is), már le lehet vonni egyet s mást az évad vége, a következő évad elejét tekintve. És mivel a House-nál sohasem spoilereztem, ezért nem esne jól, ha most esnék bele egybe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.