Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. a germán fivérek mindenre felkészültek.Nem lepne meg ha valamelyikük feláldozná majd magát a társaiért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Az Alltime lista meg nálam hót ziher, hogy más sorozatokból állna össze. Én se az internetes időszaktól kezdtem sorikat nézni CSak 2000től lehetett sorozatokat írni. Ezért nem volt az első 10ben a Friends és az SG1 sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. CSak 2000től lehetett sorozatokat írni. Ezért nem volt az első 10ben a Friends és az SG1 sem. Tudom, ezért is írtam, hogy ez az első évtized ( 2000 után) listája. Szóval messze nem alltime, vagy legalábbis az én szótáramban nem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Nem lepne meg ha valamelyikük feláldozná majd magát a társaiért.Én most abban sem vagyok biztos, hogy Spartacus fog elsőként nekirontani az őröknek. Crixus lesz szerintem a "befutó". Naevia jelenléte ki fogja ezt hozni belőle.A fivérek szerintem még ne veszítsék el egymást, mert kellenek még ide ismerős arcok a folytatáshoz. Lehetnek majd alcsapatok vezérei pl. Az a csóka ki lehet a második videóban akivel Batiatus beszél? Ja és Crixus háta.....Nos feltűnően sebmentes Ezek szerint pár hét eltelt az előző rész után a történet szerint. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Supernatural Spoiler: Most először megnéztem felirat nélkül, mert nem bírtam ki és amit így is megértettem az Részletesebben felirattal, mert amúgy nem jutok még szóhoz akkora nagy rész volt ez a 100 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Sajna ma már nem fogom tudni megnézni, de biztos rohadt ütős lett a bemutatók alapján. Karrde Dzséjt ezt a promot akkor nézzétek meg, ha már láttátok a mostani Castle részt. Sokkal nagyobbat fog ütni a poén! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. (szerkesztve) Most már van angol felirat is, tanulok egy kicsit és ah nem lesz addig magyar akkor azzal még1x megnézem Szerkesztve: 2010. Április 16. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. V Izgalmasan alakul Viszont a stáb sajnos sokszor bakizik, főleg a vágások folyamán. Mintha olykor egy olcsó szappanoperát nézne az ember. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Supernatural Spoiler: Felirattal is az államat kerestem. Cas pedig most igazán badass volt, nagyon bírom a srácot Szemét Zakinak is vége, de az elején ő is húzós volt, meg amit Mihány is szegény vendéggel és a csapossal művelt... Adamre nem számítottam, sőt ki is ment a fejemből, azt hittem az apjuk tér vissza (House-ba is és ebbe is pont a 100.ra tért vissza 1 régi karakter ) de ez tényleg húzós lett volna, ha ő lett volna Mihány B-terves Edgar öltönye Sajnos a következő rész nem lesz ilyen nagy szabású, bár azt is várom, kíváncsi leszek rá, hogy hogy fognak kinézni a vendégszereplők Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Ez a Castle egy vígjáték? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Karrde Dzséjt ezt a promot akkor nézzétek meg, ha már láttátok a mostani Castle részt. Sokkal nagyobbat fog ütni a poén! Oké Csak még nincs felirat A Castle egy nyomozós sorozat vígjáték beütéssel. Főhősünk Rick Castle bestseller regényíró, aki krimiket ír, és közben a rendőrséget zaklatja jelenlétével, persze a poénok mikor milyen mennyiségben jönnek és ütnek. Szerintem a második évad jobban sikerült az elsőnél, és már tuti, hogy lesz harmadik is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. A Castle egy nyomozós sorozat vígjáték beütéssel. Főhősünk Rick Castle bestseller regényíró, aki krimiket ír, és közben a rendőrséget zaklatja jelenlétével, persze a poénok mikor milyen mennyiségben jönnek és ütnek. Szerintem a második évad jobban sikerült az elsőnél, és már tuti, hogy lesz harmadik is.Köszi. Nem hangzik rosszul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Köszi. Nem hangzik rosszul. Hát nem a nyomozásokon van a lényeg, sokkal többet lehet rajta röhögni. Érdemes elkezdeni mert nagyon kis könnyed és kikapcsolós sorozat. Főleg ha bírtad a Fireflyban a kapitányt. Nagyon nagy arc Fillion, Backett nyomozó meg dögőőőőőős. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. A legjobb az, amikor Fillion megjelenik a kapitány ruhájában a jelmezbál miatt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Supernatural - 5x18 Tényleg nem lett gyenge ez a mérföldkőnek számító 100. epizód. Spoiler: Örülök, hogy végre érezhetően javult a testvérek viszonya. Sam-ban pozitívan csalódtam, hogy a bátyja hitetlensége ellenére ő megbízik benne és jobban hisz, mint Cas, Bobby vagy akárki más. Szóval örülök, hogy újra kölcsönös a bizalom, illetve hogy Adammel is jobb viszonyba kerültek...bár szegény srác nagyon naiv volt. Azért az elgondolkodtató, hogy az angyalok jóformán semmivel sem jobbak a démonoknál. Ők is ártatlanokat gyilkolnak (lásd: Mihály közeledése a bárnál), zsarolnak, pusztítanak és manipulálnak. Ezek után nem lehet azt mondani, hogy az angyalok a "JÓ"-k. Gondolom Isten sem véletlenül lépett le a Mennyből...(bár ez még rejtély) Az egész rész alatt átéreztem Dean helyzetét, de végül rájöttem, hogy mégis Sam-éknek volt igazuk. A végén a hosszas Dean-Sam szemkontaktus, majd a kacsintás hatalmas volt. Zakariás halála is jó volt, ami pedig még jobb, hogy Dean nyírta ki. Elképzelésem sincs, mi lesz így a vége, hogy egyik tesó sem fog önszántából igent mondani, de én valami olyasmire tippelek, hogy Adam lesz Mihály porhüvelye. Lucifernek már ott van Nick, úgyhogy mehet a fight. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Anno már említettem, hogy Glaber kire is hasonlít. Hát mint kiderült másnak is hasonló gondolatai vannak http://kephost.hu/image-01E8_4BC8850F.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. House 6/16 Mekkora rész volt már Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. A legjobb az, amikor Fillion megjelenik a kapitány ruhájában a jelmezbál miatt Azért az Indiana Jones-os megjelenése sem volt semmi Szerintem is jobb a második, mint az első, főleg, hogy jobban bevonták a sztoriba Ryant, Espositot és a főnököt. Plusz azért már a történetek is erősödnek, a múltkori cliffhanger azért nem volt semmi (és azért jelent valamit, hogy legutóbb megverte a CSI Miamit). Nekem jelenleg a kedvenc nyomozós sorozatom (na nem, mintha túlzásba vinném a nyomozós sorozatokat, mert nézem az NCIS-t, az NCIS: LA-t és a CSI: Miamit, na meg a Castle-t, szóval könnyen válogatok "legjobbat"). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Én most abban sem vagyok biztos, hogy Spartacus fog elsőként nekirontani az őröknek. Crixus lesz szerintem a "befutó". Naevia jelenléte ki fogja ezt hozni belőle.A fivérek szerintem még ne veszítsék el egymást, mert kellenek még ide ismerős arcok a folytatáshoz. Lehetnek majd alcsapatok vezérei pl. Az a csóka ki lehet a második videóban akivel Batiatus beszél? Ja és Crixus háta.....Nos feltűnően sebmentes Ezek szerint pár hét eltelt az előző rész után a történet szerint. Naeviát elvitték nem?Valami megbeszélés csak lehet, hisz eddig csak Sparta és a 2 német van benne.Ráadásul Crixus rühelli Spartát.Én még igy nem vártam vasárnapot mint most. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Naeviát elvitték nem?Valami megbeszélés csak lehet, hisz eddig csak Sparta és a 2 német van benne.Ráadásul Crixus rühelli Spartát.Én még igy nem vártam vasárnapot mint most. Naevia Ashur oldalán tér vissza Batiatus kinevezésére. Ennyit mutatnak az előzetesben. Nálam már beparkolt a nyergesvontatós IFA ötven oxigénpalack-al a ház elé Szép nagy, ipari palackok ezek Szükség lesz rájuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Naevia Ashur oldalán tér vissza Batiatus kinevezésére. Ennyit mutatnak az előzetesben. Nálam már beparkolt a nyergesvontatós IFA ötven oxigénpalack-al a ház elé Szép nagy, ipari palackok ezek Szükség lesz rájuk. Vasárnap este ha megszólal itt bármi míg nézem akkor kiírtom a lakótelepet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Frindzsék eldönthetnék már hogy megállnak-e a főszál vezetésével vagy netán haladnak is valamerre. Wal vívódása úgy ahogy érdekes de nem hiszem hogy szeretném majd minden hátralevő részben visszatérő elemül látni. Valami esélyt azért látok a megoldásra. Amúgy elég frankó rész a mostani. Robotzsaru esete nem kicsit kavarta meg Liviéket. FF-ék már simábban haladnak. Három nap és remélhetőleg kiderül hogy alakul a szereplők sorsa szóval most már nem lenne szabad nagyon leülepednie a sztorinak. Obi-Wan úgy tűnik most már sínen van de akad még egy csomó dolog aminek szintén egyenesbe kéne jönnie. V Izgalmasan alakul Viszont a stáb sajnos sokszor bakizik, főleg a vágások folyamán. Mintha olykor egy olcsó szappanoperát nézne az ember. Ja jó kis rész. Kicsit ugyan ettől a Krájcsek vagy nem Krájcsek a csákó apja dologtól már fogom a fejem szóval tisztázhatnák már hogy mi van a gyerekkel. Csak nehogy az legyen hogy a skac a kiválasztott aki legyakja az idegeneket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Vasárnap este ha megszólal itt bármi míg nézem akkor kiírtom a lakótelepet. Komoly lesz az utána lévő pár óra, nap, hét, hónap......A feszültséget márpedig valahogy le kell majd vezetni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. A feszültséget márpedig valahogy le kell majd vezetni Egy oszlop (fa)kardokkal való püfölése elég jó levezetés lehet. Ha nincsenek kardok akkor kettétört seprűnyél is szóba jöhet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Ez a mostani Beugró hatalmas Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. (és azért jelent valamit, hogy legutóbb megverte a CSI Miamit). Nekem jelenleg a kedvenc nyomozós sorozatom (na nem, mintha túlzásba vinném a nyomozós sorozatokat, mert nézem az NCIS-t, az NCIS: LA-t és a CSI: Miamit, na meg a Castle-t, szóval könnyen válogatok "legjobbat"). Hát az tényleg valami, úgy tudom, hogy elég népszerűek a CSI-sorozatok. Momentán egyiket sem nézem, sem más nyomozósat, ez az egy tökéletesen megteszi Jó a főszereplő felhozatal, mármint az az egy, amelyik nekem számít Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Jó volt a mostani FF is. Spoiler: Valahogy muszáj lenne Demetrinek megúsznia, nagyon hiányozna, nekem eléggé a szívemhez nőtt a srác Csak történik valami, amiért mégsem hal meg Irtóra várom a következő részt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Most nem volt valami nagy eresztés ez a Flash Forward. Jó volt látni "Rambot" ahogy eltökélten megy a lánya után. Kicsit talán sok a kavarás az egészben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Lehet írok nmag sparta fórumba, hogy esetleg besegítenék zolinak. Meglássuk hogy lesz időm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. (szerkesztve) Nagyon jó volt a 100. SupNat! Spoiler: Egyetértek azzal amiket írtatok, bár én végig Cas és Sam oldalán álltam. Viszont egy kérdés: Nem csak angyal ölheti meg az angyalt? A köv rész bemutatója meg nagggyon állat!!! Szerkesztve: 2010. Április 17. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.