Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A Supernatural 6. évada nem az 5. folytatása lesz, mert abban javarészt lezáródik az egész sztori. Kripke úgy fejezte ki, hogy ha az 1-5. évad az első fejezet, akkor a 6-al kezdődik el a második.

Bár én személy szerint nem tudom, hova tudják még vinni a történetet, de állítólag 1. évad szerű felépítése lesz...

Hozzászólás ideje:
A Supernatural 6. évada nem az 5. folytatása lesz, mert abban javarészt lezáródik az egész sztori. Kripke úgy fejezte ki, hogy ha az 1-5. évad az első fejezet, akkor a 6-al kezdődik el a második.

Bár én személy szerint nem tudom, hova tudják még vinni a történetet, de állítólag 1. évad szerű felépítése lesz...

A 6. évad monster week lesz, szóval szinte ugyan olyan mint az első évad. Ami már nagyon hiányzik.

Hozzászólás ideje:

House

Spoiler:

Nem volt rossz rész, sajnos koránt sem olyan vicces, mint az előző, de legalább vicces. :love: Sarah Wayne Callies nagyon ügyesen alakított, ritka az ilyen, hogy a beteg magánélete érdekesebb, mint maga a betegsége. Utoljára ilyen azzal a rendőrsráccal volt, aki beépült a maffiába. Taub párkapcsolata meglehetősen érdekesen alakul... Nem tudom miért, én még most sem tudom annyira utálni Taubot, pedig tényleg egy undorító féregként viselkedik. :love:

Hozzászólás ideje:

SGU: Hát ez a rész szerintem nagyon meg lett írva, és most tényleg kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ezután. :roll:

ja és

Spoiler:

Ebben a részben több bolygón jártunk mint az egész évadban összesen. :D

Hozzászólás ideje:
Annyira én nem estem hanyatt tőle, de jó volt látni, hogy egy Csillagkapu sorozatban merik használni a csillagkapukat. :roll: Az a TyranoCloverfield aranyos volt :D

Igen, több kéne belőle. :P

Amúgy nyílván én sem estem le a székről, de jobb volt a nagy átlagnál szerintem.

Hozzászólás ideje:

KisKósa tanulj meg angolul vagy nem tudom, de nézd meg az OPt mert olyan részek vannak, hogy leesek a székről folyamatosan. :roll:

Hozzászólás ideje:
KisKósa tanulj meg angolul vagy nem tudom, de nézd meg az OPt mert olyan részek vannak, hogy leesek a székről folyamatosan. :)

Most épp szünetet tartok, mert a feliratra várok. :D Amúgy tanulok angolul, egész jól megy, csak nem szeretnék félreérteni dolgokat, vagy elsiklani valami felett. :)

Hozzászólás ideje:

Mi a manu? :)

Remélem az előzménysorit azért megcsinálják valamikor ha már felvetették.

Hozzászólás ideje:
Mi a manu? :)

Remélem az előzménysorit azért megcsinálják valamikor ha már felvetették.

Azért remélem Te is inkább a folytatásra vagy kíváncsibb:D

Szerkesztve: - kudar

Hozzászólás ideje:
Azért remélem Te is inkább a folytatásra vagy kíváncsibb:D
Még szép. :)

Nagyjából így fogok örülni amikor elkezdik adni. :D

batiatus.gif

Hozzászólás ideje:

Figyeljétek azért ti is a Comic verzió második részének feliratát. :D Mczolly igaz, már hétvégére ígérte, de biztos közbejött valami :D

Másrészről iszonyú nagy az űr a Spartacus után :) Mondhatnám azt is, hogy szívinfarktust akarok kapni az izgalmaktól :P

Hozzászólás ideje:
Figyeljétek azért ti is a Comic verzió második részének feliratát. :)
Én azt se tudom mi az. :D
Hozzászólás ideje:
Én azt se tudom mi az. :)

Adnak egy motion comic sorozatot a Spartacusból, ami ha jól tudom különböző szereplők múltját mutatja be pár percben.

Hozzászólás ideje:
Adnak egy motion comic sorozatot a Spartacusból, ami ha jól tudom különböző szereplők múltját mutatja be pár percben.
Előjegyeztem megismerésre. :)
Hozzászólás ideje:
Emberek... holnap friss LOST rész ... állítólag rohadt nagy wáttáfááááákokkal!

Hát a bemutatók alapján az egyik legjobb rész lesz! :) MIB vs the world! :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.