kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Egy nagyon jó és aranyos LOST-bakik összeállítás!! Nagyon tetszett. Mindjárt sírok hogy vége lesz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. A Supernatural 6. évada nem az 5. folytatása lesz, mert abban javarészt lezáródik az egész sztori. Kripke úgy fejezte ki, hogy ha az 1-5. évad az első fejezet, akkor a 6-al kezdődik el a második. Bár én személy szerint nem tudom, hova tudják még vinni a történetet, de állítólag 1. évad szerű felépítése lesz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. A Supernatural 6. évada nem az 5. folytatása lesz, mert abban javarészt lezáródik az egész sztori. Kripke úgy fejezte ki, hogy ha az 1-5. évad az első fejezet, akkor a 6-al kezdődik el a második.Bár én személy szerint nem tudom, hova tudják még vinni a történetet, de állítólag 1. évad szerű felépítése lesz... A 6. évad monster week lesz, szóval szinte ugyan olyan mint az első évad. Ami már nagyon hiányzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. House Spoiler: Nem volt rossz rész, sajnos koránt sem olyan vicces, mint az előző, de legalább vicces. Sarah Wayne Callies nagyon ügyesen alakított, ritka az ilyen, hogy a beteg magánélete érdekesebb, mint maga a betegsége. Utoljára ilyen azzal a rendőrsráccal volt, aki beépült a maffiába. Taub párkapcsolata meglehetősen érdekesen alakul... Nem tudom miért, én még most sem tudom annyira utálni Taubot, pedig tényleg egy undorító féregként viselkedik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Lost ismerettségi háló: Spoiler: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Kudar, te ebből ki tudsz igazodni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Kudar, te ebből ki tudsz igazodni? Ez a sorozat fő jellemvonása is nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Ez a sorozat fő jellemvonása is nem? Jogos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. SGU: Hát ez a rész szerintem nagyon meg lett írva, és most tényleg kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ezután. ja és Spoiler: Ebben a részben több bolygón jártunk mint az egész évadban összesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Annyira én nem estem hanyatt tőle, de jó volt látni, hogy egy Csillagkapu sorozatban merik használni a csillagkapukat. Az a TyranoCloverfield aranyos volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Annyira én nem estem hanyatt tőle, de jó volt látni, hogy egy Csillagkapu sorozatban merik használni a csillagkapukat. Az a TyranoCloverfield aranyos volt Igen, több kéne belőle. Amúgy nyílván én sem estem le a székről, de jobb volt a nagy átlagnál szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. KisKósa tanulj meg angolul vagy nem tudom, de nézd meg az OPt mert olyan részek vannak, hogy leesek a székről folyamatosan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. KisKósa tanulj meg angolul vagy nem tudom, de nézd meg az OPt mert olyan részek vannak, hogy leesek a székről folyamatosan. Most épp szünetet tartok, mert a feliratra várok. Amúgy tanulok angolul, egész jól megy, csak nem szeretnék félreérteni dolgokat, vagy elsiklani valami felett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. SupNat Spoiler: Örülök Crowley-nak, hogy visszatért, de amúgy semmi különös nem volt benne. Még 2 rész és 2 lovas van hátra... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Egy újabb kiváló SGU rész. A vége nagyon odab*szott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Manu Bennett (Crixus) szerint kábé júliusban kezdődhet a Spartacus 2. évad forgatása. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Mi a manu? Remélem az előzménysorit azért megcsinálják valamikor ha már felvetették. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. (szerkesztve) Mi a manu? Remélem az előzménysorit azért megcsinálják valamikor ha már felvetették. Azért remélem Te is inkább a folytatásra vagy kíváncsibb:D Szerkesztve: 2010. Május 3. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Azért remélem Te is inkább a folytatásra vagy kíváncsibb:DMég szép. Nagyjából így fogok örülni amikor elkezdik adni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Figyeljétek azért ti is a Comic verzió második részének feliratát. Mczolly igaz, már hétvégére ígérte, de biztos közbejött valami Másrészről iszonyú nagy az űr a Spartacus után Mondhatnám azt is, hogy szívinfarktust akarok kapni az izgalmaktól Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Figyeljétek azért ti is a Comic verzió második részének feliratát. Én azt se tudom mi az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Én azt se tudom mi az. Adnak egy motion comic sorozatot a Spartacusból, ami ha jól tudom különböző szereplők múltját mutatja be pár percben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Adnak egy motion comic sorozatot a Spartacusból, ami ha jól tudom különböző szereplők múltját mutatja be pár percben.Pontosan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Adnak egy motion comic sorozatot a Spartacusból, ami ha jól tudom különböző szereplők múltját mutatja be pár percben.Előjegyeztem megismerésre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. LOST újabb promó és sneak... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Emberek... holnap friss LOST rész ... állítólag rohadt nagy wáttáfááááákokkal! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Emberek... holnap friss LOST rész ... állítólag rohadt nagy wáttáfááááákokkal!Már nagyon várom én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Emberek... holnap friss LOST rész ... állítólag rohadt nagy wáttáfááááákokkal! Hát a bemutatók alapján az egyik legjobb rész lesz! MIB vs the world! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Nyálcsorgatásra. :oops: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 4. Nyálcsorgatásra. :oops: Mármint alulvezérelt hímeknek, ugye? Nekem ettől nem indul be a nyálelválasztásom! ,) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.