Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Ez a Terry O'Quinn, Michael Emerson kettős nagyon várós! Főleg ha hasonló színvonalú lesz mint ez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Mostantól nem seth_greven fordítja a SupNatot, hanem Cat_the_cat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Odd Jobs (NBC). Írók: Josh Appelbaum és Andre Nemec (ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Miééééért???), executive producer: J.J. Abrams. Eredetileg poénnak indult, de valóság lehet a Terry O?Quinn és Michael Emerson köré írt komikus sorozat, melyben a duó egykori ?black ops? (magyarul?) ügynököket alakítana. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Boardwalk Empire Nagyon tetszett a pilot epizód, talán legjobban a hangulata fogott meg. A kor stílusát, az I. Vh "utóhatásait", és főleg a gengszter világot remekül bemutatta. Steve Buscemi hitelesen alakítja a korrupt politikust és a többi karakter is a helyén van. Összességében remek kedvcsináló volt ez a rész a sorozatnak, én már alig várom a folytatást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 26. Én a magyar változatot várom. Januárra ígérik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 27. Nah elkezdődött a Dexi is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 27. Remek volt a Dexter, mar nagyon hianyzott ez a sorozat. Iszonyat eros drama. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 27. Már várom az estét, hogy megnézhessem! Steven S. DeKnight szerint két lehetőség van a Spartacus: Blood and Sand-del kapcsolatban: befejezik a sorozatot vagy új színész fogja játszani Spartacus-t. A készítő még konzultál Andy Whitfield-del, s nemsokára a csatorna meg fogja hozni a döntést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 27. Én azt olvastam, hogy nem fogják elkapkodni a döntést. Tisztában vannak azzal, hogy Whitfield nélkül ez már nem ugyanaz a Spartacus lenne. Reméljük Whitfield felgyógyul mielőbb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 27. Nemrég én is befejeztem idei szezon első Dexijét. Klasszul folytatódik a sztori. Dexi végül csak megtalálja a helyét. Fringe Hogy ez micsoda egy király nyitás volt! Nekem simán érdekes és izgis volt de amúgy nálam is bejött a szezonkezdés. Tetszettek az olyan utalások mint John F. Kennedy vagy mint a Ford TaurusA Fordnak csak sikerült bekerülnie a sorozatba. Most nem vágták ki mint a második szezon zárórészéből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 27. Jaja, ezt a videót már én is láttam, de eddig azt hittem, hogy majd a harmadik évadban lesz bent De én abban a hitben voltam eddig, hogy ezt a modellt nálunk már nem gyártják, ezért mosolyogtam meg a jelenetet. Aztán erre föl imént nézzem a neten és tele van vele a google Látszik milyen vén csont vagyok, mert nekem a nyolcvanas évek hagyományos modellje él bennem. Volt is egy halom plakát róluk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 27. Én azt olvastam, hogy nem fogják elkapkodni a döntést. Tisztában vannak azzal, hogy Whitfield nélkül ez már nem ugyanaz a Spartacus lenne. Reméljük Whitfield felgyógyul mielőbb. Én azt mondom csak Andyvel mehet tovább a sori! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 27. Én azt mondom csak Andyvel mehet tovább a sori! Dettó. Főleg azok után, hogy úgymond a készítők és a rajongók közti viszony szinte kitűnőre vizsgázott. Nem egyszer olvastam, hogy maguk a szereplők is mennyire készségesek, legyen szó bármilyen megkeresésről is a rajongók részéről ( persze gondolom vannak bizonyos határok ). Szóval igen egységes az egész gárda, bár nem azt mondom, hogy totál elképzelhetetlen lenne az, hogy végső helyzetben valaki beugorjon Whitfield helyett. De ez legyen tényleg a legvégső döntés amellett, hogy lezárják a történetet. És még az is elképzelhető lenne, hogy egy újabb spin-offba kezdjenek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 27. Jó kezdése volt a Dexternek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 27. Jó kezdése volt a Dexternek. Igazi dráma. Nagyon kemény volt. De kíváncsi vagyok merre megy majd el a történet. Lesz e sorozatgyilkos szál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 27. (szerkesztve) Jaja, ezt a videót már én is láttam, de eddig azt hittem, hogy majd a harmadik évadban lesz bent Végül is lehetne ha lehetne, de Peti biztos nem akarna egykönnyen visszamenni ha már olyan nehezen tudtak elszabadulni onnan. De én abban a hitben voltam eddig, hogy ezt a modellt nálunk már nem gyártják, ezért mosolyogtam meg a jelenetet. Aztán erre föl imént nézzem a neten és tele van vele a google Látszik milyen vén csont vagyok, mert nekem a nyolcvanas évek hagyományos modellje él bennem. Volt is egy halom plakát róluk Én csak abból a videóból szereztem róla tudomást még júniusban. Azóta az autók utáni érdeklődésem híján nem is foglalkoztam vele. Szerkesztve: 2010. Szeptember 27. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 27. Szuper volt a Dexter Nálam nagyon rezgett a léc, mert a negyedik évad vége úgy volt tökéletes az egésznek ahogy van. És én nem szeretném ha lenne sorozatgyilkos szál. Onnantól nagyon ellaposodna a dolog. Immár ki kell élezni Dexter sorsát, mese nincs. Nagy fába vágták a fejszét a készítők annyi szent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 27. Sokkal rosszabb Supnat évadnyitóra számítottam, egyáltalán nem volt ez rossz. Spoiler: Sam és Samuel visszatérésének inkább a "miért" része foglalkoztat, a "hogyan"-ra amúgy sincs túl sok lehetőség. Nekem nem hiányzott a "Carry On My...", mivel azok az évadfináléban hallhatók, egy AC/DC meg nem illett volna Dean idilli életéhez. Megijedtem, hogy Azazel is visszajön, ami azért elég klisés húzás lett volna. Lassan visszajön Mary és John is, ha így folytatják. Dean kiakadása érthető volt, bár az az érzésem, hogy ez az "applepie life" nem tart sokáig. Az új főcím is fasza lett, bár a 4., 5. évados jobban tetszik. Ha legalább ilyen részek várnak ránk a továbbiakban és vigyáznak, hogy ne legyen elcsépelt a sztori (új lények, klisé-mentes sztori, jó karakterek, stb.), akkor nem lesz rossz ez a 6. évad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 28. TÁDÁM! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 28. Nah hát ez meg!? EGész jónak tűnik, de hiányzik Sparta! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 28. Hát elvégre ha januárban leadni akarják már a hatrészes előzmény vége felé tarthatnak a forgatással Egy plakát dukált is már, igaz, nincs pontos hír róla, hogy egy 100%-osan hivatalos plakát, de ha netalán Batiatust sikerült így fiatalítani mint ahogy a plakáton is szerepelt akkor nagyon pöpec lesz. Mert ugye itt még az apja is él. Sparta meg talán majd a végén egy rövid ídőre azért fel fog tűnni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 28. De kíváncsi vagyok merre megy majd el a történet. Én is, de egyelőre még nem derült ki, milyen irányba mennek. Remélem, valami jót találtak ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 28. Részletek a következő Dexiből TÁDÁM! Az az új radiátor nagyon durván néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 28. Az az új radiátor nagyon durván néz ki. Kiváncsi vagyok, hogy vívta ki a bajnoki címet. De várok már egy előzetest Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 28. Kiváncsi vagyok, hogy vívta ki a bajnoki címet. Vérrel és verítékkel. Valami videó tényleg jó lenne már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 28. Nem rosszak ezek a Dexi videók Astorral még bajok lesznek, Harrison meg jó kis esti mesét kap House 7/2 Spoiler: A végére egészen megnyugodtam, hogy House-ék a melóban visszatérnek a szokásos modorhoz Mert ahogy kezdték, azt nem sokáig lehetne idegekkel bírni. Jó kis rész volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 28. Supnat - 6x02 Sneak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 28. Nem rosszak ezek a Dexi videók Astorral még bajok lesznek, Harrison meg jó kis esti mesét kap Már le is szedtem az első részt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 28. Hát elvégre ha januárban leadni akarják már a hatrészes előzmény vége felé tarthatnak a forgatással Egy plakát dukált is már, igaz, nincs pontos hír róla, hogy egy 100%-osan hivatalos plakát, de ha netalán Batiatust sikerült így fiatalítani mint ahogy a plakáton is szerepelt akkor nagyon pöpec lesz. Mert ugye itt még az apja is él. Sparta meg talán majd a végén egy rövid ídőre azért fel fog tűnni. Gondolom itt még Crixus is kopter lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 29. Úgy nézem áthelyezték az SGUt. Kíváncsi vagyok milyen lesz. A DExi videók meg jók, remélem gyorsan belekezdenek ey főszálba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.