Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Megmondtam hogy ez a rész üt a legjobban KisKósa!

Talán még most is az a kedvencem, pedig ezek a mostani Whitebeard saga részek, akkorát ütnek, hogy minden héten majdnem leesek a székről. Nem tudom ha ennek vége, ezek után hova lehet majd fokozni, bár azért van sejtésem. :)

Supnat, kicsit langyibb rész volt, számomra egy 7,5/10, de azért jó volt, így is tetszett. Most nézem a köv rész bemutatóját! :)

Edit: hajjajj, tündérpor? :) mi lesz itt még? :D Kíváncsi vagyok erre a részre. A promo érdekes, a sneak pedig marha jó. :D

Szerkesztve: - kudar

Hozzászólás ideje:

Supnat - 6x08

Szerintem bőven ez volt idén a legnormálisabb Monster of the Week epizód, úgyhogy bejött. Tetszett ez az új faj, bár kicsit csalódott voltam, mert a vérfarkasokat vártam.

Spoiler:

Sam vallomása a végén kemény, remélem mihamarabb vissza szerzik a lelkét, mert ez így nem lesz jó. Kíváncsi vagyok a további Alfákra, valamint hogy mit hoznak ki az évadból a végére. :)

Hozzászólás ideje:
Megmondtam hogy ez a rész üt a legjobban KisKósa!

Talán még most is az a kedvencem, pedig ezek a mostani Whitebeard saga részek, akkorát ütnek, hogy minden héten majdnem leesek a székről. Nem tudom ha ennek vége, ezek után hova lehet majd fokozni, bár azért van sejtésem. :)

Tényleg szétszakadt a szalmakalapos csapat? :)

Hozzászólás ideje:

Végre megnéztem a múlt heti Dexit. Nagyon frankó rész. A Dexi atyén és Lumi Masuka-jellemzésén szakadtam. :)

Hozzászólás ideje:
Tényleg szétszakadt a szalmakalapos csapat? :nana:

Hát ha tudni akarod

Spoiler:

Igen, elég sok része már nincsenek együtt, de belenéztem a mangába és hamarosan újra együtt lesz a nagy csapat. :D

Hozzászólás ideje:

Már alig várom, hogy felirat legyen hozzá :D

A héten megy az AXN-en a Lost utolsó pár része 4-től, anyám nézi. Belenéztem, de teljesen ledöbbentem a szinkrontól (eddig még nem hallottam). Mintha ugyanaz a fickó egyforma hangon eldarálná mindenki szövegét. Borzasztó volt hallani :nana:

Hozzászólás ideje:
Dexter most az évad legjobbját hozta messze, jó volt. :nana:

Nemmondod? akkor mégjobban várom az estét. :D

Kiskósa: ne nézd meg előre hogy mi lesz. :P elrontja az élvezetet! :D:P

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Csatlakozom, szuper volt a Dexter :) Kár volt tartani ettől az évadtól.

Spoiler:

Szerintem a robotzsaru is az asztalon végzi. :D

Egyébként Deyter kapcsolata Lumennel, csodálatos! Igaza volt Karrdénak, ő lesz a lelki társa. :D Ütött, ahogy megmutatta az igazi énjét a lánynak.

Hozzászólás ideje:

Azért van benne olykor orbitális sületlenség is. Mint most a betört oldalsó ajtó esete ( az szerintem nagyon de nagyon feltűnőnek kell lennie Jordannek a végén) de legalább robotcop most már teszi a dolgát :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Azért van benne olykor orbitális sületlenség is. Mint most a betört oldalsó ajtó esete ( az szerintem nagyon de nagyon feltűnőnek kell lennie Jordannek a végén) de legalább robotcop most már teszi a dolgát :D
A betört ajtó nem utal Dexterékre és ez a fő. :D Robotcop meg.... :) Hatalmas arc. :D
Hozzászólás ideje:
A betört ajtó nem utal Dexterékre és ez a fő. :D Robotcop meg.... :) Hatalmas arc. :D
De a szoba bérlője után még nyomozhatnak. Aztán ugye jönnek a szemtanúk, hogy hogy is nézett ki a bérlő ésatöbbi, ésatöbbi.......Jordan meg tudta, hogy Dexter is ott vett ki szobát, innentől meg a kijelentkezettekkel össze lehet vetni az adatokat :D Szóval ez egy bibi a készítőktől.
Hozzászólás ideje:
  • Szerző
De a szoba bérlője után még nyomozhatnak. Aztán ugye jönnek a szemtanúk, hogy hogy is nézett ki a bérlő ésatöbbi, ésatöbbi.......Jordan meg tudta, hogy Dexter is ott vett ki szobát, innentől meg a kijelentkezettekkel össze lehet vetni az adatokat :) Szóval ez egy bibi a készítőktől.
Majd akkor bibizzünk ha tényleg az lesz. :D Még az is lehet, hogy meg fogja tudni, hogy ő a felelős a dologért.
Hozzászólás ideje:

Hát hatalmas volt a dexi, tényleg. Kíváncsi vagyok nagyon hogy mi lesz ebből. :)

Spoiler:

Bár obocop nem tudhat semmit hogy mi van a zsákokban. És ha jól rémlik dex egy ideje már a golf áramlatba dobja a hullákat hogy azokat meg se lehessen találni. :D szóval ezzel még nem sokra mennek, bár elég gyanús...

nagyo jó volt a walking dead is, imádom ezt a hétfőt így ezzel a 2 sorival, és hát a köv rész azt hiszem nagyon ütni fog legalább is a vége láttán. :D

Hozzászólás ideje:
Majd akkor bibizzünk ha tényleg az lesz. :D Még az is lehet, hogy meg fogja tudni, hogy ő a felelős a dologért.
No akkor lesz ám szorongatva a töke az már biztos. :D Mondjuk még Lumen is elkaphatja....."úgy" :)
Hozzászólás ideje:

Kudar, van most Facebookon ez az izé, hogy mindenki tegye ki szerdáig gyermekkora kedvenc mesehősét profilképnek... Mivel 11 évesen láttam először a One Piece-t, igaz németül... Bátran kitettem Monkey D. Luffyt. :D

Amúgy így utólag jutott eszembe, hatalmas volt az jelenet, amikor Sogeking elutánozza a két óriás röhögését a Little Gardenből, és meggyőzi az ottaniakat az Enies Lobbyban,hogy még élnek. :)

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:

Amúgy igen, Ody, nekem is pont akkor tűnt fel, mikor említették a nevét. :) Azért remélem nem fog eltűnni. :D

Hozzászólás ideje:

Piszok jó volt a Sétáló Halott. :) Egyáltalán nem hiányoztak a zombiek ebből a részből, bőven érdekesek voltak a karakterek nélkülük is.

Spoiler:

Ednek én a torkán dugtam volna le a shotit annyi szent. De Lori is kis szemét ribanc lett amikor nekirontott Shanenek. Mondjuk tény és való nem sokat tudunk arról, hogy hogyan mondta meg a nőnek, hogy a férje tuti meghalt. A vége meg szerintem értelmetlenül brutális lett. Nem hinném, hogy az a rozsdás vacak túl nagy kihívás lett volna a fűrésznek amihez hozzá volt bilincselve a gyerek.

Hozzászólás ideje:

House

Spoiler:

Jó kis rész volt. Jól jött a sikerélmény az új csajnak, viszont az szomorú, hogy House nem tud rendesen elnézést kérni Cuddytól :)

Hozzászólás ideje:
A Walking Dead-et senki nem nézte még meg vasárnap óta? :)

Spoiler:

Ja mivel még nincs hozzá felirat :)

Már akartam kérdezni mikor lesz új rész, de aztán rájöttem hogy elég Oldie-t figyelni, ő úgyis megvárja a feliratot. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.