kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 14. (szerkesztve) Megmondtam hogy ez a rész üt a legjobban KisKósa! Talán még most is az a kedvencem, pedig ezek a mostani Whitebeard saga részek, akkorát ütnek, hogy minden héten majdnem leesek a székről. Nem tudom ha ennek vége, ezek után hova lehet majd fokozni, bár azért van sejtésem. Supnat, kicsit langyibb rész volt, számomra egy 7,5/10, de azért jó volt, így is tetszett. Most nézem a köv rész bemutatóját! Edit: hajjajj, tündérpor? mi lesz itt még? Kíváncsi vagyok erre a részre. A promo érdekes, a sneak pedig marha jó. Szerkesztve: 2010. November 14. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Supnat - 6x08 Szerintem bőven ez volt idén a legnormálisabb Monster of the Week epizód, úgyhogy bejött. Tetszett ez az új faj, bár kicsit csalódott voltam, mert a vérfarkasokat vártam. Spoiler: Sam vallomása a végén kemény, remélem mihamarabb vissza szerzik a lelkét, mert ez így nem lesz jó. Kíváncsi vagyok a további Alfákra, valamint hogy mit hoznak ki az évadból a végére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Megmondtam hogy ez a rész üt a legjobban KisKósa!Talán még most is az a kedvencem, pedig ezek a mostani Whitebeard saga részek, akkorát ütnek, hogy minden héten majdnem leesek a székről. Nem tudom ha ennek vége, ezek után hova lehet majd fokozni, bár azért van sejtésem. Tényleg szétszakadt a szalmakalapos csapat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Végre megnéztem a múlt heti Dexit. Nagyon frankó rész. A Dexi atyén és Lumi Masuka-jellemzésén szakadtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Tényleg szétszakadt a szalmakalapos csapat? Hát ha tudni akarod Spoiler: Igen, elég sok része már nincsenek együtt, de belenéztem a mangába és hamarosan újra együtt lesz a nagy csapat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Jah, én is most nézem... Franky új külseje, hát... Eléggé... Bizarr. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Dexter most az évad legjobbját hozta messze, jó volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Már alig várom, hogy felirat legyen hozzá A héten megy az AXN-en a Lost utolsó pár része 4-től, anyám nézi. Belenéztem, de teljesen ledöbbentem a szinkrontól (eddig még nem hallottam). Mintha ugyanaz a fickó egyforma hangon eldarálná mindenki szövegét. Borzasztó volt hallani Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Dexter most az évad legjobbját hozta messze, jó volt. Nemmondod? akkor mégjobban várom az estét. Kiskósa: ne nézd meg előre hogy mi lesz. elrontja az élvezetet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Brutálisat ütött a Dexter! Eszméletlen, hogy ennek a sorozatnak minden évada zseniális! Meg se látszik, hogy új írók vannak. Sőt, ha lehet még jobb lett az egész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Csatlakozom, szuper volt a Dexter Kár volt tartani ettől az évadtól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Csatlakozom, szuper volt a Dexter Kár volt tartani ettől az évadtól. Spoiler: Szerintem a robotzsaru is az asztalon végzi. Egyébként Deyter kapcsolata Lumennel, csodálatos! Igaza volt Karrdénak, ő lesz a lelki társa. Ütött, ahogy megmutatta az igazi énjét a lánynak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Azért van benne olykor orbitális sületlenség is. Mint most a betört oldalsó ajtó esete ( az szerintem nagyon de nagyon feltűnőnek kell lennie Jordannek a végén) de legalább robotcop most már teszi a dolgát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Azért van benne olykor orbitális sületlenség is. Mint most a betört oldalsó ajtó esete ( az szerintem nagyon de nagyon feltűnőnek kell lennie Jordannek a végén) de legalább robotcop most már teszi a dolgát A betört ajtó nem utal Dexterékre és ez a fő. Robotcop meg.... Hatalmas arc. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 15. A betört ajtó nem utal Dexterékre és ez a fő. Robotcop meg.... Hatalmas arc. De a szoba bérlője után még nyomozhatnak. Aztán ugye jönnek a szemtanúk, hogy hogy is nézett ki a bérlő ésatöbbi, ésatöbbi.......Jordan meg tudta, hogy Dexter is ott vett ki szobát, innentől meg a kijelentkezettekkel össze lehet vetni az adatokat Szóval ez egy bibi a készítőktől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Á, remek volt a Dexter, én is csak ezt mondhatom Már csak néhány rész, és vége az évadnak Szegény Deb, elég sz** most neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 15. De a szoba bérlője után még nyomozhatnak. Aztán ugye jönnek a szemtanúk, hogy hogy is nézett ki a bérlő ésatöbbi, ésatöbbi.......Jordan meg tudta, hogy Dexter is ott vett ki szobát, innentől meg a kijelentkezettekkel össze lehet vetni az adatokat Szóval ez egy bibi a készítőktől.Majd akkor bibizzünk ha tényleg az lesz. Még az is lehet, hogy meg fogja tudni, hogy ő a felelős a dologért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Hát hatalmas volt a dexi, tényleg. Kíváncsi vagyok nagyon hogy mi lesz ebből. Spoiler: Bár obocop nem tudhat semmit hogy mi van a zsákokban. És ha jól rémlik dex egy ideje már a golf áramlatba dobja a hullákat hogy azokat meg se lehessen találni. szóval ezzel még nem sokra mennek, bár elég gyanús... nagyo jó volt a walking dead is, imádom ezt a hétfőt így ezzel a 2 sorival, és hát a köv rész azt hiszem nagyon ütni fog legalább is a vége láttán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Majd akkor bibizzünk ha tényleg az lesz. Még az is lehet, hogy meg fogja tudni, hogy ő a felelős a dologért.No akkor lesz ám szorongatva a töke az már biztos. Mondjuk még Lumen is elkaphatja....."úgy" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 15. (szerkesztve) Kudar, van most Facebookon ez az izé, hogy mindenki tegye ki szerdáig gyermekkora kedvenc mesehősét profilképnek... Mivel 11 évesen láttam először a One Piece-t, igaz németül... Bátran kitettem Monkey D. Luffyt. Amúgy így utólag jutott eszembe, hatalmas volt az jelenet, amikor Sogeking elutánozza a két óriás röhögését a Little Gardenből, és meggyőzi az ottaniakat az Enies Lobbyban,hogy még élnek. Szerkesztve: 2010. November 15. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Dexter Spoiler: Észrevettétek, hogy eltűnt Harry? Lumen kezdi átvenni a szerepét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Amúgy igen, Ody, nekem is pont akkor tűnt fel, mikor említették a nevét. Azért remélem nem fog eltűnni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Nekem is hiányérzetem volt Kíváncsi vagyok, hol bujkálhat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. A Walking Dead-et senki nem nézte még meg vasárnap óta? Spoiler: Ja mivel még nincs hozzá felirat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Piszok jó volt a Sétáló Halott. Egyáltalán nem hiányoztak a zombiek ebből a részből, bőven érdekesek voltak a karakterek nélkülük is. Spoiler: Ednek én a torkán dugtam volna le a shotit annyi szent. De Lori is kis szemét ribanc lett amikor nekirontott Shanenek. Mondjuk tény és való nem sokat tudunk arról, hogy hogyan mondta meg a nőnek, hogy a férje tuti meghalt. A vége meg szerintem értelmetlenül brutális lett. Nem hinném, hogy az a rozsdás vacak túl nagy kihívás lett volna a fűrésznek amihez hozzá volt bilincselve a gyerek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. House Spoiler: Jó kis rész volt. Jól jött a sikerélmény az új csajnak, viszont az szomorú, hogy House nem tud rendesen elnézést kérni Cuddytól Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. A Walking Dead-et senki nem nézte még meg vasárnap óta? Spoiler: Ja mivel még nincs hozzá felirat Már akartam kérdezni mikor lesz új rész, de aztán rájöttem hogy elég Oldie-t figyelni, ő úgyis megvárja a feliratot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Hatalmas az új Castle rész Spoiler: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. A Stargate Universe 2. évad első fele november 30-án ér véget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Hatalmas az új Castle rész Nincs még felirat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.